Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حسن شجاعی در گفتگو با خبرنگار مهر با یادآوری اینکه کار کمیسیون اصل ۹۰ به عنوان یک دستگاه نظارتی، ورود در طرز کار دستگاه‌ها است، گفت: وقتی طرز کار دستگاه‌ها مشکل داشته باشد و شکایتی واصل شود، این کمیسیون رسیدگی به شکایات را آغاز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در این موضوع کمیسیون تخصصی در مجلس و کمیسیون عمران مشغول بررسی هستند، افزود: در صورت تهیه و اتمام گزارش کمیسیون عمران، شکایت به کمیسیون اصل نود واصل شده و ما در این موضوع بررسی خود را شروع خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعی از طرف دیگر مشخص است که همین حفره و خلأ در مصادیق دیگر نیز موجود است به همین جهت دستگاه‌های مربوطه از جمله وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود جهت بررسی بیشتر و پیشگیری از فجایع مشابه احضار خواهند شد.

وقوع حادثه متروپل نشاند دهنده وجود خلاء در فرایندهای دستگاه های اجرایی و نظارتی است

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه با بیان اینکه در موضوع حادثه متروپل با توجه به حساسیتی که وجود داشت، کمیسیون اصل ۹۰ نیز وارد این موضوع شده و کمیته تخصصی مربوطه در مجلس، مشغول بررسی است، افزود: بعد از اینکه بررسی‌ها توسط کمیته تخصصی انجام شد، شکایت واصل شده و ما وارد پرونده شده و رسیدگی لازم را انجام داده و به اطلاع مردم نیز خواهیم رساند.

شجاعی با اشاره به اینکه حادثه متروپل نشان داده که هم فرآیندی که در دستگاه‌های اجرایی و هم فرآیندی که در دستگاه‌های نظارتی تعریف شده، دارای خلاء است که باعث می‌شود چنین حودث دلخراش و فاجعه‌باری رخ دهد، خاطرنشان کرد: بنابراین بازگشت این مسئله به موضوع طرز کار دستگاه‌ها است.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در هماهنگی با سایر دستگاه‌های نظارتی کشور در این خصوص ورود خواهیم کرد تا در سایر موارد نیز از بروز چنین حوادثی پیشگیری شود؛ چرا که تکرار چنین حوادثی قابل پذیرش نیست.

کد خبر 5504607

منبع: مهر

کلیدواژه: حسن شجاعی مجلس شورای اسلامی ساختمان متروپل بوشهر ساختمان متروپل کرمانشاه ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا متروپل آبادان دهه کرامت اردبیل خراسان رضوی احتکار مشهد ابادان نماهنگ سلام فرمانده کمیسیون اصل ۹۰ حادثه متروپل دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری گفت: بر اساس طرح مذکور، تنها حساب غیرتجاری ۵ دهم درصد از کل جمعیت کشور که بالاترین تراکنش‌ها را داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده 8 این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است. 

مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه

 

وی افزود: با توجه به اینکه ماده 8 از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده 8 یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است. 

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند. 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها 5 دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود. 

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را 85 میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری 42 هزار و 500 نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار  می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰