Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دامغان، علی‌اصغر امامیون مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: دامغان دارای ۱۵۳ هکتار باغ‌های گل «گلستان محمدی» است.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد از سطح زیر کشت گل محمدی در منطقه رودبار شامل کلاته و دیباج دامغان است که در اراضی شیب‌دار کشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: در راستای وظایف مربوطه از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی توسعه کشت گیاهان دارویی و معطر است که در شهرستان دامغان این مهم در دستور کار قرار دارد.

امامیون عنوان کرد: با توجه به بارندگی‌های مناسب در زمان گل‌دهی پیش‌بینی می‌شود ۱۵۷.۵ تن گل محمدی از باغ‌های شهرستان دامغان برداشت شود.

وی افزود: محصولات گیاه گل محمدی شامل گلاب، غنچه خشک و گلبرگ است که محصول تولیدی شهرستان دامغان در قالب کارگاه‌های نیمه‌صنعتی و واحدهای خانگی فرآوری و تبدیل به گلاب می‌شود که عمدتاً در بازار این شهرستان و استان‌های هم‌جوار به فروش می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان با اشاره به حمایت‌های مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان از بهره‌برداران در زمینه کشت گیاهان دارویی، خاطرنشان کرد: از اقدامات انجام شده این مدیریت اعطای تسهیلات با نرخ سود بانکی کم به بهره‌برداران کشت گیاهان دارویی، پرداخت یارانه نهال و مساعدت در اجرای سامانه آبیاری تحت‌فشار است.

امامیون گفت: با توجه به شرایط اقلیمی آب‌ و خاک علاوه بر اینکه حوادث غیرمترقبه همچون سرمای دیررس به دلیل دیرگلی محصول به این گیاه خسارت وارد نمی‌کند کیفیت محصول تولیدی نیز از لحاظ اسانس یا عطر عالی است.

وی افزود: برداشت گل محمدی از منطقه امیرآباد دامغان از نیمه دوم اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا نیمه نخست خردادماه در مناطق دیباج و کلاته ادامه دارد.

انتهای پیام/2568/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشت گیاهان دارویی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان کشت گل محمدی در دامغان کشت گیاهان دارویی شهرستان دامغان جهاد کشاورزی گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۶۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: برداشت گندم از ۴۱ هزار هکتار از مزارع کازرون از فردا دهم  اردیبهشت آغاز می شود  و تا آخر خرداد.

حمید رشیدی با بیان اینکه  ۱۰ هزار هکتار از مزارع گندم این شهرستان آبی و مابقی دیم است افزود: پیش بینی می‌شود حدود ۵۰ هزار تن گندم از این مزارع تولید شود.

وی بیان کرد: با توجه به خشکسالی، کاهش بارندگی و کاهش کیفیت و میزان آب‌های سطحی، نسبت به  پارسال،  ۵۰ درصد کاهش عملکرد داشته ایم.
رشیدی گفت: کریم، دهدشت، قابوس، کوهدشت، ساورز و ارقام آبی سیروان، برات، آران، تیرگان، طلایی و سارنگ از ارقام گندم کشت شده در این شهرستان است.
وی افزود: شرکت غله و تعاون روستایی کازرون به عنوان مباشر ، مسئولیت خرید تضمینی گندم را با قیمت مصوب پایه ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان با توجه به شرایط اُفت بر عهده دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: پنج مرکز خرید و سیلوی شهرستان کازرون آماده خرید گندم از کشاورزان است.
شهرستان کازرون در غرب فارس و در فاصله ۱۳۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود