Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائب رییس کمیسیون آموزش مجلس نسبت به پخش برنامه گفتگوی ویژه خبری در مورد تصویب طرح اصلاح و تکمیل سیاست‌های سنجش و پذیرش در دانشگاه‌ها توسط شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و بررسی کارشناسی یک‌جانبه این مسئله در رسانه ملی موضع گیری و انتقاد کرد.

به گزارش حوزه پارلمان ایران اکونومیست، احمد نادری نایب رئیس کمیسیون آموزش با ارسال نامه ای به ریاست سازمان صداوسیما ضمن انتقاد از این طرح و با اشاره به نامه ۲۷۱ نفر از نمایندگان مجلس و همچنین معاون حقوقی رئیس جمهور، خواستار بررسی کارشناسی دقیق این موضوع با حضور کارشناسان موافق و مخالف این طرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات ،اسلام شهر و پردیس در مجلس با اشاره به شأن سیاست‌گذاری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و جایگاه قانون‌گذاری مجلس شورای اسلامی، از رئیس رسانه ملی خواست که به دلیل دربرگیری این مسئله و اهمیت آن برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان، ضمن دعوت از کارشناسان و اساتید موافق و مخالف این طرح به بررسی دقیق و کارشناسی آن پرداخته شود.

در نامه احمد نادری خطاب به جبلی رئیس سازمان صدا و سیما آمده است: همانطور که مستحضرید برنامه گفتگوی ویژه خبری شب گذشته ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ به بررسی کارشناسی تصویب طرح اصلاح و تکمیل سیاست‌های سنجش و پذیرش در دانشگاه‌ها توسط شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اختصاص داشت.

در ادامه این نامه بیان شده است: هرچند پرداختن به اصل مسئله کار درستی است اما متاسفانه رویکرد برنامه کاملا مطابق با اراده طراحان موضوع بوده است، درحالیکه برای بررسی کارشناسی یک موضوع لازم است که از زوایای مختلف به آن مسئله پرداخته شود و عجیب است که کارشناسان برنامه، نه در گزارش تولیدی و نه در دعوت از میهمانان به این اصل ابتدایی و منطقی در بررسی کارشناسی موضوع توجهی نکردند.

وی افزود: طبق اصل ۷۱ قانون اساسی، قانونگذاری از وظایف مجلس شورای اسلامی است و شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تنها می تواند سیاستگذاری کند.

نادری خاطر نشان کرد: مجلس در خصوص نحوه سنجش و پذیرش قانون جامعیدارد و تصویب این طرح در تعارض با قانون مجلس بوده است و از اینرو ۲۷۱ نفر از نمایندگان مجلس شورایاسلامی در بیانیه‌ای خطاب به سران قوا تاکید کردند که مجلس پیش‌تر در حوزه کنکور ورود کرده و طرح سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشور در سال ۱۳۹۲ به تصویب نمایندگانرسیده است و به همین علت باید مصوبه شورا ملغیشده و مصوبه مجلس ملاک اقدام قرار گیرد.

وی یادآور شد: معاون محترم حقوقی رئیس جمهور نیز ضمن بررسیتعارض مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با مصوبه مجلس شورای اسلامی، طی مکاتبه ای رسمی اعلام می‌کند که مصوبه مجلس باید ملاک اقدام قرار گیرد.

نادری گفت: علاوه بر مشکلات حقوقی مترتب به مصوبه شورای‌عالیانقلاب فرهنگی ، اجرای این مصوبه موجب تشدیدنابرابری آموزشی ، طبقاتی شدن جامعه ، نادیده گرفته شدن دروس فرهنگ ساز ، فشار مضاعف اقتصادی بر خانواده‌ها ، نابودی داوطلبان مناطق محروم و ... خواهد شد.

وی افزود: متاسفانه در برنامه گفتگوی ویژه خبری شب گذشته از سه نفر دعوت شد که هر سه نفر آنان موافق این مصوبه بودند و بدون دعوت از نمایندگان مجلس ، معاونت حقوقی رئیس جمهور و صاحبنظران حوزه آموزش، به صحبت در خصوص این مصوبه پرداختند، کما اینکه حضور رئیس سازمان سنجش و رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش به عنوان مجری قوانین و مسئولان اجرایی در این برنامه جای تامل دارد!

وی افزود: لطفا در اسرع وقت به نمایندگان مجلس شورای اسلامیو اساتید و کارشناسان مخالف این طرح در برنامه ایویژه با همان مدت زمان در صدا و سیما فرصت داده شود  تا در این خصوص با مردم شریف ایران و مجریان صاحب نظر صدا و سیما، گفتگویی زنده داشته باشند تا تشویش ایجاد شده در اذهان مردم شریف، برطرف و به دانش آموزان و خانواده های نگران توضیحات کافی و لازم ارائه شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، شهر تهران ، انقلاب فرهنگی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شهر تهران انقلاب فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کارشناسی سنجش و پذیرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید جلال موسوی خطیر معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تاثیر سوابق تحصیلی حاصل از دروس نهایی دانش آموزان در آزمون سراسری سال بعد، با ده درصد افزایش به شصت درصد خواهد رسید.

موسوی خطیر با اشاره به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی در صدد حذف آزمون چهار گزینه‌ای و تشریحی نمودن آزمون سراسری در سال‌های آینده است، گفت: نخستین اقدام برای این منظور، افزایش تاثیر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در نمرات نهایی خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه شواهد نشان‌دهنده این است که برگزاری دو نوبت آزمون سراسری در سال آمادگی داوطلبان را بیشتر می‌کند و از اضطراب آنها می‌کاهد، افزود: یکی از راهبرد‌های موثر شورای عالی انقلاب فرهنگی، بیشتر کردن تعداد نوبت‌های برگزاری آزمون سراسری تا حذف برگزاری کنکور به شکل سنتی است.

معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: با هوشمند کردن آزمون‌های سراسری، امنیت آزمون بیشتر و از تقلب کاسته می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عدالت آزمونی در سازمان سنجش محقق شده است