Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ استاندار همدان گفت: سازمان صمت، اقدامات مقابله‌ای خود با برداشت‌های غیر مجاز معادن از دامنه الوند را در دستور‌ کار قرار دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد، ظهر امروز در جلسه کارگروه آلودگی هوای استان، اظهار داشت: ریزگرد‌ها سبب تغییرات آب و هوا در منطقه ما شده که باید در این راستا چاره‌اندیشی علمی و اجرایی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه رفع مشکل ریزگرد‌ها نیازمند سازوکاری دیپلماتیک در سطح ملی و بین‌المللی است، تصریح کرد: در داخل کشور برای حل مشکل ریزگرد‌ها، باید بین استان‌های غرب کشور که در این موضوع رنج می‌برند، یک هم‌صدایی و هم‌افزایی ایجاد شود.

استاندار همدان گفت: ریزگرد‌ها علاوه بر آلودگی هوا و ایجاد مشکلات انسانی، مخاطرات گیاهی را هم به همراه دارد.

قاسمی فرزاد افزود: برای حفظ وضعیت موجود و احیا شرایط متاثر از آلودگی ریزگرد‌ها، تعامل همه دستگاه‌های اجرایی ضروری است. 

وی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی مربوطه با ایجاد پوشش گیاهی متناسب با مناطق استانی و آب‌و هوایی می‌توانند به کاهش آسیب‌های آلودگی ریزگرد‌ها‌ کمک‌ کنند. 

استاندار همدان عنوان کرد: کاشت درخت‌ها و گیاهان کم‌آب‌بَرِ سازگار با مناطق شور، لمیزرع و بایر، نقش موثری در کاهش آسیب‌ها و آلودگی ریزگرد‌ها دارد.

وزش شدید باد و گرد و غبار همدان را فرا می‌گیرد100 میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان اکباتان همدان نیاز است

 قاسمی فرزاد تصریح کرد: بخش تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی در راستای اقدام در جهت کاهش آسیب‌های آلودگی ریزگرد‌ها بیش از پیش فعال باشد.

وی افزود: از ظرفیت‌ مجموعه‌های علمی، تحقیقاتی و دانش‌بنیان در راستای مقابله با آلودگی ریزگرد‌ها استفاده خواهد شد.

 استاندار همدان تاکید کرد: آگاهی‌بخشی، هشدار‌های جدی و تذکر لازم به شرکت‌ها و کارخانجاتی که در زمینه فرآوری فعالیت دارند، و مواد اولیه را به صورت غیر مجاز تهیه می‌کنند، انجام شود. 

قاسمی فرزاد افزود: با شرکت‌ها و افراد سودجویی که منابع آبی را آلوده و رسوبات را وارد سد‌های استان می‌کنند، در‌چارچوب قانون برخورد شود.

وی با بیان اینکه از برنامه‌ها و طرح‌های دستگاه‌های اجرایی در راستای حفظ محیط زیست حمایت می‌شود، گفت: اول تابستان، با یک بسیج همگانی، پاکسازی و پالایش محیط پیرامونی ورودی و خروجی شهر همدان از آلودگی‌های محیط زیست در دستور‌ کار قرار می‌گیرد. 

استاندار همدان اظهار داشت: با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی به عنوان یک‌ مسئولیت اجتماعی، یک خط دشت‌بان تشکیل و در راستای پاکسازی محیط پیرامونی ورودی و خروجی شهر‌ها اقدام شود.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه منشاء اصلی ریزگرد‌های داخل، از کشورهای همسایه است، گفت: مقابله با آلودگی ریزگرد‌ها نیازمند هم‌افزایی استان‌های هم‌جوار و اقدامی ملی است.

انتهای پیام/743/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی آلودگی ریزگرد ها استاندار همدان قاسمی فرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۴۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن

استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی در این استان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، صبح امروز، در مراسم روز کارگر در لرستان، گفت: ذخایر باارزش سنگ و مواد معدنی در این استان وجود دارد.

او اضافه کرد: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود و در بازار سنگ کشور به فروش می‌رسد.

گزارش| سنگ و معدن ظرفیتی مغفول برای اشتغال پایدار در لرستان/ ذخایر زیرزمینی گنجی پنهان برای آبادانی استان

استاندار لرستان با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و دولت کار است، بیان کرد: ما باید در راستای جهش تولید و افزایش کیفیت محصول تلاش کنیم.

شفقت با لزوم توجه به مشکلات کارگران در لرستان، یادآور شد: سنگ‌های معدنی باید توسط صنعتگران بومی در داخل این استان فرآوری شود و از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی باید جلوگیری کنیم.

3میلیون تن سنگ ساختمانی و تزئینی سالانه از معادن لرستان استخراج می‌شود و  میزان ذخایر سنگ این استان 12 درصد کل سنگ کشور است.

میزان ذخایر سنگ لرستان 68.5 میلیون تن و میزان استخراج سالیانه هم یک میلیون 269 هزار تن است.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • مصرف برق همدان در بخش‌های مختلف انضباط یابد
  • یک کشته در برخورد دو کامیون در آزاد راه اصفهان- شیراز
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید نوژه+ تصویر
  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد