Web Analytics Made Easy - Statcounter

استانیسلاو میتراخوویچ، کارشناس صندوق امنیت ملی انرژی در روسیه اقدام اتحادیه اروپا در تحریم نفت روسیه را اقدامی عجیب خواند و گفت تحریم نفت روسیه بیش از آنکه ضربه‌ای به روسیه باشد بر بازار جهانی نفت ضربه وارد می‌کند.

میتراخوویچ در گفتگو با شبکه راشاتودی گفت تقریبا شصت درصد نفت روسیه از دریا انتقال می‌یابد پس امکان انتقال آن از منطقه‌ای به منطقه دیگر وجود دارد، با این حساب بخشی از نفت روسیه که از سوی اتحادیه اروپا با تحریم روبروست امکان انتقالش به آسیا مثل چین و یا هند وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود روسیه از محدودیت‌ها و چالش‌ها در حوزه انتقال نفت عبور خواهد کرد؛ به ویژه در این مسیر شرکت‌های بیمه و شرکت‌های حمل و نقل دیگری را ایجاد می‌کند تا بتواند بیمه و انتقال نفت به مصرف کننده‌ها را تامین کند. به همین منظور ضربه این تحریم‌ها نمی‌تواند برای روسیه بسیار سنگین باشد، حتی روسیه از قبل برای چنین تصمیماتی خود را آماده کرده است.

این کارشناس نفتی ادامه داد اروپا تلاش می‌کرد به روسیه ضربه بزند، اما همین امروز برخی کشور‌های اروپایی مثل بلغارستان، مجارستان و ... که از طریق خط لوله، نفت مورد نیازشان را دریافت می‌کنند؛ همچنان به خرید نفت روسیه ادامه خواهند داد؛ معمولا راهکار‌ها و مسیر‌های دیگری هم برای انتقال نفت به اروپا وجود دارد که آمیختن نفت روسیه به نفت کشور‌های دیگر یکی از این راهبردهاست. پس در این مسیر سازوکار‌های متعددی وجود دارد، بر همین اساس باید گفت اروپا برای مجازات روسیه اقدام عجیبی اتخاذ کرد، تصمیمی که به طور کلی بر بازار جهانی نفت اثر گذار است.

استانیسلاو میتراخوویچ تصریح کرد اگر فرض را بر این بگیریم که صادرات نفت روسیه در اثر تحریم به صفر برسد آیا این میزان نفت از کشور‌های دیگری تامین می‌شود یا خیر؟ نکته‌ای است که آینده پاسخ آن را مشخص می‌کند، اما سخن ما این است که تنها با گذشت چند ماه نتیجه این تحریم‌ها مشاهده شد. به نظر من روسیه این قدرت را دارد تا برای تمام تولیدش بازار جایگزین پیدا کند به عنوان مثال دو کشور چین و هند با ۲.۵ میلیارد جمعیت به انرژی نیاز دارند، البته این امکان هم وجود دارد که تولید کنندگان نفتی در حوزه خلیج فارس تلاش کنند تا بتوانند بخشی از نفتشان را به اروپا صادر کنند، این یعنی بخشی از نفت حوزره خلیج فارس از بازار آسیا دور می‌شود و همین اتفاق فرصتی است تا روسیه با نفت خود این کمبود را در آسیا جبران کند. رفتار اروپا به معنی خلل در بازار جهانی است، اما اگر بخشی از نفت روسیه یا هر کشور دیگری از بازار جهانی حذف شود یا کاهش یابد در میزان درآمد این کشور‌ها تاثیری نخواهد داشت، زیرا افزایش قیمت نفت کمبود در تولید را جبران خواهد کرد با این حساب می‌توان گفت این تحریم‌ها موجب می‌شود تا روسیه، عربستان و دیگر صادر کنندگان نفت، فرصت یابند به سود بیشتری دست یابند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روسیه تحریم روسیه بازار جهانی بخشی از نفت نفت روسیه کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۱۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست از اختصاص و هزینه ۵.۵ میلیارد یورو برای بهبود وضع هوا و کاهش گازهای مشعل در کشور خبر داد.

علی سلاجقه در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه دولت سیزدهم گام‌های اساسی نسبت به رفع دغدغه محیط‌ زیستی مردم برداشته است، بیان کرد: در این دولت تاکنون ۵۴ مشعل خاموش شده و ۵.۵ میلیارد یورو برای بهینه‌سازی سوخت و بهبود وضع هوا اختصاص یافته و هزینه شده است.

وی با تأکید بر اینکه روند کاستن از آلودگی هوا به‌واسطه تأسیسات نفتی از جمله پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های گازی تداوم خواهد یافت، گفت: پارسال کمترین مازوت‌سوزی را در کشور نسبت به سال‌های پیش شاهد بودیم.

گفتنی است رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست چندی پیش با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گامی اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، تصریح کرده بود: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

دیگر خبرها

  • روح جاسوسان شوروی بازگشته؛ افزایش عملیات خرابکارانه روسیه در اروپا
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند