Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@19:41:02 GMT

پیشتازی تام کروز در گیشه جهانی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۴۰۸۰

پیشتازی تام کروز در گیشه جهانی ادامه دارد

فیلم «تاپ گان: ماوریک» در دومین هفته از اکران همچنان با قدرت ظاهر شده و فروش آن در گیشه جهانی به ۵۴۹ میلیون دلار رسیده است.

به گزارش ایران اکونومیست از هالیوود ریپورتر، فیلم تاپ گان: ماوریک با بازی تام کروز در هفته دوم اکران نیز با استقبال بی‌نظیر و فراتر از انتظار تماشاچیان روبه‌رو شد و با حدود ۸۶ میلیون دلار فروش در سینماهای آمریکا و کانادا، رکورد کمترین کاهش فروش (۳۲ درصد) را برای فیلمی که کار خود را با فروش بیش از ۱۰۰ میلیون دلار آغاز کرده، به نام خود ثبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش کام اسکور این رکورد پیش‌تر در اختیار قسمت دوم انیمیشن شرک بود که هفته اول اکران خود را با ۱۰۸ میلیون دلار فروش پشت سر گذاشت و فروش آن در هفته دوم تنها ۳۳ درصد کاهش یافت.

تاپ گان ۲ با عبور از سد فیلم جنگ دنیاها، به پرفروش‌ترین فیلم تام کروز در سینماهای آمریکا و کانادا تبدیل شد

فیلم تاپ گان: ماوریک تا روز یکشنبه در مجموع به طور تقریبی ۲۹۱ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار در گیشه آمریکای شمالی و ۵۴۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار در گیشه جهانی فروش کرد.

تاپ گان ۲ همچنین دیروز (یکشنبه، ۱۵ خرداد) با عبور از سد فیلم جنگ دنیاها (۲۴۳ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار)، بدون در نظر گرفتن تورم، به پرفروش‌ترین فیلم تام کروز در سینماهای آمریکا و کانادا تبدیل شد.

در گیشه بین‌الملل نیز این فیلم از قسمت اول تاپ گان که در این بخش ۱۷۶ میلیون دلار فروش کرده بود، جلو زده است. بیشترین فروش این فیلم اکشن در گیشه بین‌المللی مربوط به سینماهای انگلیس است که ۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار از کل فروش خارجی را به خود اختصاص می‌دهند.

تاپ گان ماوریک با بودجه ۱۷۰ میلیون دلاری و به کارگردانی جوزف کوزینسکی ساخته شده و ماجراهای آن چند دهه بعد از قسمت اول اتفاق می‌افتد. در این قسمت ماوریک مامور می‌شود تا گروهی از خلبانان تازه کار نیروی دریایی را تعلیم دهد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: هالیوود ، فروش فیلم ها ، تام کروز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هالیوود فروش فیلم ها تام کروز میلیون دلار تام کروز هزار دلار تاپ گان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند.

به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از نیجریه، آفریقای جنوبی، غنا، سنگال، کامرون، الجزایر، مصر و عربستان سعودی که هر کدام نماینده مناطق حساس آفریقا و خاورمیانه هستند. اقدامات آنها سؤالاتی را در مورد آینده دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره اصلی جهان ایجاد می‌کند.

نویسندگان مقاله خاطرنشان می‌کنند که اقتصاد راکد آمریکا خود کشور‌ها را به خارج کردن ذخایر طلایشان که در بانک‌های آمریکا هستند، سوق داده است. سایر نگرانی‌ها شامل تورم مداوم، افزایش سطح بدهی و نگرانی در مورد توانایی فدرال رزرو برای حفظ ثبات سیاست پولی آمریکاست.

این کشور‌ها با بازگرداندن ذخایر طلای خود به دنبال محافظت از خود در برابر سرایت مالی احتمالی و حفظ ثروت خود در مرز‌های خود هستند.

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • برادران وارنر موفق‌ترین استودیوی سال/فروش قابل توجه۲ فیلم فانتزی
  • این مرد ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک بود/ فروش ساعت مسافر تایتانیک با بالاترین قیمت در یک حراجی
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند