Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار مجتبی فدا درمورد مباحث مطرح شده در سی و یکمین مجمع نمایندگان استان اصفهان گفت: بیشتر موضوعات که مربوط به مسائل فرهنگی، اجتماعی، و امنیتی استان که نیاز به قانون‌گذاری و تدوین و دستورالعمل‌ها بود مطرح شد که این قوانین برای آرامش، آسایش و امنیت مردم است.

برای هم‌افزایی، هم‌پوشانی و کمک به نمایندگان در بحث رسیدگی و توجه به مناطق کم برخوردار و محروم بحث‌هایی صورت گرفت که بسیج و سپاه این آمادگی را دارد در قالب مجمع نخبگان بسیج و دبیرخانه شهید مدرس به مجمع نمایندگان کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته او مجمع نخبگان در سپاه و بسیج مشکلات و مسائل استان را بررسی و ارائه راهکار دهند و موانع و مشکلات را شناسایی کنند و طرح‌هایی که در این مسیر نیاز است تهیه شود، را تهیه و در اختیار نمایندگان قرار دهد.

سردار فدا در این جلسه درمورد موضوع آب یکی از مهم‌ترین چالش استان است، گفت: در طرح انتقال آب از خلیج فارس میلیارد‌ها هزینه باید انجام شود تا آب کیلومتر‌ها با لوله منتقل شود. در صورتی که با اختصاص اعتباری کمتر از این در خوزستان، می‌توان از ورود آب شیرین به خلیج فارس جلوگیری و با بازچرخانی آب را به استان منتقل کرد.

فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان در موردمباحث فرهنگی گفت: در این خصوص قانون داریم و ۱۸ دستگاه مسئول هستند، ولی تکلیف آن در استان با چه کسی است؟ چه کسی جوابگوی سگ‌گردانی و کشف حجاب است؟ خیلی از این مباحث جرم استان به دلیل بی‌توجهی تبدیل به عرف جامعه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه پاسداران مجمع نخبگان محرومیت زدایی انتقال آب خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۲۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد

حمید محمد بن سالم در حاشیه برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص تأثیر این اجلاس بر بهبود روابط تجاری ایران و کشورهای عضو، اظهار داشت: همواره زمانی‌که کنفرانس‌هایی به این شکل برگزار می‌شوند که ۳۵ کشور که تحت یک چتر دنبال چالش‌ها، ایده‌های جدید و حل مشکلات و دنبال تجارت بیشتر کشورها باشند، می‌توانند هر مسأله‌ای را روی میز بگذارند و حل و فصل کنند، رو به جلو پیش بروند و این بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مجمع گفتگوی همکاری آسیا مانند یک تشکل و گروه بوده و توسعه روابط در این تشکل خیلی راحت‌تر است تا اینکه بخواهیم با کسی خارج از این تشکل مذاکره کنیم.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات با اشاره به اینکه در این سفر از اتاق بازرگانی اصفهان و مکان‌های تاریخی این شهر بازدید کردم، افزود: اصفهان شهر بسیار زیبایی است که هم برای گردشگری و هم بازرگانی و تجارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.

محمد بن سالم ادامه داد: با صاحبان کسب و کارهای زیادی در این شهر زیبا صحبت کردیم و تنوع زیاد و ظرفیت‌های بالایی در اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به صنایع فولاد، کشاورزی و داروسازی و … اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ابزارهای متنوعی نیز بین اصفهان و امارات وجود دارد که می‌توان استفاده کرد تا این دو کشور تجارت بیشتری داشته باشند؛ برای مثال اصفهان و امارات پروازهای مستقیم و ارتباطات خوبی دارند.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات تصریح کرد: بی تردید در آینده با ملاقات‌ها و گفتگوهای بیشتر می‌توانیم قدرت و ابتکار عمل بیشتری برای کمک به یکدیگر و تجارت بهتر داشته باشیم.

به گزارش مهر، اصفهان طی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD بود.

این اجلاس شب گذشته با حضور نمایندگان بیش از ۲۰ کشور عضو با تصویب معاهده اصفهان به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6091975

دیگر خبرها

  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • تحویل ۲۵ واحد مسکن به نیازمندان توسط سپاه اردبیل
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • سواستفاده از کارگران در قراردادهای کاری موقت
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا