Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@12:30:36 GMT

۱۱ موقوفه امام رضایی در استان خراسان جنوبی وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۸۴۰۷

۱۱ موقوفه امام رضایی در استان خراسان جنوبی وجود دارد

گروه استان‌ها- معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خراسان جنوبی از وجود ۱۱ موقوفه امام رضایی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام حسین رحیمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان خراسان جنوبی دارای 11 موقوفه با نیت امام رضا(ع)  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این موقوفات با نیات مختلف از جمله زائران مشهد الرضا(ع)، زیارت مشهد، کمک به زائران امام رضا(ع) و وقف آستان حضرت رضا(ع) ثبت شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی افزود: از این تعداد چهار وقف در فردوس، سه وقف در طبس و نهبندان، سرایان، قاین و خضری هر کدام یک موقوفه وجود دارد.

تنها 2 درصد موقوفه‌های کشور به فعالیت‌های قرآنی اختصاص دارد120روستای موقوفه استان زنجان باید سنددار شوند340 فقره پرونده حقوقی با موضوع موقوفه‌خواری در استان زنجان تشکیل شد

رحیمی تصریح کرد: بیش از 75 درصد موقوفات استان در مورد حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و عزاداری ایشان است و مابقی نیز برای نیمه شعبان، حضرت زهرا (س) و عزاداری بر اهل بیت(ع) است.

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی سازمان اوقاف و امور خیریه واقفان جدید به اولویت‌های جامعه، نیازهای روز و از جمله امور فرهنگی و تبلیغ فرهنگ اسلام از راه‌های مختلف هدایت می‌شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: درآمد 80 درصد موقوفات استان و از جمله موقوفه‌های مربوط به امام رضا(ع) از منابع کشاورزی است که متأسفانه خشکسالی و کم آبی بر این درآمدها تأثیر گذاشته است.

رحیمی با اشاره به محکوم کردن اهانت به حضرت امام رضا(ع) در فیلم ضددینی و موهن عنکبوت مقدس اظهار کرد: این اهانت یک گناه نابخشودنی است و سازندگان آن باید بدانند که حب اهل بیت(ع) در تار و پود جوامع اسلامی ریشه کرده و در این شرایط فرهنگ غرب محکوم به انهدام و شکست است.

انتهای پیام/256/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان خراسان جنوبی اوقاف و امور خیریه امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین حسینی در جلسه مشترک اداره اوقاف و امور خیریه استان با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: عملی کردن تفاهم نامه مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در چند بحث تعریف شده که بحث اول مرمت و بازسازی بناهای تاریخی به خصوص مساجد تاریخی، امامزاده‌ها و… می‌باشد که در سطح استان وجود دارد و بالغ بر ۳۰۰ اثر نیز در این حوزه به ثبت ملی رسیده که امید است بتوانیم به صورت مشترک این آثار را مرمت و بازسازی کرده و تحویل مردم و گردشگران دهیم.

وی ادامه داد: بحث دوم برگزاری تورهای گردشگری مذهبی و تعریف مسیرهای گردشگری مذهبی استان است که با توجه به وجود چشم اندازهای مذهبی به ویژه امامزاده‌هایی که در استان وجود دارد بتوانیم این مسیرها و این تورها را به خوبی تعریف کرده و در اختیار گردشگران ورودی استان دهیم‌.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بحث سوم راه اندازی موزه وقف، قرآن و کتابت استان آذربایجان شرقی است که برای اولین بار قرار است در سطح کشور انجام شود که با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان اوقاف و امور خیریه استان در محل مسجد کبود تا پایان تابستان سال جاری برنامه ریزی شده تا انجام شده و به پایان برسد.

حجت الاسلام حسینی همچنین پیگیر ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری بعنوان اولین باغ مزار ایران شد تا با ثبت آن هم موقوفه احیا شده و هم مجموعه برای گردشگری ایجاد گردد.

حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این جلسه افزود: مولدسازی و استفاده بهینه از بناهای تاریخی موقوفه استان یکی دیگر از موضوعات اساسی است که در این راستا بسته‌های سرمایه گذاری برای پروژه تاریخی استان تعریف شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت تا تبدیل به یک کاربری‌های فرهنگی گردشگری مرتبط با موضوعات فعالیت حوزه همچون هتل بوتیک، رستوران‌های سنتی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی استان شوند در این خصوص مصوب شد تا ۵ پروژه از جمله کاروانسرای جمال آباد شهرستان میانه، کاروانسرای الخرج، حمام میلان و حمام شنب غازان به صورت مشترک تعریف بسته شود تا در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.

کد خبر 6097646

دیگر خبرها

  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • ثبت وقف جدید ۲۰۰ میلیاردی در کاشان
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی
  • جذابیت گوهر سنگ خراسان جنوبی برای هیئت های خارجی نمایشگاه اکسپو
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود