Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، درمان مشکل این اندام ها به علم اورولوژی مربوط می شود: کلیه ها، مثانه، غدد فوق کلیوی، حالب (ureter) و مجرای ادرار. از آنجا که دستگاه ادراری و دستگاه تناسلی در مردان در هم آمیخته شده بنابراین لازم است متخصصان اورولوژی و پروستات  درباره جراحی و درمان دستگاه تناسلی مردانه (بیضه ها، اپیدیدیم، وزیکول های منی، پروستات، آلت تناسلی و مجرای دفران) نیز آموزش ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مواقعی که سرطان در داخل و اطراف دستگاه ادراری به وجود می آید (همچون سرطان پروستات، بیضه، کلیه یا مثانه) لازم است با متخصص اورولوژی یا پروستات مشورت کنید.   چه مواقعی باید به متخصص اورولوژی مراجعه کرد؟ در صورت داشتن مشکلات زیر حتما به متخصص اورولوژی مراجعه کنید: وجود مشکل در تخلیه ادرار همچون مشکل در شروع دفع ادرار یا ضعیف بودن جریان ادرار، درد داشتن حین تخلیه ادرار، کدر بودن رنگ ادرار یا وجود خون در ادرار به وجود آمدن تغییر در رویه ادرار کردن همچون تکرر ادرار یا احساس دائمی نیاز به تخلیه ادرار مشکل در داشتن یا حفظ نعوظ ناباروری احساس اینکه چیزی از واژن در حال افتادن است یا داشتن احساس سنگینی در این ناحیه درد در لگن تخلیه بی اراده ادرار هنگام شب یا زمانی که عطسه میکنید، میخندید یا ورزش میکنید پیدا کردن متخصص اورولوژی خبره 

برای اینکه به بهترین نحوه مراقبت های اورولوژی را دریافت کنید ابتدا لازم است به متخصص اورولوژي مناسبی مراجعه کنید. معمولا افراد برای پیدا کردن متخصص اورولوژی خبره از پزشک های دیگری که از قبل می شناسند کمک میگیرند. در ادامه چند نکته برای پیدا کردن متخصص اورولوژی ماهر در نزدیکی تان آورده شده است: از اطرافیان خود پرس و جو کنید معمولا کسانی که قبلا به متخصص اورولوژی مراجعه کرده اند می توانند در این باره شما را راهنمایی کنند. برای شروع از اعضای خانواده و دوستان خود که می دانید قبلا به متخصص اورولوژی مراجعه کرده اند سوال کنید آیا در منطقه ای که شما زندگی می کنید متخصص اورولوژی با صلاحیتی میشناسند یا خیر. در ادامه میتوانید به صورت آنلاین سوال خود را در گروه های اینترنتی یا فروم ها مطرح کنید. بیشتر مراجعه کنندگان قبلی اطلاعات خوبی درباره تجربه شان از مراجعه به متخصص اورولوژی در اختیارتان قرار میدهند. به این ترتیب میتوانید تصمیم بگیرید که به کدام متخصص مراجعه کنید و از مراجعه به کدام یک خودداری کنید. از پزشک عمومی خود سوال کنید

می توانید از پزشک عمومی ای که به طور منظم وضعیت سلامت شما را بررسی می کند بخواهید که متخصص اورولوژی مناسبی به شما معرفی کند. معمولا پزشکان عمومی با پزشکان متخصص در تعامل هستند و میتوانند در زمینه های مختلف متخصصان مورد تایید خود را به شما معرفی کنند. پزشکان عمومی یکی از بهترین منابع برای آشنا شدن با پزشکان متخصص ماهر هستند. اگر از شرایط بیمه درمانی شما برای پوشش هزینه های درمانتان این است که از سوی پزشک عمومی معرفی نامه به پزشک متخصص داشته باشید حتما لازم است که در این باره با پزشک عمومی خود صحبت کنید. تخصص و اعتبار پزشک متخصص را بررسی کنید در انتخاب متخصص اورولوژی تنها بر اساس محل تحصیل او تصمیم نگیرید. به تخصص او در درمان بیماران و اعتبار و محبوبیت او میان مراجعه کنندگان قبلی او نیز توجه کنید. اورولوژی رشته ای پر رقابت است. مطمئن باشید که اکثر متخصصان اورولوژی تحت برنامه آموزشی دقیق و سختگیرانه ای آموزش میبینند. زمانی که به دنبال متخصص اورولوژی می گردید به این مسئله دقت کنید که متخصص مورد نظر حتما دارای مجوز بورد تخصصی اورولوژی باشد. متخصصان اورولوژی و پروستات مجرب می توانند انواع محتلفی از بیماری های وابسته به دستگاه ادراری را درمان کنند. بیمارستانی را که متخصص اورولوژی به آن وابسته است را بررسی کنید پس از اینکه از پزشک عمومی خواستید به شما متخصص اورولوژی خوبی معرفی کند بررسی کنید که این متخصص به چه بیمارستانی وابسته است و آیا بیمه درمانی شما هزینه های درمان در آن بیمارستان را پوشش می دهد یا خیر. متخصص اورولوژی درمان های مورد نیاز شما را در بیمارستانی که به آن وابسته است انجام خواهد داد به همین علت مطمئن شوید که هزینه های درمان در آن بیمارستان را بیمه تان پوشش می دهد. همچنین متخصص اورولوژی ای پیدا کنید که به بیمارستانی وابسته باشد که شما از خدمات آن راضی و مایل به درمان و بستری شدن در آنجا هستید.
نظرات مراجعه کنندگان قبلی را بررسی کنید.
وبسایت های بسیاری وجود دارد که این امکان را فراهم میکنند تا مراجعه کنندگان بتوانند درباره تجربه و میزان رضایتمندی خود از درمان تحت نظر پزشک متخصص شان بنویسند. خواندن این نظرات میتواند به شما در انتخاب متخصص اورولوژی مناسب کمک کند. البته توجه داشته باشید که تمام نظراتی که در اینترنت میخوانید ممکن است حقیقیت نداشته باشد. بیشتر این نظرات را یا کسانی نوشته اند که بسیار از روند درمان خود رضایت داشته اند یا افرادی نوشته اند که هیچگونه رضایتی از درمان خود نداشته اند. به برخورد کارکنان مرکز درمانی توجه کنید هنگامی که تماس میگیرید تا برای ملاقات با متخصص اولوروژی مورد نظرتان وقت رزرو کنید برخورد منشی چگونه است؟ آیا برخورد کارکنان آنجا حرفه ای و محترمانه است؟ آیا به سوالاتتان به خوبی پاسخ داده میشود؟ در غیر اینصورت مهم نیست که متخصص اورولوژی مورد نظر چقدر خبره و ماهر است به هرحال گرفتن وقت ملاقات، حضور در مطب او و درصورت نیاز،‌ گرفتن نسخه مجدد کاری دشوار و ناخوشایند خواهد بود.
متخصص اورولوژی چه مشکلاتی را درمان می کند؟ متخصص اورولوژی بیماری های شایع و نادر بسیاری را درمان می کند. برخی از این بیماری تنها مردان و برخی نیز تنها زنان و برخی نیز هر دو جنس را درگیر می کند. چند مورد از این مشکلات عبارتند از: عفونت دستگاه ادراری بی اختیاری ادرار وجود خون در ادرار مشکل در سیستم تناسلی مردان (مانند BPH یا بزرگی خوش خیم پروستات) دردناک شدن مثانه (سیستیت بینابینی) متخصص اورولوژی مشکلات دیگری را نیز درمان میکند همچون: سرطان مثانه، کلیه و پروستات اختلال در نعوظ انواع سنگ کلیه افتادگی اندام های داخل لگن مشکلات مادرزادی دستگاه ادراری
اگر برای مشکلات ادراری، درد لگن یا مسائل جنسی به درمان و مراقبت پزشکی نیاز دارید از پزشک عمومی خود بخواهید که برای درمان مشکلتان شما را به متخصص اورولوژی خوب ارجاع دهد. متخصص اورولوژی میتواند بیماری های بسیاری را تشخیص دهد و درمان کند. این متخصصان علاوه بر تشخیص مشکلاتی همچون سنگ کلیه میتوانند آن را با روش های مختلفی همچون درمان سنگ کلیه با جراحی درمان کنند. همچنین اگر نمی خواهید جراحی کنید، متخصصان برای درمان سنگ کلیه های بزرگ از روش سنگ شکنی که در آن با استفاده از امواج شوک دهنده از خارج از بدن سنگ ها را می شکنند و حالب را درمان می کنند.(https://drvariani.ir/?p=3114) معمولا طی جلسه ملاقات با متخصص اورولوژی چه اتفاقی می افتد؟ از قبل آماده باشید تا حین ملاقات با متخصص اورولوژی درباره دلیل مراجعه تان به آنجا صحبت کنید. خوب است لیستی از سوال هایی که میخواهید بپرسید و علائمی که داشته اید همراه خود ببرید. همچنین آماده باشید به سوالات متخصص اورولوژی درباره پیشینه پزشکی و داروهایی که مصرف می کنید پاسخ دهید. احتمالا متخصص اورولوژی برای تشخیص مشکل و تعیین بهترین روش برای درمان آن آزمایش هایی را برایتان تجویز می کند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: متخصص ارولوژی مجاری ادراری آلت تناسلی دستگاه تناسلی سنگ کلیه متخصص اورولوژی مراجعه کنندگان دستگاه ادراری پزشک عمومی بررسی کنید پیدا کردن سنگ کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان فک و صورت گفت: مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع در مینای دندان ایجاد کند، خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسید کربنیک باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

الهام فقیهیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نشانه‌های دندان آسیب دیده، اظهار کرد: درد دندان یکی از نشانه‌های دندان آسیب دیده است اما بیمار باید دقت کند مراجعه به دندان پزشک نباید تنها زمانی که درد دندان وجود دارد اتفاق بیفتد، اگر بیمار در مراحل اولیه پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه داشته باشد، هزینه کمتری را از لحاظ مالی و آسیب به دندان برای بیمار به همراه دارد تا اینکه در مراحل انتهایی پوسیدگی دندان به پزشک مراجعه کند.

وی افزود: وقتی که یک دندان پوسیدگی سطحی دارد با یک ترمیم و پر کردن ساده بهبود پیدا می‌کند که هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان ریشه و عصب‌کشی که دندان پوسیده به بیمار تحمیل می‌کند، دارد.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت تصریح کرد: در پوسیدگی سطحی بافت دندان هم کمتر تخریب می‌شود، اما وقتی که دندانی عصب‌کشی یا مورد درمان ریشه قرار گیرد دیگر بیمار درد را حس نمی‌کند و بافت دندان بسیار شکننده شده و نیاز به درمان روکش و پروتزهای دندانی دارد، از این جهت حائز اهمیت است زمانی که بیمار احساس پوسیدگی دندانی داشت، سریع به دندان پزشک مراجعه کند.

وی با اشاره به حساسیت دندان‌های پوسیده به بعضی از مواد غذایی گفت: دندان وقتی در معرض پوسیدگی قرار دارد، اولین حساسیتی که نشان می‌دهند به خوردن مواد غذایی شیرین و سرد است، هنگامی که بیمار مواد غذایی شیرین را می‌خورد این مواد لا به لای شیارهای دندان می‌رود و موجب شروع یک درد تیر کشنده شده که بعد از مدتی این درد تسکین پیدا می‌کند.

فقیهیان ادامه داد: این درد غیرقابل تحمل نیست و بیمار سریع به دندان پزشک مراجعه نمی‌کند، به همین دلیل وقتی بیمار یک ماه غذایی سرد مانند یک لیوان آب خنک را مصرف می‌کند، این نوع احساس درد شکل گرفته و سریع هم آرام می‌شود، در این مرحله دندان احتمال دارد دچار پوسیدگی شده و نیاز به درمان ریشه و عصب‌کشی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه پوسیدگی خود به خود درمان نمی‌شود، ادامه داد: بسیاری از اعضای بدن هستند که وقتی دچار بیماری می‌شوند، سیستم ایمنی بدن می‌تواند آن را درمان کند، اما بافت دندان از این مورد تبعیت نمی‌کند، وقتی که مینای دندان پوسیده شد دیگر بهبودی در کار نیست.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: پوسیدگی‌های دندان را در بعضی از موارد با رعایت نکاتی می‌توان کمتر کرد، اما بهبودی توسط بافت بدن صورت نمی‌گیرد، همچنین لازم است بدانیم پوسیدگی شروع به پیشرفت می‌کند تا به عصب دندان برسد، در این مرحله بیمار یک درد غیرقابل تحمل و شبانه روزی را تجربه می‌کند و شدت درد شب‌ها بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: احتمال دارد بیمار یک لیوان چای داغ مصرف کند و درد خیلی شدید و تیر کشنده‌ای را داشته باشد، وقتی که بیمار درد دندان را تجربه می‌کند، دندان او نیاز به عصب‌کشی دارد، یعنی درد طولانی مدت با محرک‌های بیشتری صورت می‌گیرد، بسیاری از اوقات احتمال دارد پوسیدگی به عصب دندان برسد و دندان نیاز به عصب‌کشی داشته، اما بیمار هیچ دردی نداشته باشد و درمان ریشه بدون وجود درد برای بیمار تجویز شود.

کدام مواد غذایی پوسیدگی سریع در دندان ایجاد می‌کند؟

فقیهیان با تاکید بر اینکه مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع در مینای دندان ایجاد کند، گفت: خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، بنابراین مدت زمان استفاده از این مواد غذایی حائز اهمیت است، برخی از افراد عادت دارند لیمو ترش را با دندان فشار دهند و این حرکت می‌تواند پوسیدگی و آسیب به بافت مینای دندان را برای بیمار ایجاد کند.

وی در خصوص اهمیت مراجعه زود هنگام به دندان‌پزشک تصریح کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی وابسته به رعایت بهداشت دهان بیمار دارد، افرادی که رعایت بهداشت دهان آن کمتر بوده و مصرف مرتب سیگار و محرک‌ها را دارند، باید هر شش ماه یک بار به دندان‌پزشک مراجعه کنند، اما افرادی که بهداشت دهان را به خوبی رعایت می‌کنند و استفاده مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه‌های فلوراید دارند، مراجعه آنها به دندان‌پزشکی می‌تواند در زمان طولانی‌تر و هر ۱۲ تا ۱۸ ماه یک بار انجام شود.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی بر اساس ارزیابی و بروز پوسیدگی دندان‌های بیمار است، پیشگیری بهتر از درمان است، باید مراجعه کودکان به دندان‌پزشک هر شش ماه یا سالی یک بار انجام شود، به دلیل اینکه دندان‌های کودکان تازه روییده شده و مداخله زودتر هزینه‌های درمانی کمتر و نتیجه بهتری را به دنبال دارد و اگر نیاز به فلورایدتراپی باشد، توسط دندانپزشک صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم در موارد انتهای پوسیدگی دندان اگر به دندان‌پزشک مراجعه کنیم، هزینه‌های بیشتری به بیمار تحمیل می‌شود، در واقع وقتی که یک دندان ترمیم می‌شود، نسبت به زمانی که نیاز به عصب‌کشی دارد، استحکام بیشتری خواهد داشت، اما با درمان ریشه‌ای دندان استحکام آن کمتر می‌شود و نیاز به درمان‌های جانبی مانند روکش دندان هم ضرورت پیدا می‌کند.

کد خبر 748407

دیگر خبرها

  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت