Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به آمادگی کشور‌های همسایه برای همگرایی در زمینه مدیریت گرد و غبار از برگزاری نشست با وزرای ۱۵ کشور در این خصوص در تیرماه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو علی سلاجقه در مراسم افتتاح بزرگترین طرح تغلیظ ویناس کشور که امروز (۱۷ خردادماه) در شرکت خمیر مایه و الکل رازی در اهواز برگزار شد، با اشاره به وضعیت گرد و غبار در خوزستان اظهار کرد: خوزستان با وجود این همه سرمایه و افتخارات، از معضلات متعدد محیط زیستی رنج می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون معضل اصلی در خوزستان ریزگرد‌ها است که مرتب این استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: این دولت، دولت کلنگ‌زنی نیست و دولت مردمی است و تکلیف ما پیگیری و رفع مسائل مردم است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به حادثه متروپل و تسلیت به خانواده جانباختگان گفت: امیدوارم این حادثه درس عبرتی برای ما باشد تا کار‌ها را به درستی انجام دهیم و با روابط ناصحیح برای مردم مشکل ایجاد نکنیم. این مساله شاید نمونه کوچکی از روابط ناصحیح بود که برخی اوقات در مسئولان رسوخ می‌کند و تبعاتی برای کشور دارد.

سلاجقه بیان کرد: در سطح ملی تصمیمات خوبی در زمینه کنترل گرد و غبار اتخاذ شده است و همه دستگاه‌ها در این خصوص مکلف به اجرای وظایف خود هستند.

وی با اشاره به مشکلات آبرسانی به عرصه‌های کانون‌های ریزگرد‌ها افزود: مشکلاتی که در کانال پورشریفی وجود داشت به دلیل مسائل فنی بود، اما در مجموع باید سریعا سازمان آب و برق خوزستان حق‌آبه این کانال آبرسانی را تعیین تکلیف کند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص مدیریت کانون‌های گرد و غبار گفت: برنامه این است که کار در کانون‌های حساس استان خوزستان انجام شود. برنامه ۱۰ ساله مدیریت گرد و غبار نیز به همه استان‌ها ابلاغ شده است.

سلاجقه افزود: باید توجه شود که مسائل محیط زیستی در چندین دهه رخ داده‌اند و این مسائل حتی در شرایط نرمال آب و هوایی در مدت یک تا پنج سال حل نمی‌شوند و بازه طولانی می‌طلبد.

وی عنوان کرد: در بعد بین‌الملل نیز با دستور رئیس جمهور کارگروه خوبی تشکیل شد و با دولتمردان عراق و سوریه نشست‌هایی داشتیم. در هفته آینده نیز نشستی با ترکیه، امارات و کویت برگزار می‌شود. این نشست‌ها برای همگرایی منطقه‌ای برگزار می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در حال حاضر کانون‌های گرد و غبار با منشاء خارجی، ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهند و یکی دو ماه دیگر که رطوبت کاهش می‌یابد کانون‌های داخلی نیز فعال می‌شوند که امیدواریم با درایت‌های در حال انجام مشکلی برای مردم ایجاد نشود.

سلاجقه با اشاره به آمادگی کشور‌های همسایه برای همگرایی در زمینه مدیریت گرد و غبار بیان کرد: روز گذشته با سفرای ۱۵ کشور همسایه نشست مفصلی داشتیم. ۲۱ تیرماه نیز با وزرای ۱۵ کشور با حضور دستگاه‌های بین‌المللی نشستی خواهیم داشت و دستگاه‌های بین‌المللی مکلف هستند تکالیف خود را به صورت منطقه‌ای در خاورمیانه و غرب آسیا انجام دهند که این گام بسیار موثر است. فرآیند دیگر به صورت اصلاح تفاهم‌نامه نیست و به صورت میدانی کار انجام می‌شود.

وی افزود: امروز شرایط محیط زیست دنیا شدیدا در حال تغییر است و مسائل منابع آب، خاک، پوشش گیاهی، پسماند و موارد دیگر باید مدیریت شوند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: دیگر نمی‌پذیریم مجموعه نیشکر خوزستان معضل محیط زیستی برای مردم ایجاد کند. باید از صنایع جانبی استفاده شود. امیدواریم این مجموعه در گام‌های بعدی به صورت کامل به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل کند.

وی افزود: بیش از ۶۰ درصد پسماند باقی‌مانده نیشکر سوزانده می‌شود و مردم از این مساله گله‌مند هستند بنابراین باید در یک زمان‌بندی مشخص و با کمک مجموعه دانش بنیان این مساله حل و این صنعت هم به عنوان صنعت سبز کشور معرفی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدیریت گرد و غبار محیط زیست دولت مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت گرد و غبار برای همگرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد، خبرگزاری «دیلی تایمز» پاکستان در سرمقاله خود با عنوان «سفر مهم رئیس جمهور ایران» نوشت: دو کشور همسایه علیرغم سنگ اندازی غرب در روابط دوجانبه آنها سفر برنامه ریزی شده «دکتر سید ابراهیم رئیسی» به اسلام آباد را با موفقیت پشت سر گذاشتند.
این خبرگزاری نوشت: تصمیم ایران و پاکستان برای افزایش حجم تجارت سالانه به ۱۰ میلیارد دلار مهمترین دستاورد سفر آقای رئیسی به پاکستان است، موضوعی که با توجه به اهمیت عزم طرفین برای افزایش تجارت انرژی و فشار‌های غرب بر دولت اسلام آباد در این زمینه با چالش‌ها و سختی‌های زیادی مواجه خواهد بود.
روزنامه «تریبون اکسپرس» پاکستان نیز با عنوان «جهش در روابط دوجانبه ایران و پاکستان» به دستاورد‌های سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد پرداخته و معتقد است: ایران و پاکستان در جریان سفر سید ابراهیم رئیسی به پاکستان پیامی قاطع در مورد عزم مشترک خود برای تقویت روابط در تمامی حوزه‌های همکاری دوجانبه صادر کردند.
در این گزارش آمده است: تاکید بر اهمیت پروژه انتقال گاز «آی پی»، توافقات جدید در حوزه تجارت و بازرگانی از سوی مقامات دو کشور نوید بخش شکوفایی اقتصادی بوده و عزم مشترک دو کشور برای حفاظت از «مرز صلح و دوستی» نیز توطئه گروه‌های تروریستی برای تخریب روابط دو کشور همسایه را خنثی کرد.
تریبون اکسپرس افزود: مقامات دو کشور همسایه به خوبی عوامل ژئوپولیتیکی منفی را نادیده گرفته و با در نظر گرفتن منافع مشترک خود برای نهایی کردن توافقنامه تجارت آزاد، برگزاری نشست آتی کمیسیون مشترک اقتصادی و افزایش رایزنی‌های سیاسی توافق کردند.
این خبرگزاری پاکستانی معتقد است: همزمانی هدف گذاری تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلار میان ایران و پاکستان با فاز دوم کریدور اقتصادی پاکستان و چین موسوم به «سی پک» یک موقعیت برد - برد برای دو کشور همسایه است چراکه همگرایی اسلام آباد - تهران - پکن عملا یک قطب قدرتمند اقتصادی مستقل در منطقه ایجاد می‌کند.
خبرگزاری «بیزینس رکورد» پاکستان نیز با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری دوجانبه میان ایران و پاکستان در جریان سفر رئیسی بویژه در بخش تجاری نوشت: امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان دو کشور همسایه اقدامی خوشایند است، اما ضروری است تا طرفین یک نقشه راه قانع کننده برای عملی شدن این تفاهم‌نامه‌ها و تحقق اهداف اقتصادی بویژه تجارت ۱۰ میلیارد دلاری در سال و همچنین آغاز تجارت آزاد را نیز ارائه کنند.
روزنامه دیلی پاکستان نیز ضمن بازتاب بازتاب سفر رسمی آیت الله رئیسی به اسلام آباد در سرتیتر‌های خود درباره مذاکرات میان مقامات دو کشور همسایه نوشت: ایران و پاکستان درحال حاضر چهار چالش مشترک دارند که از این میان پروژه انتقال گاز «آی پی» مهمترین آنهاست.
در سرمقاله این روزنامه پاکستانی آمده است: اسلام آباد و تهران به خوبی از چالش‌های پیش روی طرح انتقال گاز آی پی آگاه هستند، با این حال این پاکستان است که باید به فکر راهکاری برای تکمیل این طرح بدون تحریم شدن از سوی آمریکا باشد در غیر این صورت علاوه بر از دست دادن یک فرصت طلایی جهت تامین نیاز‌های انرژی می‌بایست جریمه هنگفتی نیز پرداخت کند.
دیلی پاکستان افزود: افزایش همکاری‌های امنیتی، توسعه بازارچه‌های مرزی و همچنین افتتاح مناطق آزاد تجاری میان ایران و پاکستان نیز می‌تواند برای کاهش و توقف تجارت غیرقانونی میان دو کشور بسیار حائز اهمیت باشد.
در کنار رسانه‌های نوشتاری و الکترونیکی که به بررسی ابعاد مختلف این سفر پرداخته‌اند بسیاری از کارشناسان، رهبران مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پاکستان با اشاره به محکومیت جنایات رژیم صهیونسیتی در نشست‌های مقامات ایران و پاکستان و همچنین استقبال پر شور مردم پاکستان از آقای رئیسی با هدف قدردانی از تنبیه رژیم صهیونیستی از سوی جمهوری اسلامی ایران، افزایش همگرایی و همصدایی ایران و پاکستان در حمایت از فلسطین را نیز دیگر دستاورد مهم اولین سفر آقای رئیسی به پاکستان عنوان می‌کنند.

دیگر خبرها

  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد