Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@11:31:33 GMT

نرخ پذیرش iOS ۱۵ به نزدیک ۹۰ درصد رسید

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۳۸۰۳

نرخ پذیرش iOS ۱۵ به نزدیک ۹۰ درصد رسید

جدیدترین گزارش‌ها و داده‌ها نشان می‌دهند که نزدیک به ۹۰ درصد از کسانی که گوشی آیفونی دارند که از iOS ۱۵ پشتیبانی می‌کند، آن را روی گوشی خود نصب کرده اند.

طی ده هفته گذشته، پذیرش سیستم عامل iOS ۱۵ افزایش ۱۰ درصدی داشته است. این آمار‌ها با پیگیری تعداد بازدید‌های انجام شده از برنامه‌ها و وب سایت‌هایی که از کیت توسعه نرم افزار تحلیلی آن (SDK) استفاده می‌کنند، به دست آمده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین اعداد رسمی پذیرش iOS ۱۵ توسط اپل، در ژانویه سال جاری منتشر شد که نشان می‌داد ۷۲ درصد از مدل‌های آیفون که در چهار سال گذشته راه اندازی شده اند دارای iOS ۱۵ بوده اند. در آن زمان، ۲۶ درصد گوشی‌ها دارای iOS ۱۴ و ۲ درصد دارای iOS ۱۴ بودند.

به گفته مارک گورمن از بلومبرگ، iOS ۱۶ دارای ویجت‌های جدیدی است که ممکن است به کاربران اجازه دهد آن‌ها را سفارشی کنند. همچنین گفته می‌شود راه‌های جدیدی برای تعامل کاربران با این سیستم‌عامل وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید

iOS ۱۶ به زودی برای آزمایش در دسترس قرار خواهد گرفت باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیستم عامل ios سیستم عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، به نظر می رسد فرمول رسیدن به آرزوهایمان این است که موانع را کنار بزنیم و مسیر را پیش روی خود هموار کنیم. این داستانی است که توسط بسیاری از سخنرانان انگیزشی و خودیاری نقل شده است.

بیشتر بخوانید: چه زمان‌هایی در زندگی باید نه بگوییم؟

اما طبق یک مطالعه جالب در کالج اقتصاد دانشگاه هاروارد حقیقت شگفت انگیزی در مورد انگیزه و موفقیت طولانی مدت مطرح شده است. محققان این دانشگاه اثر پذیرش در بین همه افراد مذکر و مونث را مطرح می‌کنند.

طبق این مفهوم رسیدن به موفقیت به بهترین وجه لزوما پاک کردن موانع نیست بلکه پذیرش آنهاست که همیشه همراه اصطحکاک و چالش است.

محققان هاروارد این قضیه را با ارائه شغلی برای رانندگان کامیون در حمل و نقل بارهای مشتری‌ها امتحان کردند. از بین ۲۷هزار راننده ثبت نام کرده در دپارتمان حمل و نقل ایالت اورگان دو مرحله ثبت نام سخت و آسان ترتیب دادند و در مراحل بعد معلوم شد کسانی بیشتر به کار خود متعهد ماندند که مراحل ثبت‌نام سخت‌تری را پشت سر گذاشته بودند.

محققان هاروارد می‌گویند: چه چیزی می تواند موانع اضافی را جذاب کند؟ این تحقیق چندین نظریه را پیشنهاد می‌کند. شاید مقاومت اولیه مالکیت روانی ما را بر اعمالمان تقویت کند و نتایج را شخصی‌تر و در نتیجه مهم‌تر کند.

تلاش لازم برای غلبه بر موانع ممکن است تمرکز ما را بیشتر کرده و جاه‌طلبی را کاهش دهد. پیامدهای تاثیر پذیرش برای هدف گذاری و دستیابی، چه از نظر شخصی و چه از نظر حرفه ای، جالب است. این نشان می دهد که موفقیت پایدار و تغییر رفتار ممکن است از پاک کردن همه چالش ها نشات نگیرد، بلکه از معرفی دقیق موانعی که نیاز به مشارکت فعال و تعهد ما دارند، ناشی شود.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228744 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است