Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علی سلاجقه، اظهار داشت: ما می‌بینیم گرد و غباری که از سوریه بلند می‌شود و کشور ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد در مناطقی است که تروریست‌ها در آنجا حاکم هستند و دائم رزمایش‌های نظامی برگزار می‌کنند. از طرفی اجازه داده نشده است که زمین‌های کشاورزی و مراتع، چندین سال رطوبت ببینند و سبزینگی زمین حفظ شود و این امر باعث شده است زمین کاملاً پودر شود و با کمترین وزش باد، حتی با سرعت‌های پایین، ذرات خاک اوج بگیرند و مناطق مختلفی را تحت تأثیر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه حتی در عراق و یمن که ایادی بیگانه حضور دارند این رد پا را می‌بینیم، گفت: اینها همه محاسبه شده است و دشمن با استفاده از ظرفیت‌های محیط زیستی به جنگ کشورهای منطقه آمده و سعی کرده است با سو استفاده از این ابزار، نارضایتی عمومی ایجاد و مردم و کشورها را با مشکل روبرو کند.

سلاجقه اظهار داشت: ما می‌خواهیم رویکرد همگرایی بین همه کشورها اتفاق بیافتد تا بتوانیم در نشست سفرای کشورهای همسایه در ۱۶ خرداد طرح موضوع و سپس در نشست ۲۱ تیرماه مصوبات را نهایی کنیم.

وی افزود: این نشست‌ها رویکرد مناسبی دارد و امیدواریم یک ابتکار عملی را مبتنی بر نتایجی که از مطالعات گرفته ایم تحت عنوان دو برنامه زیراقدام منطقه‌ای ایجاد کنیم.تهیه یک برنامه برای کشورهای حاشیه خلیج فارس و غرب آسیا و یک برنامه برای کشورهای شمال شرق و شرق کشور در دستور کار است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره دستاورد سفر اخیر خود به عراق و سوریه در خصوص مدیریت پدیده ریزگردها، اظهار داشت: با توجه به این که کشور ما اخیراً، هم از لحاظ فراوانی و هم شدت، به میزان بیشتری تحت تأثیر ریزگردها قرار گرفته است و تعطیلات متوالی بعضی روزها برای کشور ایجاد خسارت کرده است، رئیس جمهور مأموریتی به وزارت امورخارجه و سازمان حفاظت محیط زیست برای حل معضل ریزگردها با همکاری کشورهای همسایه داد.

سلاجقه افزود: با همکاری خوب وزیر امورخارجه کشور و تماس با وزرای امورخارجه کشورهای همسایه، ما به همراه هیئت کارشناسی و فنی راهی عراق و سوریه شدیم. بعد از عربستان سعودی، عراق با ۴ کانون بیشترین کانون‌های تولید ریزگرد را دارد و سوریه نیز یک کانون تولید گرد و غبار دارد که کشور ما را بسیار تحت تأثیر قرار می‌دهند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه ایستگاه‌های سنجنده ما نشان می‌دهد که اکنون کشور ما تحت تأثیر ریزگردها با دانه بندی کمتر از ۲ و نیم میکرون قرار گرفته است، گفت: این گونه ریزگردها به صورت معلق در جو هستند و هزاران کیلومتر جابجا می‌شوند و منشأ آن کشورهای همسایه است. ما برای آنکه بتوانیم رویکرد همگرایی، همسویی و حس مشترک برای کشورهای همسایه ایجاد کنیم اول وارد کشور عراق شدیم و با وزرای کشور، امورخارجه، منابع آبی، کشاورزی، محیط زیست و نخست وزیر این کشور جلسات بسیار مفصل و کارشناسی برگزار کردیم و تاکید ما این بود که کانونی که از نظر ما اولویت دار است با استفاده از ظرفیت‌های کارشناسی دو کشور مدیریت شود.

وی با بیان اینکه اکنون آمار، اطلاعات و نقشه‌های ما بسیار خوب و دقیق است، گفت: بر این اساس مسئولان عراقی بر این نکته تاکید داشتند که هر تصمیمی که شما بگیرید ما به اجرای آن پایبند هستیم. قرار شد تفاهم نامه عملیاتی در نشست ۲۱ تیر ماه در تهران امضا شود و به صورت دوجانبه و هدفمند کار را انجام دهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: علی سلاجقه گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست کشورهای همسایه تحت تأثیر محیط زیست برای کشور کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۶۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

معاون اول رئیس جمهور گفت: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی ، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای 12 تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند