Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@04:51:19 GMT

کاهش چشمگیرآمار پیوند کلیه در استان همدان

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۱۹۶۰

کاهش چشمگیرآمار پیوند کلیه در استان همدان

میرزایی  گفت: اگرچه بخش پیوند کلیه بیمارستان بهشتی همدان از اواخر سال گذشته و پس از فروکش کردن کرونا، فعال شده، اما متاسفانه آمار پیوند کاهش چشمگیری داشته است.

به گفته او  از ابتدای سال تاکنون فقط یک مورد عمل پیوند کلیه در استان انجام شده است، تصریح کرد: عوامل متعددی در کاهش اعمال پیوند موثر است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان همدان گفت: بیماران نیازمند پیوند باید از نظر شرایط جسمانی در سلامت کامل باشند و حتی کوچکترین سرماخوردگی هم نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزایی گفت:پیش از عمل از بیماران چندین نوع آزمایش گرفته می‌شود که همگی در موفقیت پیوند موثر است.

او گفت:  بیشترین آمار پیوند کلیه در استان همدان از فرد زنده به بیمار است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان همدان گفت: برخی مواقع اهداکننده پیش از عمل، از اهدای کلیه پشیمان می‌شود و این امر سبب لغو عمل می‌شود.

میرزایی گفت: بعضی داوطلبان اهدای کلیه، کم بودن مبلغ پاداش را علت انصراف و پیشیمانی خود می‌دانند.

او گفت: مبلغ پاداش برای اهدا کننده کلیه از سوی انجمن حمایت از بیماران کلیوی ایران، ۸۰ میلیون تومان اعلام شده است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان همدان گفت: متاسفانه ارزش پول ما کاهش یافته و این مبلغ دردی را اهداکنندگان دوا نمی‌کند.

میرزایی گفت: چون غیر از پیوند کلیه، پیوند دیگری در استان ما انجام نمی‌شود، همین موضوع سبب شده که اعضای بیماران مرگ مغزی را به تهران ارسال کنیم.

او گفت: بیمه‌های پایه هزینه کلیه برای بیماران نیازمند اهدا را پوشش نمی‌دهند، اما بیمه‌های تکمیلی بخشی از این هزینه را پوشش می‌دهند.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان همدان گفت: بیماران پس از انجام پیوند هم هزینه‌های زیادی متحمل می‌شوند و بیمار پس از پیوند باید تحت نظر پزشک باشد و دارو‌های خود را ادامه دهد.

میرزایی گفت: بیش از ۷۰۰ بیمار دیالیزی و نیازمند پیوند کلیه در استان همدان وجود دارد که از این تعداد، ۴۰ نفر در اولویت و آماده پیوند هستند.

او گفت: همه بیماران دیالیزی شرایط پیوند را ندارند و بیمارانی که دارای شرایط پیوند هستند در سامانه مربوط به پیوند ثبت می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیوند اعضا بیماران دیالیزی پیوند کلیه در استان میرزایی گفت او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • کیفیت هوای سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس 
  • اصفهان برترین استان در استعدادیابی کشتی
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در استان همدان
  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد