Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، علیرضا جمالزاده سرپرست دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دوره مهندسی فناوری مکاترونیک صنعتی با درخواست و مشارکت شرکت صنعتی ماموت با هدف کاهش نیاز به دخالت انسان در پروسه تولید و کاهش زمان فعالیت نیروی انسانی در محیط‌های ناایمن و افزایش سطح دانش و مهارت نیروی انسانی در ذیل گروه صنعت در سال ۱۳۹۸ تدوین، تصویب و مقرر شد تا در مراکزی که شرایط مورد نظر را دارند، تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این دوره به منظور تربیت افرادی مسلط بر حوزه‌های راه اندازی، نگهداری و تعمیرات سیستم های اتوماسیون صنعتی، با استفاده از ابزار‌های کنترلی تحت شبکه، ربات‌های پیشرفته و دقیق و بهره گیری از سامانه‌های کنترلی در جهت پایش، به بهبود خط تولید و نیز نگهداری و تعمیرات آن ایجاد شده است.
طراحی مکانیزم‌ها و انجام محاسبات لازم برای پیاده سازی آنها ،انتخاب برنامه بهینه برای نگهداری سیستم‌ها و برنامه‌ریزی پیش بینانه و کنترل مانیتورینگ، عیب یابی سریع و دقیق سیستم های صنعتی مورد استفاده در ماشین آلات و خطوط تولید و مدیریت نگهداری تجهیزات سیستم های صنعتی، برنامه نویسی مجدد سیستم ها، استفاده از سیستم‌های کامپیوتری و شبکه ای در تولید یکپارچه و پیوسته و برنامه نویسی سیستم‌های هوشمند صنعتی از جمله قابلیت‌ها و توانمندی‌های حرفه‌ای دانش آموختگان این رشته است.
دانش آموختگان این رشته می توانند مشاغلی همچون کارشناس بخش مکاترونیک صنایع خودروسازی، طراح خطوط تولید هوشمند صنعتی، کارشناس تعمیر و نگهداری سیستم های هوشمند صنعتی در صنایع خودروسازی،کارشناس تولید و مونتاژ خطوط تولید پیوسته و اتوماتیک،کارشناس برنامه ریزی سیستم های هوشمند صنعتی را احراز کنند.
دانشجویان این رشته دروسی مانند مکانیزم‌ها در ربات، برنامه‌نویسی کاربردی در مکاترونیک، سنسوریک سیستم‌های هوشمند صنعتی، درایو و سروو درایو‌های صنعتی، میکرو کنترلر‌ها، رباتیک و کاربرد آن در سیستم‌های صنعتی، هدایت و کنترل ربات، شبکه‌های کامپیوتری در سیستم‌های یکپارچه، هیدرولیک و نیوماتیک در ربات، نت ماشین آلات خطوط تولید هوشمند صنعتی، مکاترونیک در صنایع خودروسازی و PLC در سیستم‌های مکاترونیک را آموزش می‌بینند.
آموزش در محیط کار این دوره نیز شامل ۵۱۲ ساعت آموزش عملی در محیط‌هایی چون شرکت‌های مدرن صنعتی به همراه مدرسان و خبرگان با تجربه در این حوزه شغلی در قالب دروس کارورزی ۱ و ۲ خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مکاترونیک مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی سیستم های هوشمند صنعتی خطوط تولید سیستم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۳۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور

 صبح امروز محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد و مورد استقبال استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.   وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در یاسوج با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای حمایت از نخبگان، گفت: این دولت برنامه های مطلوبی برای نخبگان تدوین کرده است به گونه ای که نگران آینده شغلی خود نبوده و در کشور بمانند.   محمدعلی زلفی‌گل افزود: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کارهای متعددی انجام شده است.   وی ادامه اداد: با همکاری بنیاد ملی نخبگان ذیل معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آئین نامه جذب نخبگان را به عنوان اعضای هیات علمی بازنگری کرده ایم و از این به بعد نخبگانی را که بنیاد ملی نخبگان معرفی می کند نیاز به شرکت در فراخوان های جذب هیات علمی ندارند.   وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این افراد به طور مستقیم به دانشگاه ها معرفی می شوند و با توافق نامه منعقد شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته هزار و ۳۸۰ نفر از افراد با رتبه های برتر کنکور بورسیه شدند.   زلفی‌گل عنوان کرد: افرادی که در المپیادها شرکت کرده اند و دارای مدال المپیاد هستند اگر در رشته های مرتبط درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه ها استخدام می شوند.   وی تاکید کرد که بورسیه صنعت برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی شده است و از سال گذشته در دفترچه کنکور آمده است، با اتاق بازرگانی هم نشست هایی برگزار کردیم و تلاش می کنیم که از صنایع مختلف برای بورس کردن دانشجویان رتبه های برتر و جذب نخبگان استفاده کنیم تا نگران آینده شغلی شان نباشند و در کشور بمانند.   زلفی‌گل تاکید کرد: تلاش می کنیم دانشگاه فنی و حرفه ای یک ائتلاف و یا کنسرسیوم اشتغال با صنایع مختلف شکل داده و تکنسین برای آن ها تربیت بکند.   وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی هم با رایزنی که با صنایع مختلف داشته است چند هزار نفر را با تضمین اشتغال بر اساس نیاز صنایع مختلف آموزش می دهد.   محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.   حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.   همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.   باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها