Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات شهر بندری ماریوپل که به کنترل روسیه در آمده است اعلام کرده اند در پی آلودگی منابع آبی و ترس از شیوع وبا، روس ها در این شهر قرنطینه اعمال کرده اند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست به نقل از تارنمای روزنامه واشنگتن‌پست، وضعیت بهداشتی در ماریوپل، شهر بندری ویران شده و تحت اشغال روسیه در جنوب شرقی اوکراین رو به وخامت است و حالا ترس از بمباران های مداوم جای خود را به نگرانی های دیگر داده است؛ آب آلوده و شیوع مرگبار وبا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن پست در ادامه نوشت: رهبران تبعیدی این شهر بندری نسبت به تامین آب آشامیدنی ابراز نگرانی کرده اند و «پترو آندریوشچنکو» معاون شهردار ماریوپل دیروز دوشنبه گفت که اجساد در حال تجزیه و انبوه زباله‌، منابع آب آشامیدنی را آلوده کرده و احتمال شیوع وبا و سایر بیماری های مرتبط با آب آلوده را تشدید کرده است.

آندریوشچنکو در یک مصاحبه تلویزیونی گفت مقامات روسیه که اکنون شهر را اداره می کنند قرنطینه را اعمال کرده اند. وی جزئیات بیشتری در این خصوص ارائه نداد اما تاکید کرد وضعیت انسانی در این شهر رو به وخامت است.

شورای شهر ماریوپل نیز اعلام کرده است که اجساد همچنان توسط مردم محلی در حیاط خانه ها دفن می شوند و برخی دیگر از بقایای اجساد زیر آوار صدها ساختمان بلند در حال پوسیدن است و به معنای واقعی کلمه هوا را مسموم می کند.

کارشناسان بهداشت عمومی هشدار داده اند که گرم شدن هوا و طولانی شدن جنگ می تواند سربازان و غیرنظامیان اوکراینی را در معرض بیماری های عفونی قرار دهد و کی‌یف را مجبور کند علاوه بر تلاش برای جلوگیری از حملات روسیه، با شیوع بیماری های واگیر هم مقابله کند.

بیماری وبا که از طریق غذا و آب آلوده منتشر می شود، نوعی عفونت گوارشی حاد است که در صورت عدم درمان می تواند کشنده باشد.

شورای شهر ماریوپل پیش‌بینی کرده است که در صورت وقوع غیرقابل کنترل وبا، هزاران غیرنظامی دیگر جان خود را از دست خواهند داد که تراژدی بیشتری در این شهر رقم می زند.

«ایهور کوزین» رئیس بهداشت اوکراین دیروز دوشنبه در یک نشست خبری گفت که مقامات ملی نظارت بر شیوع احتمالی وبا در سراسر کشور را از اول ژوئن (۱۱ خرداد) آغاز کردند. وی در عین حال وضعیت ماریوپل را وخیم ارزیابی کرد.

سازمان جهانی بهداشت ماه گذشته اعلام کرد که واکسن‌های وبا را به دنیپرو شهری در مرکز اوکراین ارسال می‌کند تا آمادگی لازم را برای شیوع احتمالی بیماری داشته باشند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات جدید ژنتیکی اکنون افرادی را که ممکن است آسیب پذیرترین وضعیت را در این رابطه داشته باشند نشان می‌دهد.

تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی ۸۰۰ بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلاء به این بیماری در معرض ۱۰ آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال ۱۹۷۴ در معرض این بیماری بودند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند.

دکتر «برنت فوگل»، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی، توضیح داد که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با ظهور پارکینسون مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که انواع مرتبط با فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت کش‌ها قرار داشتند بیشتر بود.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار ضایعات در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن طولانی در معرض آفت کش‌ها رخ می‌دهد.

همانطور که ترکیبات سمی- از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌ها با پارکینسون مرتبط است- در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند، می‌توانند در آنچه که به نام اجسام لویی در بافت‌ها شناخته می‌شوند، نیز تشکیل شوند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع جسم لویی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند.»

وی افزود: «به صورت روزانه، این گونه‌ها تأثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به ابتلاء به بیماری پارکینسون شوند. به این حالت تعامل ژن-محیط زیست گفته می شود».

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم».

کد خبر 6090455

دیگر خبرها

  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • نرخ جدید کرایه تاکسی و اتوبوس در کرمانشاه اعلام شد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • افزایش حقوق سربازان به اجرا در می آید؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد