Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت صنعت، معدن و تجارت در واکنش به اظهارات نماینده اسد آباد در مجلس شورای اسلامی درباره مشکلات در حوزه صنعت خودرو تاکید کرد: تغییرات قیمت خودرو در حال حاضر به دلیل نوسانات تقاضای بازار می‌باشد که در حوزه خودرو عمدتاً تقاضای غیر واقعی و ناشی از شکاف قیمت کارخانه و بازار است.

به گزارش ایران اکونومیست، وزارت صنعت، معدن و تجارت(صمت) در واکنش به تذکر روز یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ نماینده اسد آباد مجلس شورای اسلامی به وزیر صمت درباره مشکلات در حوزه صنعت خودرو جوابیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

«به استحضار می‌رساند؛ استانداردها و شاخص‌های مورد انتظار برای تولید انواع خودرو در قوانین و آیین نامه‌های مرتبط مشخص گردیده و در کلیه محصولات عرضه شده، رعایت آنها الزامی بوده و این موضوع توسط مراجع ذیربط از جمله سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان حفاظت محیط زیست به طور پیوسته مورد ارزیابی و نظارت قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از قواعد و معیارهای ارزیابی سطح کیفی خودروهای تولید داخل و وارداتی، استانداردهای ایمنی و کیفی بوده که مطابق استانداردهای منتخب اتحادیه اروپا توسط سازمان ملی استاندارد ایران کنترل می‌گردد. در این راستا فرایند تطابق تولید (COP) با محصول نمونه اولیه (TA) نیز بصورت مستمر پایش و انجام می‌پذیرد. در این رابطه سازمان حفاظت محیط زیست نیز بر استانداردهای آلایندگی انواع خودرو نظارت مستمر داشته و در صورت مغایرت هر یک از محصولات با استانداردهای مصوب، اقدام به توقف شماره گذاری می‌نماید. از طرفی ارزشیابی محصول نیز، با انجام آزمون، وفق استاندارد ملی ارزشیابی خودرو، با تمرکز بر ایرادات عملکردی و رعایت میزان آلایندگی و معیار مصرف سوخت منطبق با استاندارد آلایندگی موجود، بصورت مستمر صورت پذیرفته و گزارش آن به مراجع ذیربط ارسال می‌گردد.

در فرآیند مذکور، در صورت رؤیت عیب ایمنی و عملکردی در خودرو، خط تولید مدل مربوطه تا رفع نقص مذکور متوقف خواهد شد. در ضمن در پروژه‌های تحول جدید، ارتقاء کیفیت خودرو نیز بعنوان یکی از محورهای مهم تحول در صنعت خودرو تعریف شده و بصورت مستمر مورد پایش قرار می‌گیرد.

ضمناً تغییرات قیمت خودرو در حال حاضر به دلیل نوسانات تقاضای بازار می‌باشد که در حوزه خودرو عمدتاً تقاضای غیر واقعی و ناشی از شکاف قیمت کارخانه و بازار می‌باشد، از طرفی با توجه به فاصله قیمتی ایجاد شده بین قیمت کارخانه و بازار، خودرو از کالای مصرفی به کالای سرمایه‌ای تبدیل و این امر موجب هجوم حجم سنگینی از نقدینگی به این صنعت و توامان رشد بی رویه قیمت خودرو شده است.»

به گزارش ایران اکونومیست، کیومرث سرمدی واله نماینده مردم اسدآباد در جلسه علنی روز یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی به وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره مشکلات در حوزه صنعت خودرو اظهار کرد: در این صنعت مدعی هستیم که توانایی تولید خودرو را داریم و دو خودروساز معروف، این صنعت را در انحصار دارند و کیفیت پایین و خدمات پس از فروش ضعیف ارزانی آنها باشد، امروز قیمت رها شده خودرو ملت را گرفتار کرده است و اجازه واردات خودرو نمی‌دهیم و مردم مظلوم باید تاوان این سیاست گذاری‌های غلط و عدم نظارت را بدهند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزارت صنعت، معدن و تجارت ، کیومرث سرمدی ، صنعت خودرو ، ایران‌خودرو ، گروه خودروسازی سایپا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت کیومرث سرمدی صنعت خودرو ایران خودرو گروه خودروسازی سایپا درباره مشکلات معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۴۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو