Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@13:42:29 GMT

عرضه «متانول» ۴ پتروشیمی در بورس انرژی

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۳۴۶۹

عرضه «متانول» ۴ پتروشیمی در بورس انرژی

بورس انرژی ایران امروز دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ نیز میزبان عرضه ۳۰۵ هزار و ۵۳۴ تن انواع فرآورده‌های هیدروکربوری است.

 امروز فرآورده‌های «اکستراکت» نفت سپاهان، «برش سنگین» پتروشیمی جم، «سوخت کوره سبک» و «نیتروژن مایع» پتروشیمی تبریز، «متانول» پتروشیمی زاگرس، «متانول» پتروشیمی شیراز، «متانول» پتروشیمی فن‌آوران، «متانول» پتروشیمی مرجان، «متانول» شرکت متانول کاوه و «نیتروژن» مایع پتروشیمی غدیر در رینگ داخلی و نیز فراورده‌های «فول‌رنج نفتا» و «نفتای سبک» شرکت نفت ستاره خلیج فارس و «نرمال بوتان» پالایش نفت کرمانشاه در رینگ بین‌الملل بورس انرژی عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایان ذکر است، بورس انرژی ایران در آخرین روز کاری خود ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ نیز شاهد معامله بیش از ۱۴۲ هزار و ۳۳۲ تن انواع فرآورده‌های هیدروکربوری به ارزش ۲۲ هزار و ۳۷۶ میلیارد و ۷۸۸ میلیون و ۲۳۶ هزار و ۵۶۰ ریال بود.
براساس این گزارش، طی روز چهارشنبه ۱۳۶ هزار تن از معاملات امروز را معاملات گاز مایع برای مقاصد صادراتی به ارزش ۲۰ هزار و ۶۶۲ میلیارد و ۳۵۲ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۳۱۳ ریال تشکیل داد و در رقابتی به ارزش ۲۹۴ میلیارد و ۸۴۰ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۲۸۰ ریال، ۱۸ مشتری موفق به خریداری محموله‌های گاز مایع شدند.
در این روز فرآورده‌های «MTBE عمده» شرکت پتروشیمی بندر امام، «رافینت» پتروشیمی بیستون، «ریفورمیت» پتروشیمی بوعلی‌سینا، «گاز مایع» پالایش گاز سرخون و قشم، «گاز مایع» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و «گاز مایع» مجتمع گاز پارس جنوبی در رینگ بین‌الملل معامله شدند. در رینگ داخلی نیز فراورده‌های «آیزوریسایکل»، «آیزوفید» و «حلال ۴۰۲» پالایش نفت تبریز و «حلال ۴۰۲» پتروشیمی بیستون معامله شدند.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بورس انرژی گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس