Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این بازدید میدانی، اعضای قرارگاه جهادی عملیاتی “عدالت تربیتی” و “نصیب آموزشی برابر آموزش و پرورش فارس در قالب سه تیم در سی آموزشگاه واقع در ۲۷ روستای مناطق محروم بخش میمند حضور و از نزدیک با مدیران مدارس و جمعی از معلمان و دانش اموزان و اهالی روستاها دیدار و از نزدیک با مشکلات در حوزه آموزش و پرورش آشنا و تصمیماتی نیز برای رفع آن ها گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک تیم از اعضای قرارگاه جهادی عملیاتی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر فارس در این برنامه ۱۲ ساعته از مدارس واقع در روستاهای کمیل، انارمهر، سمنگان، میگلی، مورجان، دادنجان، گیاهزار، رییسی، چنار سوخته، پیروکان، کره داشی، وحدت آباد، همت آباد، دارنجان لر، خیرآباد و نجف آباد که همگی در منطقه محروم و کوهستانی کوهمره سرخی منطقه میمند قرار داشتند بازدید کردند.

همچنین دو تیم دیگر اعضای این قرارگاه نیز از مدارس روستاهای جوکان، قصرعاصم، اسماعیل آباد، کندوران، زنجیران، موک، ابراهیم آباد، مهکویه، باغ انارک، گلستان پشمه ای، عزیز اباد از دیگرروستاهای بخش میمند بازدید کردند.

کمبود منابع مالی، امکانات و تجهیزات اموزشی، ورزشی و کمبود معلم و نیروی انسانی، فرسوده بودن و نبود حصارکشی ساختمان های برخی مدارس، راه اندازی مدارس متوسطه دخترانه برای پیشگیری از ترک تحصیل آن ها از عمده درخواست هایی بود که در این بازدید ها مطرح شد.

محمد خلیل عسکری مدیرکل آموزش و پرورش فارس در جمع مدیران، معلمان ، دانش آموزان و اهالی این روستاها گفت: تحقق عدالت تربیتی که از جلوه‌های عدالت اجتماعی است با خدمت رسانی برای مردم، گروه‌های جهادی، خیریه‌ها، نهادها و سازمان‌ های انقلابی میسر می‌شود.

او گفت: ایجاد عدالت تربیتی و افزایش دسترسی افراد جامعه به خدمات آموزشی رایگان و باکیفیت، افزایش مشارکت اجتماعی تربیتی والدین، معلمان و نهادهای مردمی، دولتی و انقلابی برای بهسازی آموزشی و پرورشی از جمله اهداف ایجاد قرارگاه جهادی عملیاتی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در استان فارس است.

میر کل آموزش و پرورش استان فارس گفت: با حضور نمایندگان ارگان‌های تربیتی، فرهنگی، آموزشی و گروه‌های جهادی بنا داریم ضمن شناسایی و اولویت بندی نیازهای تربیتی و آموزشی مناطق مختلف استان با اولویت مناطق محروم، به استفاده موثر و هدفمند از ظرفیت های دولتی و غیردولتی، مردمی، خیریه و گروه‌های جهادی به ویژه معلمان و دانشجو معلمان جهادی به منظور رفع محرومیت تربیتی وآموزشی بپردازیم.

او گفت: قرارگاه جهادی عملیاتی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر کمتر از یک ماه است که در فارس راه اندازی شده است و اعضای قرارگاه ضمن برگزاری جلسات اتاق فکر در مرکز استان هر هفته نیز در روزهای جمعه به صورت گسترده از یک منطقه محروم بازدید و تصمیماتی را برای حل مشکلات آن ها اخذ می کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش مناطق محروم قرارگاه جهادی عملیاتی نصیب آموزشی برابر عدالت تربیتی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۲۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • قرارگاه جهاد تبیین به روشنگری و بصیرت‌افزایی کمک می‌کند
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی