Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@21:33:43 GMT

این گجت سلامت قلب بیماران را کنترل میکند

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۱۷۸۳

این گجت سلامت قلب بیماران را کنترل میکند

این ضربان ساز، در عرض پنج تا هفت هفته به طور زیستی تخریب شده و بدون ضرر توسط بدن بیمار جذب می‌شود. سال گذشته، دانشمندان دانشگاه نورث وسترن از یک ضربان ساز گذرا خبر دادند. آن‌ها اکنون این دستگاه را بهبود بخشیده اند و آن را در مجموعه‌ای از حسگر‌های پوشیدنی متصل کرده اند.

ایمپلنت اصلی برای افرادی طراحی شده است که پس از یک جراحت یا جراحی قلب بهبود می‌یابند و برای مدت کوتاهی به ضربان ساز نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برای کاشت دستگاه انعطاف پذیر در ابتدا تنها یک عمل جراحی لازم است. علاوه بر این، از آنجایی که به صورت بی سیم توسط یک آنتن خارجی تغذیه می‌شود، لازم نیست به یک باتری جداگانه متصل شود. ضخامت کل آن فقط ۲۵۰ میکرون است و وزن آن کمتر از نیم گرم است.

این ضربان ساز اکنون به صورت بی سیم با چهار دستگاه الکترونیکی نرم دیگر که به طور موقت به پوست در قسمت‌های مختلف بالای بدن بیمار چسبیده اند، ارتباط برقرار می‌کند.

این ابزار شامل یک ماژول همودینامیک روی پیشانی است که سطح اکسیژن خون، اکسیژن رسانی بافت‌ها و تون عروق خونی را کنترل می‌کند. یک ماژول تنفسی در پایه گلو، که سرفه و سایر فعالیت‌های تنفسی را کنترل می‌کند. یک ماژول بازخورد لمسی که در هر نقطه از بدن پوشیده می‌شود، که با انتقال لرزش به بیمار از نقص یا سایر مشکلات هشدار می‌دهد؛ و یک ماژول قلبی که روی قفسه سینه قرار دارد.

پروفسور جان راجرز که همراه با پروفسور‌های ایگور افیموف و ریشی آرورا این پژوهش را رهبری می‌کند، گفت: برای ضربان قلب موقت، این سیستم بیماران را از دستگاه‌های نظارت که آن‌ها را در یک محیط بیمارستان محبوس نگه می‌دارد، رها می‌کند. بیماران می‌توانند در آسایش در خانه‌های خود بهبود یابند و در عین حال آرامش خاطرشان، با نظارت از راه دور توسط پزشکانشان حاصل می‌شود.

مقاله‌ای در مورد این مطالعه اخیراً در مجله Science منتشر شده است.

منبع: سایت نیواطلس منتشره از دانشگاه نورث وسترن

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیماری قلبی بیماری تکنولوژی روز فناوری نانو ضربان ساز یک ماژول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۱۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ فضانورد چینی به سمت ایستگاه فضایی چین رفتند

ماموریت «شنژو ۱۸» حامل ۳ فضانورد چینی به سمت ایستگاه فضایی تیانگونگ عازم شد.

به گزارش ایسنا، آژانس فضایی چین امروز(۲۵ آوریل ۲۰۲۴) جدیدترین خدمه خود را دقایقی قبل در ماموریتی موسوم به شنژو ۱۸ سوار بر موشک لانگ مارچ به ایستگاه فضایی تیانگونگ فرستاد و این رویداد را به صورت زنده پخش کرد.

این سه فضانورد در ساعت ۸:۵۹ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۶:۲۹ به وقت ایران) سوار بر موشک لانگ مارچ ۲اف(Long March ۲F) از پایگاه فضایی جیوکوان(Jiuquan) در چین راهی فضا شدند.

طبق معمول، چین اسامی فضانوردان این ماموریت را روز قبل از انجام ماموریت فاش کرد. این کشور معمولاً تا یک روز قبل از انجام ماموریت، اسامی خدمه خود را فاش نمی‌کند.

ماموریت «شنژو ۱۸» هفتمین ماموریت فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی تیانگونگ است.

یه گوانگفو(Ye Guangfu) ۴۳ ساله که قبلاً در ماموریت شنژو ۱۳ در سال ۲۰۲۱ به فضا رفت و در سال ۲۰۲۲ به زمین بازگشت، در این ماموریت جدید نقش فرماندهی را بر عهده دارد و همچنین لی کانگ(Li Cong) ۳۴ ساله و لی گوانگسو(Li Guangsu) ۳۶ ساله که هر دو خلبانان جنگنده و فضانوردانی تازه کار هستند، وی را همراهی می‌کنند.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این سه نفر حدود هفت ساعت پس از بلند شدن موشک به ایستگاه فضایی تیانگونگ خواهند رسید.

این ایستگاه فضایی در حال حاضر توسط سه فضانورد مأموریت «شنژو ۱۷» اداره می‌شود که در حال پایان دادن به دوره شش ماهه حضور خود در مدار زمین هستند.

سه فضانورد ماموریت شنژو ۱۸ در ماموریت ۶ ماهه خود به انجام وظایف مختلفی از جمله پیاده‌روی فضایی و رهاسازی محموله‌ها در فضا خواهند پرداخت.

لین شیچیانگ معاون مدیر آژانس فضایی چین در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته که برای اعلام نام فضانوردان حاضر در این ماموریت برگزار شده بود، گفت: فضانوردان شنژو ۱۸ شش محموله را از طریق ماژول قفل هوای ایستگاه رها خواهند کرد و دو تا سه فعالیت خارج از ایستگاه را اجرا خواهند کرد.

وی گفت: در طول فعالیت‌های خارج از ایستگاه، فضانوردان تقویت‌کننده‌های حفاظت در برابر زباله‌های فضایی و همچنین کابل‌ها و تجهیزات حیاتی را نصب می‌کنند و در صورت لزوم، بازرسی‌های خارج از ایستگاه را برای حفاظت بیشتر از ایمنی ایستگاه فضایی تیانگونگ انجام می‌دهند.

ایستگاه فضایی تیانگونگ که T شکل است، از سه جزء ماژول هسته تیان‌هه(Tianhe) که در آوریل ۲۰۲۱ راه‌اندازی شد و ماژول‌های آزمایشگاهی ونتیان(Wentian) و منگتیان(Mengtian) که در سال ۲۰۲۲ به تیانگونگ اضافه شدند، تشکیل شده است.

ایستگاه فضایی تیانگونگ حدود ۲۰ درصد اندازه ایستگاه فضایی بین‌المللی است، اما ممکن است در آینده به همین شکل باقی نماند. مقامات چینی گفته‌اند که قصد دارند در آینده نه چندان دور ماژول‌های بیشتری را به این ایستگاه اضافه کنند.

انتظار می‌رود ماموریت شنژو ۱۸ حدود شش ماه طول بکشد. سرنشینان آن که هفت ساعت پس از پرتاب به تیانگونگ خواهند رسید، در آنجا با سه فضانورد ماموریت شنژو ۱۷ ملاقات خواهند کرد و سه فضانورد ماموریت شنژو ۱۷ چند روز بعد با فضاپیمای خود به زمین بازمی‌گردند.

چین در ماه آوریل سال ۲۰۲۱ مونتاژ ایستگاه فضایی تیانگونگ را در مدار پایین زمین آغاز کرد و حدود ۱۸ ماه بعد به پایان رساند. این کشور قصد دارد تا دست‌کم یک دهه آن را عملیاتی نگه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • اینتر برای خرید‌های تابستانی ۱۰۰ میلیون یورو خرج میکند
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • ۳ فضانورد چینی به سمت ایستگاه فضایی چین رفتند
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه