Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرکل مدیریت بحران استان با بیان اینکه احیای آبخوان‌ها و سفره‌های زیرزمینی موثرترین راهبرد برای کاهش آثار فرونشست است گفت: کارگروه سازگاری با کم‌آبی در راستای کنترل برداشت‌ها و تقویت آبخوان‌ها و احیای زاینده‌رود برنامه‌ریزی می‌کند. - اخبار استانها -

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در  اصفهان ،  در تشریح اقدامات مدیریت بحران استان درخصوص فرونشست اظهار داشت: مطالعات پهنه‌بری فرونشست در اصفهان توسط شهرداری با همکاری دانشگاه‌ها در حال انجام است و شهرداری مکلف شده است که هرچه سریع‌تر خروجی این مطالعات را تکمیل کند و متناسب با خروجی آن در جهت پهنه‌بری خطر فرونشست در شهر برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سنوات اخیر با همکاری سازمان زمین‌شناسی استان 27 دستگاه جی‌پی‌اس در مناطق مختلف نصب و نرخ فرونشست مشخص شد و در جلسات مدیریت بحران استان با همکاری اساتید دانشگاه‌ها برنامه مشخصی در جهت پیش‌گیری و تعدیل اثر فرونشست تدوین و وظایف دستگاه‌ها مشخص شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان با تاکید بر لزوم احیای آبخوان زاینده‌رود بیان کرد: احیای آبخوان‌ها و سفره‌های زیرزمینی موثرترین برنامه برای پیشگیری از تشدید اثر فرونشست است، رودخانه زاینده‌رود و آبخوان‌ها و سفرهای زیرزمینی باید احیا شوند و این مباحث در کارگروهی به نام سازگاری با کم‌آبی با محوریت آب منطقه‌ای و وزارت نیرو در جهت کنترل برداشت‌ها و تقویت آبخوان‌ها و احیای زاینده‌رود برنامه‌ریزی شود. علاوه بر این اجرای طرح‌های تعادل‌بخشی به منابع آب مورد تاکید قرار گرفته و وزارت نیرو و آب منطقه‌ای باید در کارگروه سازگاری با کم آبی در این مورد برنامه‌ریزی کنند.

وی ادامه داد: تاکنون حدود هفت هزار حلقه چاه غیرمجاز شناسایی و مسدود شده و حدود شش هزار کنترل هوشمند نصب شده است. علاوه بر این پروانه حدود 15 هزار حلقه چاه تعدیل شده و با حفاری‌های غیرمجاز برخورد می‌شود.

کدام مناطق پایتخت در معرض خطر فرونشست قرار دارند؟ فرونشست 22 سانتی‌متری در خلیج گرگان! داستان ادامه دار فرونشست در اصفهان/ نصف‌جهان رتبه نخست فرونشست ایران را به خود اختصاص داد

شیشه‌فروش درباره راهکار مقابله با تاثیر فرونشست بر ساختمان‌ها و سازه‌های شهری گفت: براساس قانون وزارت راه و شهرسازی و اداره راه و شهرسازی مکلف هستند که ارزیابی ایمنی ساختما‌ن‌ها در برابر فرونشست را انجام دهد که ما این مسئله را ابلاغ کردیم و اداره راه و شهرسازی استان با همکاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در حال ارزیابی ایمنی ساختمان‌ها در برابر فرونشست هستند تا متناسب با نرخ فرونشست، برنامه‌هایی را برای تاب‌آوری آنها تدوین کند.

وی با اشاره به مطالعات پهنه‌بری فرونشست در دشت اصفهان خاطرنشان کرد: مطالعات پهنه‌بری خطر فرونشست در دشت اصفهان توسط شهرداری در حال انجام است و ما تاکید کرده‌ایم که مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی کشور باید تدوین آیین‌نامه طراحی و اجرای ساختمان‌ها و الزامات متناسب با فرونشست در هر مکانی را تسریع ببخشد تا مشخص شود که در مناطق تحت تاثیر فرونشست ساخت و ساز باید به چه نحویی انجام شود.

انتهای پیام/170/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت بحران استان برنامه ریزی آبخوان ها زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال
  • فرونشست زمین در خیابان علامه مجلسی / لوله ۳۰۰ میلی‌متری آب شکست
  • فرونشست زمین در خیابان علامه مجلسی اصفهان
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل