Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: تحریم‌ها علیه ایران فرصتی ایجاد کرد تا به توان داخلی و فناوری‌های بومی تکیه کنیم، در حقیقت تحریم‌ها در بخشی از موضوعات بیش از آنکه به ضرر کشور باشد، منافعی داشت.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، ایرج اله دادی در نشست با مدیر توسعه بخش آسیا و خاورمیانه مدرسه عالی مدیریت اسکول کوو روسیه افزود: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بزرگ ترین پارک شهری ایران محسوب می‌شود و در تمام نقاط کشور و هر بخشی که این دانشگاه فعالیت دارد، پارک علم و فناوری نیز دارای شعبه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری سابقه ۲۰ ساله فعالیت این پارک علم و فناوری ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در حال حاضر با در نظر داشتن واحدهای پیش رشد و افراد حقیقی، نزدیک به ۵۰۰ عضو فناور دارد.

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: بیشتر شرکت‌های پارک در حوزه فناوری اطلاعات، اینترنت اشیا، مهندسی پزشکی، کشاورزی و نفت و گاز مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، اولگ رمیگا مدیر توسعه بخش آسیا و خاورمیانه مدرسه عالی مدیریت اسکول کوو نیز در این نشست با یادآوری نقش و گستره این مدرسه عالی مدیریت، گفت: این مجموعه و همچنین شرکت‌ها و مشتریان دریافت‌کننده خدمات آن می توانند از تجربیات ارزشمند ایران در زمینه مقابله با شرایط تحریم بهره ببرند.

مجموعه اسکول کوو از پیشرفته‌ترین مدارس مدیریتی روسیه محسوب می‌شود و بالغ بر نیمی از شرکت‌های بزرگ روسی به صورت مستمر مخاطب دوره‌های آموزشی این مجموعه هستند.

مدیر توسعه بخش آسیا و خاورمیانه مدرسه عالی مدیریت اسکول کوو روسیه و هیات همراه در ادامه از بخش های مختلف پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید کرد.

در این بازدید مدیران بخش‌های فناوری و نوآوری حاضر در گروه بازدیدکننده از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای همکاری با تیم‌های استارتاپی و کسب‌وکارهای نوآورانه و خلاقانه در ایران ابراز علاقه مندی کردند.

در ادامه این بازدید مقرر شد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با مدرسه مدیریت اسکول کوو روسیه با هدف شکل‌گیری همکاری‌های مشترک در زمینه نوآوری و بهینه‌سازی کارکرد شرکت‌های دانش‌بنیان در ۲ کشور همکاری کنند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مسکو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مسکو پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مدرسه عالی مدیریت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!

ایتنا - محققان موفق به ابداع فناوری تصویربرداری جدیدی شده‌اند که امکان مشاهده درون سلول‌های سرطانی به صورت زنده و مطالعه نحوه تعامل آن‌ها با محیط اطراف را فراهم می‌کند.
این دستاورد می‌تواند گام مهمی در درک بهتر بیولوژی سرطان و توسعه درمان‌های موثرتر باشد.

این فناوری توسط تیمی از دانشگاه ساری انگلستان توسعه یافته که به دنبال مشاهده و مطالعه محتوای چربی یا لیپیدهای موجود در سلول‌های سرطانی بوده است. لیپیدها اجزای کلیدی در رشد، تکثیر و متاستاز سلول‌های سرطانی هستند.

در این روش، ابتدا سلول‌های سرطانی منفرد زنده از محیط کشت استخراج شده و با رنگ فلورسنت رنگ‌آمیزی می‌شوند. سپس با کمک طیف‌سنجی جرمی، ساختار دقیق لیپیدهای داخل سلول تعیین می‌گردد. در نهایت، پژوهشگران قادر به مشاهده تغییرات و تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیطی خواهند بود.

یوهانا فون گریشتن از دانشگاه ساری می‌گوید: "مشکل سلول‌های سرطانی این است که هیچ دو سلولی شبیه به هم نیستند. همین مسئله طراحی یک درمان مناسب را دشوار می‌سازد. توانایی مشاهده و مطالعه سلول‌های زنده منفرد بسیار هیجان‌انگیز است."

کارلا نیومن از GSK نیز معتقد است این روش جدید راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلا ندیده بودیم، هموار می‌کند و می‌تواند درمان‌های جدید و هدفمندتری را فراهم آورد.

علاوه بر کمک به درک بهتر سرطان، این فناوری می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد چگونگی پاسخ انواع سلول‌ها به پرتودرمانی و تشعشع نیز ارائه دهد. پژوهشگران امیدوارند این دستاورد بتواند به توسعه درمان‌های کارآمدتری برای سرطان و حتی سایر بیماری‌ها مانند بیماری‌های ایمنی و عفونی نیز کمک کند.

این تحقیقات که با همکاری کالج دانشگاهی لندن، شرکت‌های داروسازی GSK، یوکوگاوا و سایکس انجام شده، در مجله Analytical Chemistry منتشر گردیده است.

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • راه‌حل نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز برای تورم ایران
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم