Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: اشخاص سودجو در فضای مجازی تحت عنوان فروش سوالات امتحانی، فروش سوالات کنکور، گواهی نامه و انواع مدرک تحصیلی فعالیت می‌کنند، اما در واقع جاعلانی هستند که به هیچ عنوان مدرک اصالت دار یا حتی مدرک جعلی هم ارائه نمی‌دهند و صرفا پس از اخذ وجه از مالباخته دیگر حتی پاسخ تلفن هم نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ داوود گودرزی معظمی، رییس پلیس فتا تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که بیشترین جرایم اینترنتی چه نوع جرایمی هستند، گفت: از ابتدای سال تاکنون ما کماکان شاهد این هستیم که جرائم اقتصادی در صدر جرائم اینترنتی هستند این جرائم شامل مواردی از جمله برداشت‌های اینترنتی و کلاهبرداری‌هایی است که تحت عنوان سامانه ثنا انجام شده است. همچنین انواع و اقسام کلاهبرداری‌هایی که با شگردهای مختلف صورت گرفته است.

وی با اشاره به کلاهبرداری در حوزه رمز ارز ادامه داد: کماکان جرائم مالی و اقتصادی در صدر جرائم اینترنتی هستند و شاهد این هستیم که در برخی از جرائم پیچیدگی مقداری زیادتر شده، البته همکاران من در پلیس فتا با جدیت این موارد را دنبال می‌کنند و در سال گذشته پیگیری بالغ بر ۹۰ درصد جرائم سایبری در استان به نتیجه رسیده و کشف شده است. در دو ماهه ابتدای سال نیز افسران توانمند پلیس فتای تهران بزرگ با جدیت موارد را دنبال می‌کنند تا به نتیجه برسد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در خصوص بخش اعظمی از جرائم اگر چنانچه مردم به هشدارهای پلیس توجه بیشتری داشته و این توصیه‌ها را مد نظر قرار دهند، قطعا آمار کاهشی را شاهد هستیم.

سرهنگ گودرزی تاکید کرد: در حوزه ارزهای دیجیتال خیلی از افراد بدون اینکه سواد کافی در این زمینه داشته باشند به صورت هیجانی وارد شدند.

همچنین در کلاهبرداری‌هایی که با عناوین مختلف در حال انجام است ما شاهد این هستیم که اشخاص سودجو در فضای مجازی تحت عنوان فروش سوالات امتحانی، فروش سوالات کنکور، گواهی نامه و انواع مدرک تحصیلی فعالیت می‌کنند، اما در واقع جاعلانی هستند که به هیچ عنوان مدرک اصالت دار یا حتی مدرک جعلی هم ارائه نمی‌دهند و صرفا پس از اخذ وجه از مالباخته دیگر حتی پاسخ تلفن هم نمی‌دهند.

نمونه این پرونده‌ها در پلیس فتا وجود دارد و ما امیدواریم مردم با هوشیاری هرچه بیشتر فریب تبلیغات این کلاهبرداران در فضای سایبری را نخورند.

وی در پاسخ به این سوال که در حوزه رمز ارز چه اقداماتی باید انجام دهند، گفت: در حوزه رمز ارزها هشدارهای بسیاری به مردم ارائه شده است.

به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم که افراد به صورت ناآگاهانه به این فضا ورود کنند با توجه به مباحث قانونی که در این حوزه وجود دارد و همچنین صرافی‌هایی که در حیطه فعالیت در این حوزه به صورت قارچ گونه شکل گرفته اند، خیلی از این افراد به محتواها دسترسی دارند و گاها دیده شده که توسط همین صرافی‌ها جرائم و تخلفات صورت می‌گیرد و بسیاری از افرادی که طعمه قرار می‌گیرند سواد کافی در این حوزه ندارند به عنوان مثال کیف پول را فرد دیگری برای آن‌ها ایجاد می‌کند و همین باعث می‌شود که اطلاعات آن‌ها سرقت شود و متاسفانه وجوهاتی که در این حوزه مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرد وجوهات کلانی است و با توجه به اینکه بسیاری از افراد با دید سرمایه‌گذاری به این حوزه ورود می‌کنند وجوهاتی که از آن‌ها سرقت می‌شود مبالغ هنگفتی است که بعضا زندگی فردی و اجتماعی اشخاص را ممکن است تحت الشعاع قرار دهد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره پرونده‌های قمار و شرط‌بندی تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به هوشیاری خانواده‌ها آمار پرونده‌های قمار و شرط‌بندی مقداری کاهش پیدا کرده است، اما کماکان شاهد هستیم که افرادی طعمه قرار می‌گیرند و نیاز است که مردم در این زمینه هوشیار باشند.

تماشاخانه درس‌هایی از متروپل و پلاسکو؛/ وقتی‌ ۱۰۰ها متروپل در زلزله تهران فروبریزد چه بر سرمان می‌آید؛ ۳ تا ۶ روز، این اعداد را به خاطر بسپارید (فیلم) چین در برابر F-35 آمریکا، این جنگنده پیشرفته را ساخت! (+عکس و فیلم) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پلیس فتا تهران بزرگ فروش سوالات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۲۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی در دیواندره

فرمانده انتظامی استان کردستان از دستگیری دو کلاهبردار ۲۰۰ میلیارد ریالی در شهرستان دیواندره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علی آزادی اظهار کرد: با مراجعه تعدادی مال باخته به پلیس فتا دیواندره مبنی بر اینکه دو نفر از طریق کانال‌های تلگرامی و پیج‌های اینستاگرامی با جلب اعتماد، مبالغ قابل توجهی از آنان با عنوان اخذ گواهی نامه رانندگی و مدرک تحصیلی کلاهبرداری کرده‌اند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس فتا دیواندره با اشراف اطلاعاتی، اقدامات فنی و هوشمندانه پلیسی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی دو نفر کلاهبردار را شناسایی و در یک عملیات ضربتی در یکی از استان‌های همجوار دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه در تحقیقات به عمل آمده از متهمان به ۲۰۰ ملیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان اعتراف کردند، گفت: در این رابطه ۱۹ نفر شاکی شناسایی شده است.

سردار آزادی با بیان اینکه پلیس قاطعانه با مخلان امنیت و آرامش مردم در فضای حقیقی و مجازی برابر قانوان برخورد خواهد کرد، اضافه کرد: متهمان به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

کد خبر 749459

دیگر خبرها

  • ژوزه مورایس نشست خبری را ترک کرد
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • تراکتور فردا سرمربی خود را معرفی می‌کند!
  • تعطیلی دانشگاه لهستانی به جرم فروش مدرک/ مدیران سیاسی و نظامی مشتریان مدرک تقلبی بودند
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی در دیواندره
  • قتل زن مورد علاقه‌ جلوی چشمان مردم در شمال تهران
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در ۸۵ حوزه امتحانی