Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ملی ایران در سفر به استان مازندران از شرکت های نکاچوب، تجهیزات مدارس ایران و صنایع چوب و کاغذ ایران بازدید کرد. - اخبار بازار - به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران در این بازدیدها که علی بابایی کارنامی و منصور علی زارعی نمایندگان ساری در مجلس شورای اسلامی،جواد بخشی سرپرست اداره کل بازرسی بانک ملی ایران، محمد حسین فروزان مهر سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، خانعلی رشیدی رئیس اداره امور شعب استان مازندران و تعدادی از مدیران استانی حضور داشتند، محمد رضا فرزین ضمن گفت و گو با کارگران از نزدیک شرایط تولید و مشکلات این شرکت ها را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزین با اشاره به تکلیف بانک مرکزی برای واگذاری بنگاه های اقتصادی، گفت: بانک ملی ایران،در موضوع واگذاری شرکت ها، نگاه ملی دارد و منافع کارکنان و کارگران شرکت ها و مصالح مردم آن شهر را در اولویت قرار می دهد.

وی افزود: واگذاری شتابزده بنگاه های اقتصادی، هم به زیان کارگران این واحدهای تولیدی و هم به زیان بانک ملی ایران است.

مدیر عامل بانک ملی تاکید کرد: یکی از اولویت های مهم در این بانک رسیدگی به وضعیت شرکت ها است که با جدیت دنبال می شود.

وی ادامه داد: بانک ملی ایران وظیفه دارد که با خروج از بنگاهداری، فعالیت های بانکداری را توسعه دهد، چرا که یکی از اساسی ترین آسیب های کشور در حال حاضر مشکل تامین مالی برای مردم، تولید کنندگان و بخش های مختلف دولتی است.

فرزین اظهار کرد: برای تقویت روند تامین مالی و فاصله گرفتن از بنگاهداری باید به روشی در واگذاری ها دست پیدا کنیم که ضمن حفظ اشتغال کارکنان و توسعه فعالیت واحدهای واگذار شده، بانک هم به هدف خود در توسعه بانکداری، دست پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه بانک ملی ایران مجموعه ای از شرکت ها را در همه صنایع کشور  در زیر مجموعه خود دارد، گفت: واگذاری این شرکت ها باید با هدف تامین منافع مردم و توجه به نیازهای صنایع مربوطه باشد.

وی با اشاره به تاکید  مقام معظم رهبری بر اجرای اصل 44 قانون اساسی، ادامه داد: قطعا در واگذاری ها، صلاحیت بخش خصوصی برای تصدی مالکیت این واحدهای تولیدی در نظر گرفته می شود.

وی افزود: قصد بانک ملی ایران از خروج از بنگاهداری،کسب سود نیست.خریداران شرکت ها باید بتوانند علاوه بر حفظ اشتغال با اجرای طرح توسعه به تقویت روند تولید بپردازند.

فرزین تاکید کرد: بانک ملی ایران نمی گذارد که واحدهای واگذار شده به بخش خصوصی به بنگاه های تجاری تبدیل شوند.

وی با اشاره به تصمیم بانک برای تامین مالی واحدهای واگذار شده، گفت: دغدغه ما رفع نگرانی مردم بومی  درباره حفظ واحدهای تولیدی و تقویت روند اشتغال جوانان آن منطقه است.

محمد رضا فرزین در بازدید از بخش های مختلف شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به خروج این شرکت از زیاندهی و آغاز سوددهی در سال 1400 گفت: بانک ملی ایران برای تقویت روند تولید در این شرکت آمادگی دارد تا پشتیبانی های لازم را به عمل آورد.

در این بازدیدها نمایندگان ساری در مجلس شورای اسلامی و مدیران این استان ضمن تقدیر از رویکرد بانک ملی ایران در تقویت بخش تولید در استان مازندران بر رویکرد اشتغال محور در واگذاری بنگاه ها توسط این بانک تاکید کردند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک ملی ایران تقویت روند بنگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شعب این بانک در سال 1402 به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر 140 هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر 148 هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به 110 هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود 14 هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و 34 هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • فرزین به عربستان رفت | دلیل سفر چه بود؟
  • فرزین به عربستان رفت
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها