Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل منابع طبیعی استان خراسان شمالی با بیان اینکه در سال‌های اخیر حدود سه هزار هکتار به رویشگاه‌های گیاهان دارویی این استان اضافه شده است گفت: در حال حاضر با کمبود نیروهای یگان حفاظتی رو به رو هستیم. - اخبار استانها -

حسن وحید در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: مهم‌ترین اولویت ما، حفظ و گسترش عرصه‌های رویش و کاشت گیاهان دارویی است و اگر متقاضی برای کشت گیاهان دارویی در عرصه منابع طبیعی وجود داشته باشد، برای این کار مجوز صادر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مازندران میزبان کنگره بین المللی زیست فناوری گیاهان دارویی انتخاب شدمرکز مشاوره گیاهان دارویی در جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی راه‌اندازی شدیک هکتار گلخانه معادل 10 هکتار زمین کشت سنتی است/ طرح کشت گیاهان دارویی در اراضی رها شده کاشان

مدیرکل منابع طبیعی خراسان شمالی با بیان اینکه با افرادی که در اراضی ملی تصرف داشته باشند، به شدت برخورد می‌شود گفت: ضریب حفاظتی در دنیا، حدود 15 هزار هکتار است و در ایران حدود 30 هزار هکتار است اما به دلیل کمبود ماموران حفاظتی، این موضوع در خراسان شمالی به 60 هزار هکتار رسیده است.

وی با اشاره به معرفی و برخورد قضایی با تصرف کنندگان اراضی ملی، اضافه کرد: اگر فردی این قصد را داشته باشد، ضمن خلع ید، افراد متعرض به دادگاه معرفی می‌شوند. البته اگر افراد و بهره‌برداران برای بهره‌برداری گیاهان دارویی درخواست مجوز داشته باشند، مجوز برای آنان صادر می‌شود.

انتهای پیام/311/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گیاهان دارویی خراسان شمالی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است

بردن برخی داروهای گیاهی همچون شیرین‌بیان و مواد اسیدی همچون آبلیمو، ترشیجات و ... از دیگر موادی است که بردن آنها به کشور عربستان ممنوع است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از هفته آینده اعزام کاروان‌های زائران ایرانی به سرزمین وحی آغاز می‌شود؛ قرار است در حج امسال 87 هزار و 500 زائر ایرانی برای بجا‌آوردن مناسک حج عازم عربستان شوند. 

زائران حج در این سفر باید به برخی نکات توجه ویژه‌ داشته باشند و ضمن احترام به قوانین کشور میزبان، بدانند که بردن برخی داروهای گیاهی مانند شیرین‌بیان به عربستان ممنوع است. 

همچنین باید بدانند که عربستان قوانین سختگیرانه‌ای در خصوص مواد مخدر دارد و به گفته سرهنگ کشمیری؛ فرمانده پلیس فرودگاه امام خمینی(ره)، در گیت‌های فرودگاه نظارت سختگیرانه‌ای وجود دارد و اجازه خروج حتی یک گرم مواد مخدر داده نمی‌شود. 

این در حالی است که طبق ماده 17 قانون مبارزه با مواد مخدر، در صورت کشف مواد مخدر از زائر، وی در مرحله اول یک تا 5 سال و در مرحله دوم 5 تا 15 سال ممنوع الخروج خواهد بود.

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

 استفاده از انواع داروهای آرام‌بخش و خواب‌آور و حاوی کدئین نیز در کشور عربستان ممنوع است و در صورت کشف این قبیل داروها در عربستان نسبت به آن مجازات اعمال خواهد شد بنابراین افرادی که دارای بیماری خاص و مجبور به استفاده از دارو هستند مراتب را با کارشناسان سازمان حج و زیارت مطرح کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان