Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@03:58:27 GMT

(ویدئو) طالبان با تراکتور به جنگ مزارع خشخاش رفت

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۷۲۴۵

(ویدئو) طالبان با تراکتور به جنگ مزارع خشخاش رفت

‍‍‍‍‍‍

طالبان در تلاش برای از بین بردن تولید انبوه تریاک و هروئین در این کشور، عملیاتی را برای از بین بردن کشت خشخاش در افغانستان به راه انداخته اند.

به گزارش فرارو، جنگجویان مسلح طالبان اخیراً در حالی که یک تراکتور یک مزرعه خشخاش را در ولسوالی واشیر، در جنوب ولایت هلمند شخم می‌زد، نگهبانی می‌دادند. صاحب زمین نیز از نزدیک نظاره گر نابودی محصولات خود بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبان که بیش از ۹ ماه پیش قدرت را در دست گرفتند، در اوایل ماه آوریل فرمانی صادر کردند که کشت خشخاش را در سراسر افغانستان ممنوع کرد. ملا عبدالحق آخوند معاون وزارت داخله طالبان در امور مواد مخدر به آسوشیتدپرس گفت: افرادی که این اقدام را نقض کنند دستگیر و طبق قوانین شرعی در محاکم مربوطه محاکمه خواهند شد.

افغانستان بزرگترین تولید کننده تریاک در جهان و منبع اصلی هروئین در اروپا و آسیا است. با وجود میلیارد‌ها دلار هزینه شده توسط ایالات متحده برای محدود کردن کشت، تولید در ۲۰ سال گذشته در افغانستان به شدت افزایش یافته است.

اما این ممنوعیت می‌تواند یک شکست بزرگ برای میلیون‌ها کشاورز فقیر و کارگر روزمزدی باشد که برای ادامه حیات به درآمدی که از این محصول به دست می‌آورند وابسته هستند. این کار در زمانی صورت می‌گیرد که اقتصاد افغانستان سقوط کرده است و پس از تسلط طالبان با کمبود بودجه بین‌المللی مواجه شده است. اکثر مردم برای خرید مواد غذایی با مشکل مواجه هستند و این کشور از بدترین خشکسالی خود در دهه‌های اخیر رنج می‌برد.

نور محمد، مالک یکی از مزارع خشخاش که توسط تراکتور‌های طالبان در واشیر ویران شده است، گفت که زمین او کوچک است و آب ندارد، بنابراین او نمی‌تواند با محصولات کم سود گذران زندگی کند. اگر به ما اجازه کشت این محصول را ندهند، چیزی به دست نمی‌آوریم.

کارگران روزمزد با برداشت تریاک از خشخاش می‌توانند بیش از ۳۰۰ دلار در ماه درآمد کسب کنند. روستائیان اغلب از وعده برداشت محصول بعدی برای خرید کالا‌های اساسی مانند آرد، شکر و روغن پخت و پز استفاده می‌کنند.

هلمند قلب تولید خشخاش در کشور افغانستان است. به نظر می‌رسد که عملیات جدید ریشه کنی عمدتاً کسانی را هدف قرار می‌دهد که پس از اعلام ممنوعیت خشخاش کاشتند. بسیاری دیگر که قبلاً آن‌ها را کاشته بودند، قبلاً قادر به برداشت بودند.

ملا عبدالحق آخوند گفته که طالبان با سایر دولت‌ها و سازمان‌های غیردولتی برای یافتن محصولات جایگزین برای کشاورزان در تماس است.

تولید خشخاش در افغانستان به طور پیوسته افزایش یافته است و در سال‌های اخیر به اوج جدیدی رسیده است. بر اساس برآورد‌های دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) در سال ۲۰۲۱، ۱۷۷۰۰۰ هکتار خشخاش کاشته شد که از آن تریاک کافی برای تولید ۶۵۰ تن هروئین استخراج شد.

دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل در گزارش اخیر خود اعلام کرد که ارزش کل تولید تریاک افغانستان در سال ۲۰۲۱ بین ۱.۸ تا ۲.۷ میلیارد دلار بوده است که تقریباً ۱۴ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: فرارو

کلیدواژه: طالبان خشخاش تریاک افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان به دنبال دانش خودروسازی

نشست دوجانبه میان هیئت‌های طالبان در کابل و آستانه به رهبری وزیر صنعت و تجارت این گروه و معاون نخست وزیر قزاقستان برگزار شد.

در این نشست بر روی سرمایه‌گذاری مشترک در بخش‌ کارخانه‌های خودروسازی در افغانستان بحث و گفتگو شد.

همچنین، دو طرف روی استخراج معادن، صنعت ماشین‌آلات، تعرفه ترجیحی برای کالاهای افغان، فراهم‌آوری تسهیلات ترانزیتی، روابط بانکی، برگزاری نشست سه‌جانبه ترانزیتی میان افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان، انتقال سیستم اسمارت بریج[حکومت‌داری الکترونیک] قزاقستان به افغانستان، تبادل‌نظر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • بازگشت مرزبانان ایرانی از افغانستان
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند