Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از آغاز برنامه های مدیریت پیک بار 1401  از امروز خبر داد.  
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، مهندس سید کاظم حسینی کارنامی گفت : با توجه به ضرورت  مدیریت پیک بار تابستان 1401  و در راستای مصوبات هیئت محترم وزیران و سیاست های ابلاغی وزارت نیرو و شرکت توانیر در حوزه مدیریت مصرف برق ،  برنامه های این شرکت در 33 سرفصل تدوین و ابلاغ گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     
وی پیگیری مدیریت مصرف برق در ادارات ، بانکها ، صنایع ، کشاورزی، خانگی ، مرغداری ، مجتمع های تجاری ، پلاژهای ساحلی ، تابلوهای تبلیغاتی ، رمز ارزها ، تغییر ساعات کاری ادارات ، پیاده سازی بستر IOT ،  استفاده از ظرفیت نیروگاههای تولید پراکنده ، اقدامات فرهنگسازی اطلاع رسانی و آگاهسازی عمومی مردم ،پیگیری و هماهنگی با صدا و سیما جهت پخش برنامه های مدیریت مصرف از شبکه استانی ، انعقاد تفاهم نامه با نیروهای مسلح ، شناسایی و پیگیری مشترکان پرمصرف ، جلب مشارکت مشترکین صنعتی با دیماند بالاتر از 500 کیلووات خارج از شهرک های صنعتی ،به کارگیری مولدهای دیزلی خود تامین ، پیگیری انشعابات مربوط به چاههای کشاورزی ، پیگیری استفاده از پتانسیل جایگاههای CNG و....  را از جمله برنامه های شرکت در گذر از پیک تابستان 1401 برشمرد .         
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران افزود : شرکت توزیع برق مازندران حدود یک میلیون و 500 هزار دارد که از این تعداد 75 درصد ان خانگی ، 6 درصد کشاورزی ، و کمتر از یک درصد را مشترکین صنعتی تشکیل
می دهند . 
حسینی به برنامه ریزی شرکت در خصوص مدیریت مصرف در بخش صنعتی اشاره کرد و ادامه داد : تعداد مشترکین شهرک های صنعتی استان 1592 مشترک با 133 مگاوات مصرف ، مشترکین خارج از شهرک صنعتی با قدرت بالاتر از 500 کیلووات 110 مشترک با 53 مگاوات مصرف ، مشترکین صنعتی خارج از شهرک 2165 مشترک با 22 مگاوات مصرف می باشد که طبق برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر گردید برای هر روز مشترکین صنعتی مدیریت مصرف برق  را براساس تفاهم نامه های منعقده داشته باشند         .  
وی گفت : طبق تفاهم نامه ای که با شرکت آبفای مازندران بسته شد مقرر گردید 150 دیزل ژنراتور در ساعات پیک وارد مدار گردد . 
مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران در خصوص بخش کشاورزی نیز یاداور شد : با توجه به مشوق های تعریف شده و برنامه های تدوین شده ، مشترکان می توانند در صورت عدم استفاده از برق چاههای کشاورزی به مدت 5 ساعت در بازه زمانی 11 تا 18 (که در تفاهم نامه همکاری درج می شود )و انتقال زمان ابیاری به ساعات دیگر ، از برق رایگان در 19 ساعت باقیمانده شبانه روز استفاده نمایند  . 
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران تصریح کرد : تمام تلاش همکاران ما در بخشهای مختلف  بر این است که هیچ خاموشی به بخش خانگی و تجاری اعمال نگردد و این امر مستلزم این است که مشترکین محترم مدیریت مصرف برق را در ایام گرم سال به خصوص در ساعات 12تا 17 و 20 تا 23 رعایت نمایند .

 

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آغاز برنامه های اجرایی قرارگاه گذر از اوج بار 1401 در شرکت توزیع برق شرکت توزیع برق مازندران مدیریت مصرف برق مشترکین صنعتی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا