Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس، سید محمد آقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه  جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به فرونشست در تهران اظهار کرد: بیش از یک دهه است که تهران با این مسئله درگیر است و دشت ورامین از سمت کرج و جنوب و جنوب غربی با این مسئله درگیر هستند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه فرونشست به مرور در حال نزدیک شدن به شهر تهران است، خاطرنشان کرد: هنوز اقدام عملی در این خصوص انجام نشده است چون ماموریت مشخصی برای سازمان ها و نهادهای درگیر با این موضوع وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شورا از تمام سازمان ها و ارگان ها دعوت کرده و آمار و ارقامی را مطرح کرده اند اما اقدام عملی برای این موضوع انجام نشده است، تصریح کرد: شورای شهر از سال قبل جلساتی را به صورت مستمر برگزار کرده تا سهم هر سازمان و نهاد را در بحث فرونشست مشخص کنیم و بر اساس این سهم، شرح وظایف مشخص شود.

آقامیری همچنین خاطرنشان کرد: سه یا چهار کارگروه تحت نظر کمیته علمی فرونشست ها تشکیل خواهد شد و این شرح وظایف به عنوان لایحه از شورای عالی استانها به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد تا مصوب شود و با ردیف بودجه مشخص، گزارش عملکرد دستگاه های موثر در این زمینه باید هر سه ماه یکبار ارائه شود.

وی با بیان اینکه این موضوع تنها به تهران معطوف نیست و استانهای دیگر نیز با فرونشست درگیر هستند، یادآور شد: جنوب و جنوب غرب تهران شامل مناطق ۱۷،۱۸ و ۱۹ درگیر هستند که در حال نفوذ به سمت تهران و مرکز شهر است و شکاف هایی در حسن آباد ایجاد شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه باید بازچرخانی آب در سیستم حوزه شهری ایجاد شود تا آبخوان ها را فعال نگه داریم، گفت: سالیانه حدود ۴۸ سانتی متر عمق آب زیرزمینی کاهش پیدا می کند که مشکل فرونشست ایجاد خواهد کرد.

وی با اعلام اینکه در شمال تهران چون جنس خاک، درشت دانه است احتمال کمتری برای فرونشست وجود دارد، اظهار کرد: با این وجود احتمال هست که اگر فرونشست به شهر تهران نفوذ کند شمال تهران نیز درگیر شود کما اینکه در منطقه آبشناسان نیز شاهد فرونشست بوده ایم.

آقامیری تأکید کرد: مقابله با فرونشست باید اقدام ملی باشد و وقتی مصوبه مجلس داشته باشد حتی اگر دولت ها تغییر کنند نمی توانند خللی ایجاد کنند. ۱۰ تا ۱۵ سال زمان نیاز دارد و در یک یا دو سال نمی توان اقدام خاصی انجام داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرونشست بازچرخانی آب شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۳۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران

جلسه شورای شهر تهران که امروز یکشنبه با حضور شهردار پایتخت برگزار شد با حاشیه‌هایی همراه بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جلسه شورای اسلامی شهر تهران که امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ با حضور شهردار برگزار شد، با حاشیه‌هایی همراه بود. پس از گزارش معاون حمل‌ونقل و ترافیک برخی اعضای شورا به قرارداد واردات از چین انتقاداتی وارد کردند و در مقابل برخی دیگر از اعضا این انتقادات را غیرفنی اعلام کردند و آن را سیاسی‌کاری خواندند.

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن تاکید بر فرمایشات رهبری در خصوص وحدت بین دستگاه‌ها و ایجاد امیدآفرینی برای مردم، از اعضای شورای شهر خواست که تنها درباره گزارشی که معاون حمل‌ونقل شهرداری ارائه کرده است، صحبت کنند.

زمانی که شهردار تهران برای ارائه پاسخگویی به پشت تریبون رفت، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر از جمله تشکری هاشمی، امانی، قائمی، عباسی، اقراریان و خانم نجفی که از مخالفان سیاسی شهردار تهران به شمار می‌روند برای از حدنصاب‌افتادن شورای شهر، جلسه را ترک کردند.

در ادامه علیرضا زاکانی، شهردار تهران خطاب به کسانی که انتقاداتی وارد کرده بودند، گفت: اگر انتقادات شما فنی است بمانید تا پاسخ را بشنوید؛ شما نه جلسات هم‌اندیشی تشریف می‌آورید نه می‌نشینید پاسخ‌ها را بشنوید.

اختلافات سیاسی برخی اعضا با شهردار تهران بعد از انتخابات اخیر مجلس بالا گرفته است. همزمان جریاناتی در بیرون شورای شهر با راه‌های مختلف تلاش می‌کند تا مانع ورود اتوبوس و تاکسی‌های برقی به تهران شوند.

این جریان روز گذشته با انتشار قرارداد واردات خودرو از چین تلاش کرد در مسیر این پروژه اختلال ایجاد کند. کارشناسان معتقد هستند ورود خودروهای برقی در حل مسئله ترافیک و آلودگی هوا راهگشا است و چهره شهر را تغییر خواهد داد.

منبع: فارس

کد خبر 748825

دیگر خبرها

  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • فرونشست وحشتناک زمین ؛ پراید در زمین فرو رفت
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • فرونشست وحشتناک؛ پراید در زمین فرو رفت
  • فرونشست وحشتناک زمین؛ پراید در زمین فرو رفت
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها