Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این گزارش عملکرد بازار سرمایه در دومین هفته خرداد ماه ۱۴۰۱ را می‌خوانید. شاخص کل بورس در نخستین هفته خردادماه (۷ خرداد ۱۴۰۱)، پس از درگیری چند روزه با سطح ۶/ ۱میلیون واحدی در نهایت موفق به عبور از این مرز روانی نشد تا پس از ۵ هفته صعود متوالی، ۹/ ۱درصد عقب‌نشینی کند. در این میان ترکیب مقاومت نموداری با عوامل بنیادی در قالب گزارش‌های ضعیف‌تر از انتظار اکثر شرکت‌ها در زمستان۱۴۰۰ موجب شد از خوش‌بینی قبلی مبنی بر امکان تداوم رالی صعودی در کوتاه‌مدت کاسته شود و شاهد خروج حقیقی‌ها از بورس و بازگشت بخشی از این منابع به پناهگاه صندوق‌های معامله‌پذیر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص بازار سهام در هفته گذشته پس از درگیری چندروزه با سطح ۶/ ۱‌میلیون واحدی در نهایت موفق به عبور از مرز روانی مزبور نشد تا با عقب نشینی ۹/ ۱‌درصدی فعلا در عبور از قله ۱۹‌ماهه ناکام بماند. ترکیب مقاومت نموداری با عوامل بنیادی در قالب گزارش‌های ناامیدکننده عملکرد زمستان اکثر شرکت‌ها موجب شده تا از خوش‌بینی قبلی مبنی‌بر امکان تداوم رالی صعودی در کوتاه‌مدت کاسته شود. در همین راستا، کاهش بیش از ۲۰‌درصدی ارزش معاملات خرد روزانه نسبت به نیمه دوم اردیبهشت ماه، بعد از یک موج رونق، می‌تواند نشان‌دهنده تضعیف طرف تقاضا و پررنگ‌شدن سناریو‌های اصلاح قیمت در کوتاه‌مدت باشد. در همین حال، به‌رغم پایداری دلار آزاد در سطوح قابل‌قبول، نرخ برابری دلار در سامانه نیما به‌عنوان اصلی‌ترین مجرای تبدیل ارز صادرکنندگان به ریال، یک گام هم عقب‌نشینی کرده و در کانال ۲۴‌هزار‌تومان نوسان می‌کند.

شاخص کل بورس در دومین رو از هفته جاری، معامله‌گران در دو بازار بورس و فرابورس بیش از ۳ میلیارد و ۳۴ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار را به ارزش ۴۶ هزار و ۱۷۳ میلیارد ریال معامله کردند. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با ۱۹ هزار و ۱۱۰ واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و ۵۵۳ هزار واحد ایستاد. شاخص هم‌وزن با چهار هزار و ۲۵۲ واحد کاهش به ۴۳۲ هزار و ۳۷۲ واحد و شاخص قیمت با ۴ هزار و ۷۴۲ واحد افت به ۲۶۱ هزار و ۸۵۵ واحد رسید. شاخص بازار اول، ۱۹هزار و ۳۶۰ واحد و شاخص بازار دوم ۲۳‌هزار و یک واحد کاهش را ثبت کردند. در معاملات بورس تهران، بیش از ۹ میلیارد و ۳۴ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۶ هزار و ۱۷۳ میلیارد ریال و در ۵۹۷ هزار و ۴۰۵ نوبت معامله شد. در مقابل فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با یک هزار و ۶۹۶ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ۵۳۹ واحد، یک هزار و ۳۷۸ واحد، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید (وامید) بایک هزار و ۲۵ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۸۰۵ واحد، معدنی و صنعتی گلگهر (کگل) با ۷۰۵ واحد، بانک ملت (وبملت) با ۵۹۴ واحد و کشتیرانی جمهوری اسلامی (حکشتی) با ۵۸۶ واحد تاثیر منفی بر شاخص بورس داشتند. علاوه بر این در بین همه نمادها، نماد پتروشیمی بوعلی (بوعلی) با ۳۰۹ واحد، پتروشیمی نوری (نوری) با ۲۰۸ واحد، سیمان آّیک (سابیک) با ۶۰ واحد، سیمان تهران (ستران) با ۵۴ واحد و سرمایه گذاری شفا دارو (شفا) با ۴۰ واحد با تاثیر مثبت بر شاخص بورس همراه شدند.
بیشتر بخوانید: بررسی عملکرد بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت   شاخص کل بورس در روز بعد ۹ خرداد ۱۴۰۱، معامله‌گران در دو بازار بورس و فرابورس بیش از ۱۱ میلیارد و ۴۸۸ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار را به ارزش ۶۹ هزار و ۷۳ میلیارد ریال معامله کردند. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با سه هزار و ۳۱۶ واحد افزایش، در ارتفاع یک میلیون و ۵۳۷ هزار واحد ایستاد. شاخص هم‌وزن با ۳۵۱ واحد افزایش به ۴۲۵ هزار و ۲۰۰ واحد و شاخص قیمت با ۲۱۶ واحد رشد به ۲۶۱ هزار و ۷۳۱ واحد رسید. شاخص بازار اول، یک هزار و ۸۲۲ واحد و شاخص بازار دوم هشت هزار و ۵۶۰ واحد افزایش را ثبت کردند. در معاملات بورس تهران، بیش از ۶ میلیارد و ۸۵۴ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۴ هزار و ۷۹۹ میلیارد ریال معامله شد. همچنین پتروشیمی نوری (نوری) با یک هزار و ۲۹۱ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ۳۸۹ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۳۰۲ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۲۳۹ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (حکشتی) با ۲۱۱ واحد، پتروشیمی بوعلی سینا (بوعلی) با ۲۰۸ واحد و گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۱۸۳ واحد با تاثیر مثبت بر شاخص بورس همراه شدند. در مقابل گروه مپنا (رمپنا) با ۱۶۱ واحد، بانک صادرات ایران (وبصادر) با ۱۵۴ واحد، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با ۹۶ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ۹۰ واحد و شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) با ۸۲ واحد تاثیر منفی بر شاخص بورس داشتند.

در معاملات روز سه‌شنبه دهم خرداد، شاخص کل بورس پایتخت با افزایش ۵ هزار و ۳۳۱ واحدی نسبت به روز دوشنبه به رقم یک میلیون و ۵۴۲ هزار و ۷۱۲ واحد رسید. شاخص هم وزن بورس نیز با رشد ۳ هزار و ۱۲۲ واحدی در سطح ۴۲۸ هزار و ۳۲۱ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) ۶۳ واحد بالا آمد و در سطح ۲۱ هزار و ۴۱۲ واحد قرار گرفت. نماد‌های پالایشی و بانکی دو سر طیف بازار قرار داشتند. قیمت سهام اغلب نماد‌های پالایشی افزایش یافت و در سوی دیگر بانکی‌ها قرمزترین گروه بازار بودند. در کنار پالایشی‌ها، دو گروه «محصولات غذایی» و «قند و شکر» سبزترین گروه‌های بازار در روز سه‌شنبه بودند. نماد‌های «شپنا»، «فملی» و «شبندر» بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل بورس داشتند و در مقابل نماد‌های «وتجارت»، «وبصادر» و «خودرو» بیشترین تأثیر کاهشی را بر شاخص کل داشتند. در فرابورس نیز نماد‌های «فغدیر»، «آریا» و «غصینو» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «کزغال»، «خدیزل» و «پخش» بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص داشتند.   بورس روز چهرشنبه ۱۱ خرداد افزایش ۹۷۳ واحدی را تجربه کرد و در نهایت به سطح یک میلیون و ۵۴۳ هزار واحد رسید. معاملات بورس تا حدودی نوسانی شد و در نهایت شاخص کل توانست مثبت بسته شود. بر اساس داده‌های شرکت بورس و اوراق بهادار، شاخص کل هم‌وزن ۰٫۴ درصد افزایش داشت و به محدوده ۴۳۰ هزار و ۳۰۵ واحدی رسید. معامله‌گران در این روز ۴۱۵ هزار و ۳۱۱ معامله به ارزش ۳۳ هزار و ۳۰۸ میلیارد تومان انجام دادند. نماد‌های بفجر، کگل، رمپنا، وبملت، فایرا، خبهمن، شبریز و پارس بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند. همچنین نماد‌های نوری، شپدیس، شپنا، شتران و حکشتی بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس گذاشتند.
در روز چهارشنبه شاخص فرابورس با کاهش ۱۸۴ واحدی به محدوده ۲۱ هزار و ۲۱۹ واحد رسید. تعداد معاملات انجام شده در فرابورس نیز ۷۶۴ هزار ۸۳۱ معامله بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار بازار سرمایه شاخص بورس عرضه سهام سهام عدالت حق تقدم و اوراق بهادار بیشترین تأثیر بر شاخص کل میلیارد ریال بر شاخص بورس شاخص کل بورس بورس داشتند واحد و شاخص یک میلیون میلیون سهم شاخص بازار بورس تهران واحد رسید یک هزار هم وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند

فرارو، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با کاهش ۱۲ هزار و ۲۲۶ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۸۴۵ واحدی قرار گرفت و برای سومین روز متوالی در هفته جاری، نزولی شد.

به گزارش فرارو، در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل هم‌وزن بورس، نیز با کاهش ۶ هزار و ۱۸ واحدی در ارتفاع ۷۵۰ هزار و ۸۰۴ واحدی قرار گرفت.

در جریان معاملات بازار سهام، ارزش بازار بورس تهران به ۷۸ همت و ۳۹۰ میلیارد تومان رسید و تعداد ۲۹۵ هزار و ۴۷۰ معامله مورد دادوستد قرار گرفت و ارزش معاملات امروز نیز به ۳۶ همت و ۱۸ میلیارد تومان رسید.

گفتنی است، نماد‌های فولاد، فملی، شپنا، شبندر، وبملت و فارس بیشترین تاثیر بر ریزش و نماد وامید بیشترین تاثیر بر رشد شاخص کل بورس تهران، داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران نیز با ریزش ۱۸۹ واحدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۹۹ واحدی قرار گرفت و ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۳ همت و ۸۵۸ میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس ایران به ۳ همت و ۳۰۹ میلیارد تومان رسید و تعداد ۱۵۸ هزار و ۵۱۷ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

لازم به ذکر است، نماد‌های فجهان، خاور، مادیرا، بپاس، دماوند، هرمز و سپیدار بیشترین تاثیر بر ریزش شاخص کل فرابورس ایران، داشتند.

دیگر خبرها

  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • قرمز پوشی شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی
  • بورس امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • بورس امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار