Web Analytics Made Easy - Statcounter

شراهی گفت: پرونده ۱۵ اثر تاریخی-فرهنگی غیرمنقول استان مرکزی برای ثبت در فهرست آثار ملی کشور، تهیه و مستندسازی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل شراهی رئیس گروه حفظ و احیای بناهای تاریخی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب؛ گفت: سال گذشته ۷ اثر استان از جمله سه آب انبار تاریخی در شهر  آشتیان در فهرست آثار غیر منقول به ثبت ملی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: پرونده ۱۵ اثر تاریخی استان شامل: قلعه جمشیدی نیم‌ور، قلعه اردمین ساوه، غارهای علی خورنده و گاو خور تفرش، قلعه روستای لریجان محلات، حمام روستای بازرجان، قلعه روستای بازرجان، نقوش صخره‌ای دره مروار روستای راوه دلیجان، حمام محله پایین روستای هزاوه، قنات حسن‌آباد کمیجان، محوطه عمردیل روستای راوه دلیجان، محوطه چشمه فاتمه روستای راوه دلیجان، قنات دوولی روستای راوه دلیجان و حمام چاله (اسلامی) خمین هستند که این پرونده‌ها آماده و مستندسازی شده و در انتظار تصویب است.

شراهی بیان داشت: بیش از ۲۲۰۰ اثر تاریخی و محوطه باستانی در استان شناسایی شده که ۹۰۸ اثر در فهرست آثار ملی کشور و قنات ابراهیم‌آباد نیز در فهرست آثار جهانی به ثبت رسیده است.

وی در ادامه افزود: امسال نیز در استان ۱۵ پرونده از بناهای تاریخی استان برای ثبت ملی تهیه شده که ۷ مورد از این بناها مربوط به قلعه و حمام تاریخی است.

رییس گروه حفظ و احیای بناهای تاریخی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی خاطرنشان کرد: از ۱۵ پرونده‌ای که امسال تشکیل شده پنج مورد در دلیجان، سه مورد تفرش، یک مورد در خمین، یک مورد آشتیان، دو مورد محلات و ساوه، یک مورد کمیجان و یک مورد روستای هزاوه شهرستان اراک است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: روستای راوه دلیجان فهرست آثار استان مرکزی اثر تاریخی یک مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی

به تازگی گمرک ایران لیست دریافت کنندگان ارز و واردکنندگان عمده کشور را منتشر کرده در حالی که قرار بود بانک مرکزی از فهرست مذکور رونمایی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد 100 وارد کننده اصلی کشور طی سال 1402 را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران،وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

به گزارش تسنیم، در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود 42 درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام 53 درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود 112 درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع 123 درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی 52درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات 1402 واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون 236 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم،چندی قبل بانک  مرکزی اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکتهای مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست میتواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز  به شرکتها و بنگاههای اقتصادی را شفاف کند. این درحالی است که هنوز خبری از فهرست بانک مرکزی نیست و گمرک وضعیت واردات سالهای 1402 و 1401  صد شرکت بزرگ را منتشر کرده که از این طریق میتوان یک براورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکتها در دست داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ حفار غیرمجاز در منطقه تاریخی ارومیه دستگیر شدند
  • تحویل ۹ شی تاریخی به میراث‌فرهنگی هرمزگان
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • متلاشی شدن باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه سه هزار ساله در ارومیه
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی