Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@09:07:26 GMT

توسعه گردشگری سلامت و دیپلماسی دارویی ایران و سوریه

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۰۴۰۹

توسعه گردشگری سلامت و دیپلماسی دارویی ایران و سوریه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، بهرام عین اللهی، در دیدار حسین عرنوس، نخست وزیر کشور سوریه، ضمن تاکید بر همکاری های دوسویه در حوزه پزشکی و پژوهشی، با اشاره به برگزاری نشست با وزرای بهداشت و علوم سوریه و امضای تفاهمنامه در زمینه های مختلف، از تبادل خدمات درمانی و  پذیرش داروها وتجهیزات پزشکی دوکشور توسط یکدیگر استقبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    

وی با اشاره به فراهم آوردن زمینه تحصیل دانشجویان طرفین در کشورهای متقابل، حذف موانع بروکراتیک برای فعالیت پزشکان و تبادل داروها را ضروری خواند. 

توسعه همکاری‌های دارویی

وزیر بهداشت کشورمان در ادامه  این دیدار  توسعه همکاری های دارویی را برای هر دو کشور مفید خواند و گفت: ۹۷ درصدر داروهای ما در داخل کشورمان تولید می شود و در این زمینه آمادگی هرگونه همکاری را داریم.

عین اللهی در بخش دیگری از سخنانش در زمینه گردشگری سلامت، تبادل استاد و دانشجو و برگزاری کنگره مشترک  علوم پزشکی  ایران و سوریه اعلام آمادگی کرد. 

وزیر بهداشت کشورمان ضمن قدردانی از توجه مسئولین و مقامات این کشور در میهمان نوازی و برگزاری نشست های مشترک ، بیان کرد:  برخی کشورها فقط مسئولین‌شان با یکدیگر ارتباط دارند، اما بین دو  ملت ایران و سوریه پیوند مستحکمی برقرار است همان طور که در مصائب سوریه، مردم ایران آزرده خاطر بودند.  

وی با بیان این که استکبار جهانی در  شیوع بیماری کووید ۱۹ نشان داد خوی انسانی ندارد، افزود: با ادامه تحریم های ناجوانمردانه، دشواری بیماری کووید19 نیز فزونی یافت و  استکبار ناجوانمردی خود را در پاندمی کووید 19 به اثبات رساند. 

عین اللهی اضافه کرد: هرچه فشار تحریم ها بیشتر شد، ما تلاشهای خود را ادامه دادیم و با لطف خداوند، رهنمودها وتدابیر مقام معظم رهبری و تلاش شبانه روزی کادر بهداشت و درمان، روی پای خود ایستادیم و مشکلات را حل کردیم.

تاکید نخست وزیر سوریه بر تبادل تحقیقات پزشکی

حسین عرنوس، نخست وزیر سوریه نیز در ادامه، بیان کرد: سفر شما در راستای توسعه  سلامت و مکمل ابعاد اقتصادی است. تحریم برای کشورها موجب همبستگی بیشتر است و باید کنار هم باشیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد:  باید تبادل تحقیقات پزشکی را بیشتر کنیم، به خصوص که اکنون مجال گسترده ای برای همکاری ها وجود دارد.

حمایت از توافقات دو کشور در مسیر  ارتقای سلامت

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی در ادامه بر توسعه کارخانجات تولید دارو و آزمایشگاه های تحقیقات علمی هر دو کشور، تاکید کرد و گفت: از هرگونه توافق بین دو کشور در راستای ارتقای سلامت ، حمایت می کنیم.

حسین عرنوس تاکید کرد: بروکراسی دارویی و موانع حتما برداشته خواهد شد و برگزاری کنفرانس پزشکی سالیانه دو کشور  نیز بسیار مطلوب است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری سلامت دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۰۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدصادق معتمدیان امروز در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان، با اشاره به اینکه دیپلماسی فعال منطقه‌ای و ارتباط با همسایگان از جمله اولویت‌ها و برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است، افزود: آذربایجان غربی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و همسایگی با چند کشور، در حوزه دیپلماسی فعال منطقه‌ای از استان‌های پیشرو بوده و در دولت سیزدهم توانسته ارتباطات خوبی با کشور‌های همسایه در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی ایجاد کند.
 
وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهم آذربایجان غربی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای، خاطرنشان کرد: همسایگی با سه کشور، قرار گرفتن در مسیر کریدور‌های اصلی از جمله شرق و غرب و غرب، جاده ابریشم، وجود مرز رسمی فعال با ترکیه و دسترسی به اروپا از طریق این کشور و زیرساخت‌های حمل و نقل از جمله سه فرودگاه و خطوط ریلی، موجب شده آذربایجان‌غربی نقش فعالی در دیپلماسی منطقه ایفا کند.

استاندار آذربایجان‌غربی به ظرفیت‌های بازگشایی مرز تمرچین برای اعزام زائرین اربعین حسینی و استقبال زائران خارجی از این امر نیز اشاره کرده و افزود: در سال گذشته ۱۰ هزار زائر خارجی از مرز تمرچین به کربلای معلی اعزام شدند که ۲ هزار نفر از این زائران، اهل کشور آذربایجان بودند و امسال نیز آذربایجان‌غربی آماده میزبانی از زائران خارجی است.

معتمدیان در پایان با اشاره به مشترکات فرهنگی تاریخی و مذهبی آذربایجان غربی با نخجوان، اضافه کرد: آماده افزایش روابط و گسترش تعاملات با نخجوان در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم.

دیگر خبرها

  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های ایران باکشورهای آفریقایی هستیم