Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی قبل از شرکت در جلسه‌ی ویژه‌ی کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگوی تلویزیونی گفت: بر اساس اطلاعیه‌ی صادر شده، متاسفانه رفتار آژانس متناسب با همکاری‌های ما نبوده است.

وی افزود: سه کشور اروپایی و همچنین آمریکا تحرکاتی را آغاز کردند که تصمیم گرفته شد بخشی از همکاری‌ها که فراتر از پادمان و جزو تعهدات ما نبود و بر مبنای حسن نیت از طرف ایران بود (مانند ضبط برخی از فعالیت‌ها توسط دوربین‌ها و دستگاه برخط سنجش سطح غنا) متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در گذشته نیز قرار نبود اطلاعات این دستگاه‌ها در اختیار آن‌ها قرار گیرد مگر در حالت پذیرش شرایط ایران و بر اساس قانون راهبردی مجلس، از امروز این اطلاعات ضبط نمی‌شود.

وی افزود: اقداماتی دیگری در نظر گرفته شده که امیدواریم آن‌ها به خودشان بیایند و جواب همکاری‌های ایران را بدهند.

کمالوندی تصریح کرد: نکته دیگری که باید بیان شود این است که ۸۰ درصد دوربین‌های آژانس، دوربین‌های پادمانی است. ما متعهد به پادمان هستیم و دوربین‌هایی که قطع می‌شوند، دوربین‌های فرا پادمانی هستند و آژانس دیگر نمی‌تواند از اطلاعات آن‌ها استفاده کند.

وی افزود: امیدوار هستیم که با اقداماتی که انجام می‌شود این‌ها به خودشان بیایند و روش و منش خود را عوض کنند با این رویکرد نمی‌توانند انتظار داشته باشند که جمهوری اسلامی ایران در قبال عدم همکاری و سوءنیت آن‌ها، همکاری داشته باشد.

کمالوندی گفت: متاسفانه گزارشی که مدیرکل داده است منعکس کننده این همکاری‌ها و حسن نیت نبوده است و امیدوار هستیم که این رویکرد را عوض کنند.

کد خبر 5509519 محمد مهاجرانی

منبع: مهر

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران ایران سازمان انرژی اتمی کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران جمهوری اسلامی ایران سید محمود دعایی آیت الله خامنه ای انقلاب اسلامی ایران مقام معظم رهبری مجلس شورای اسلامی سید صولت مرتضوی حسین امیرعبداللهیان محمد باقر قالیباف وزارت امور خارجه سعید خطیب زاده دولت سیزدهم امام خمینی همکاری ها دوربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دکتر حبیب‌الله خزایی روز شنبه با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف دارو‌های خواب آور می‌روند به ایرنا توضیح داد که مصرف خودسرانه دارو‌های خواب آور می‌تواند عواقب، پیامد‌ها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد.

این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته‌ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت.

دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی‌های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می‌روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این دارو‌های غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می‌کند.

وی ضمن هشدار نسبت به مصرف دارو‌های خواب آور گفت: اغلب بی خوابی‌های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد.

 یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می‌تواند سلامت انسان‌ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع‌ترین اختلال خواب رنج می‌برند.

در سال ۲۰۱۰ یک مطالعه توسط محققان دانشگاه 'وارویک' نشان داد: افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می‌خوابند در قیاس با افرادی که در شب ۶ تا ۸ ساعت توصیه شده می‌خوابند، ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار مرگ زودهنگام (پیش از ۶۵ سال) شوند.

از سوی دیگر مطالعات نشان داده اند که خوابیدن بازیابی قطعاتی از اطلاعات را که ممکن است در گوشه‌ای از مغز ما فراموش شده باشند، آسانتر می‌کند و همچنین مطالعه دیگری از محققان دانشگاه اکستر نشان داد که در دو موقعیت که افراد اطلاعات را در طول دوره ۱۲ ساعته بیداری فراموش می‌کنند، احتمال بیاد آوردن این اطلاعات بعد از یک شب خوابیدن، حدود ۲ برابر می‌شود.



دیگر خبرها

  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • اطلاعات و تصاویر تلویزیون قطر از حمله ایران به اسرائیل
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید