Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین را تنها دانشگاه دارای اساسنامه‌ مصوب محلی شورای شهر و توجه به دو وجه بین‌المللی و نام معمار کبیر انقلاب دانست و اظهار کرد: تربیت بدنی دانشگاه، متاثر از برنامه های راهبردی و کلان از سوی رئیس دانشگاه و هیات رئیسه برای رسیدن به اهداف مهم، اقدام به تشکیل شورای عالی ورزش دانشگاه و کارگروه ورزش اعضای هیات علمی و غیرعلمی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش موثر و غیرقابل انکار ورزش و ورزشکاران به عنوان سفیران فرهنگی و اجتماعی را در ایجاد روابط دوستانه بین کشورها و تبادلات فرهنگی ورزشی ذکر کرد و افزود: با نظر معاونت دانشجویی فعالیت‌های ورزشی دانشجویان غیر ایرانی در ساختار جدید به اداره ورزش دانشجویان غیر ایرانی ارتقا می‌یابد تا بر این مبنا روابط بین‌المللی ورزشی تعریف و اجرا شود که مسابقات بین‌المللی، دوستانه و ... در دستور کار قرار می‌گیرد.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه امام بین‌المللی امام خمینی"ره" استان قزوین از تاسیس و راه‌اندازی باشگاه بین‌المللی برای رسیدن به هدف دانشگاه مبنی بر حضور پررنگ در میادین ورزشی ملی و بین‌المللی  اشاره و ادامه داد:  امسال با توجه به فضاهای موجود تربیت بدنی اقدام به تشکیل کلاس‌های مدرسه فوتبال، فوتسال و بسکتبال با حضور مربیان مجرب و تحصیل‌کرده دانشگاهی‌ برای غنی سازی اوقات فراغت رده سنی نونهال و نوجوان شامل فرزندان اساتید،  کارکنان و اقشار دانشگاهی استان کرده است.

حیدری برای رسیدن به اهداف کلان و توسعه پایدار در اجرای برنامه‌ها ، اصلاح زیرساخت‌ها و توسعه فضاهای ورزشی را  بسیار مهم و ضروری عنوان کرد و افزود: متاسفانه مدیریتهای ضعیف گذشته دانشگاه موجب عقب‌ماندگی و چه بسا فرصت سوزی عظیم شده است.

وی به نیمه کاره ماندن ۱۲ ساله طرح استخر و سالن‌های جانبی و دانشکده تربیت بدنی اشاره و تصریح کرد: پیگیری و تکمیل این طرح در دستور کار رئیس و معاونت دانشجویی دانشگاه قرار دارد که با توجه به تورم بسیار بالا کار بسیار سختی است و حداقل به اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان نیازمند است.

این مسئول با بیان اینکه احداث زمین چمن مصنوعی،  فوتسال ساحلی، اسکواش و رشته‌های همگانی در دستور کار قرار دارد، افزود: در این زمینه آمادگی مشارکت با بخش خصوصی را داریم.

مسئول تربیت بدنی دانشگاه بین‌المللی امام استان قزوین بیان کرد: از درخواست‌های تربیت بدنی دانشگاه میزبانی المپیاد سراسری دانشجویان کشور با تایید معاونت دانشجویی دانشگاه،  توسعه زیرساخت‌ها، نیروی مجرب کارشناسی، توسعه فضاهای روباز در راستای توسعه سلامت و نشاط اجتماعی با رویکرد ورزش دانشگاهی، آموزشی،  پرورشی و پژوهشی از طریق اجرای رویدادهای ورزشی درون دانشگاهی‌(جشنواره‌های سنتی و همگانی) استانی،  منطقه‌ای، ملی و بین، شرکت در مسابقات دانشگاه‌های منطقه ۴، حضور در المپیاد سراسری کشور در تبریز و شرکت دانشجویان غیر ایرانی در المپیاد بین‌المللی اصفهان است. 

حیدری شرکت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بین‌المللی امام در مسابقات المپیاد شاهد و ایثارگر اصفهان، انجام مسابقات دوستان چند جانبه بین‌المللی و ارتباط با دانشگاه کشورهای اسلامی و ارتباط موثر با روابط بین‌المللی دانشگاه در راستای تقویت ارتباطات بیرونی و ... را از دیگر درخواست ها برشمرد و تصریح کرد: برگزاری کلاس‌های مربی‌گری،  ارتقای سطح دانش مربیان و اقشار دانشگاهی،  اجرای کارگاه‌های دانش افزایی، برگزاری برنامه‌های ورزشی همگانی با رویکرد طبیعت، گلگشت، کوهپیمایی، همکاری و مشارکت با سایر دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص برنامه‌های ورزشی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین دانشجویان خارجی ورزش دانشگاه بین المللی امام دانشجویان غیر ایرانی تربیت بدنی دانشگاه دستور کار برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۲۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: دانشگاه زمانی می‌تواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه، صنعت هم حضور داشته باشد ‌و این دو هم‌افزای یکدیگر باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمد مومنی امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری، اظهار کرد: دانشگاه فنی‌حرفه‌ای قدمت پنجاه ساله دارد و از سال ۱۳۶۵ با یک مرکز با نام آموزشگاه فنی در چهارمحال‌وبختیاری آغاز به کار کرده است و در حال حاضر شش مرکز فنی و حرفه‌ای با سه هزار دانشجو در حال فعالیت است.

وی با بیان اینکه با توجه به مهارت محور بودن دانشگاه فنی ۴۰ درصد دروس عملی و ۶۰ درصد علمی است، افزود: ۳۸ رشته محل از جمله ۱۹ رشته کاردانی و ۱۹ رشته کارشناس در این دانشگاه وجود دارد و دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل مدارس فنی و حرفه‌ای و کار دانش اکثریت دانشجویان این دانشگاه را تشکیل می‌دهند.

مهارت محوری ماموریت ویژه دانشگاه فنی حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری با بیان این‌که مهارت محوری یک از ماموریت‌های ویژه‌ای این دانشگاه محسوب می‌شود، تصریح کرد: مسئولیت این دانشگاه از سال ۱۳۹۰ از آموزش‌وپرورش به وزارت علوم منتقل شد و در حال حاضر وظیفه اصلی تربیت نیروی کار و تکنسین کارآمد و دارای مهارت برای کشور و صعنت است.

مومنی ادامه داد: امروز به دو دلیل کشور نیازمند تربیت نیروی ماهر است، اول آن‌که باتوجه به زیرساخت‌های کشور جهش لازم در تولید شکل گیرد و دوم با توجه به فشارهای اقتصادی بر کشور، کالاهای مور نیاز کشور تولید شود.

وی با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید کرد: زمانی دانشگاه می‌تواند نیروی مهارتی را تربیت کند که در کنار دانشگاه صنعت هم حضور داشته باشد و این دو هم‌افزا یکدیگر باشند.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: ایجاد نمایشگاه‌های دائمی و موقت و تفاهم با صنایع مختلف و معرفی محصولات دانشجویان دانشگاه فنی از جمله برنامه‌هایی است که این دانشگاه در راستای افزایش مهارت‌آفرینی در دستور کار دارد.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مومنی گفت: در همین راستا امسال به واسطه پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان و دومین نمایشگاه کار از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت با شعار «فردای بهتر از امروز» برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این نمایشگاه از صنایع مختلف دعوت شده و دستاوردهای دانشجویان به آن‌ها معرفی می‌شود، سعی شده در همین رابطه هم تفاهم‌نامه‌هایی به وجود آید؛ همچنین محصولات و دستاوردهای دانشجویان که قابلیت تولید انبوه داشته باشند به پارک علم و فناوری معرفی خواهند شد.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: بازید دانش‌آموزان از این نمایشگاه و اجرای رویدادها و کلاس‌های آموزشی از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

وی عنوان کرد: تعامل صنعت و دانشگاه می‌تواند زمینه‌ساز انعقاد قرارداد میان بخش‌های صنعتی و دانشگاه‌ها به‌صورت دوطرفه جهت رفع نیازهای صنعت و دانشگاه شود و می‌تواند شامل موارد زیادی مانند تامین و آموزش نیروی انسانی ماهر در صنعت، کمک در امور تحقیقاتی صنایع با ایجاد فرصت‌های مطالعاتی شود و همچنین برپایی رویدادهای مشترک کار با بخش صنعت می‌تواند موجب ایجاد کنسرسیوم‌ها و مشارکت‌هایی شوند که نیازهای آموزشی را احصا و مرتفع کنند.

کد خبر 749003

دیگر خبرها

  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • تجلیل از باستانی کاران شهرستان اسدآباد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)