Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۰ هزار و ۴۰۰ فقره انشعاب غیرمجاز در مشهد تعیین تکلیف شد و در سال جاری نیز برخورد با این انشعابات و پیگیری برای صدور احکام سخت تر در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش قدس انلاین و به نقل از  آبفا مشهد، مهندس حسین اسماعیلیان با بیان اینکه عمده منابع تامین آب شرب شهر مشهد و روستاهای این شهر از مناطق دوردست تامین می شود افزود: شبکه های انتقال آب مشهد به طول ۱۵۰۰ کیلومتر عمدتا از مسیرهایی عبور می کند که تغییر کاربری ها و ساخت و ساز های غیرمجاز وجود دارد و بعضاً صاحبان برخی باغ ویلاها برای تامین آب مورد نیاز خود اقدام به تعدی به شبکه های آبرسانی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد:  برداشت غیرمجاز و غیرقانونی آب علاوه بر تخریب تاسیسات، به خطر افتادن شرایط بهداشتی و آلوده شدن آب را نیز به دنبال دارد و حتی موجب اختلال در آبرسانی می شود به طوریکه مناطق گسترده ای از شهر با کم آبی و بی آبی مواجه می شوند. بر همین اساس و با توجه به اثرات مخرب انشعابات غیرمجاز، افزایش اقدامات در خصوص مقابله با این پدیده که نوعی آب دزدی محسوب می شود در دستور کار این شرکت قرار گرفته و در حال حاضر اینگونه نیست که جهت برخورد با انشعاب غیرمجاز صرفا به یک جریمه مالی اکتفا شود، بلکه دستگاه قضایی هم جرایم قانونی بالاتری در نظر گرفته شده و  احکام شدیدتری هم در این خصوص صادر می شود که حتی می تواند منجر به حبس فرد خاطی گردد. مهندس اسماعیلیان تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۰ هزار و ۴۰۰ فقره انشعاب غیرمجاز تعیین تکلیف شد و امسال هم این موضوع به طور جد پیگیری می شود. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد خاطرنشان کرد: ما در مسیر خطوط انتقال آب، هیچ گونه انشعاب مجازی نداریم و مالکین جدید لازم است حتما وضعیت انشعاب آب ملک خود را جهت قانونی بودن استعلام نمایند چرا که گاهی اوقات افراد نسبت به انشعاب غیرمجاز ملکی که به تازگی خریده اند اظهار بی اطلاعی می نمایند و از طرفی بعد از شناسایی انشعاب غیرمجاز و ارجاع به مراجع قضایی، حکمی که صادر می شود قطعی است؛ لذا از مالکینی که املاکشان در مسیر شبکه های آب قرار دارد تقاضا می شود نسبت به خوداظهاری در خصوص انشعاب آب ملک خود اقدام نمایند. انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آب و فاضلاب مشهد انشعاب غیر مجاز انشعاب غیرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۳۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

مهلت یک ماهه دادستانی تهران به مالکان برای اعلام منشاء ارز پرداختی واردات دستگاه‌های کشنده

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آب‌دزدی در مازندران با سه‌هزار انشعاب غیرمجاز
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران