Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری، علیرضا ورناصری، نماینده مردم شهرستان‌های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درباره پیگیری حقوق کارکنان قراردادی و موقت وزارت نفت را مطرح کرد و نوشت: «مجدداً طی نامه‌ای به ریاست محترم جمهور و مسئولان ذیربط، ضرورت اِعمال افزایش حقوق کارکنان قرادادی بویژه کارکنان زحمتکش قرارداد موقت وزارت نفت منطبق با معیارهای مصرح قانون، مشابه سایر کارکنان تابع قانون کار، وفق مصوبات شورای عالی کار را جهت ممانعت از تضییع حقوق این کارکنان، پیگیری نمودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

هادی بیگی‌نژاد، ‏‏‏‏نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی که عضو کمیسیون انرژی نیز هست درباره کمبود انرژی در کشور نوشت: «نتیجه بی‌توجهی به توسعه کمی و کیفی صنعت برق در گذشته، قطعی مداوم برق است که تا سال‌ها کشور گرفتار آن خواهد بود. هرچند که امروز وزارت نیرو میراث‌دار کم کاری گذشتگان است اما جلوی ضرر هر کجا گرفته شود، منفعت است. البته مسئولانی که در این زمینه ترک فعل کردند نیز باید پاسخگو شوند.»

اردشیرمطهری، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی هم به تبعات روانی حوادث بر جامعه اشاره کرد و نوشت: «آثار روانی متروپل چون پلاسکو بر جامعه و خصوصاً خانواده جانباختگان برای همیشه باقی است. رسیدگی به علل و عوامل افزایش طبقات در مراحل ساخت، بی توجهی به هشدارها، مجازات عاملان با حکمی بازدارنده تا از تکرار آن در جای دیگر جلوگیری کند تکلیفی است که بر دوش نظام سنگینی می‌کند.» این عضو کمیسیون اجتماعی در توئیت دیگری با انتشار هشتگ ایران مقتدر به روابط ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره کرد و نوشت: «تصمیم ایران مبنی بر قطع فعالیت دوربین‌های فراپادمانی آژانس و اجرای آن از امروز با حضور سخنگوی سازمان انرژی اتمی در یکی از مراکز هسته‌ای حداقل پاسخ ایران به بی توجهی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به همکاری‌های گسترده ایران با آژانس است.»

غلامرضا شریعتی، نماینده مردم بهشهر و دبیر فراکسیون دیپلماسی بین‌المللی با انتشار هشتگ مقاومت و اشاره به نقل قولی از «یوغاف کارمل» تحلیلگر رژیم صهیونسیتی در توئیتر خود نوشت: «نگرانی اسرائیلی‌ها حاکی از آن است که تهدیدات موشکی نیروهای مقاومت در دریا به تهدیدی جدی برای اقتصاد اسرائیل در دریا تبدیل شده به ویژه زمانی که صحبت سکوهای گاز و وابسته بودن دو سوم تجارت خارجی اسرائیل به دریا به میان می‌آید.»

احمد راستینه، ‏نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد بن و سامان در مجلس هم درباره دیدار رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با صهیونیست‌ها اینطور نوشت: «دیدار گروسی با سران رژیم اسرائیل، اعتبار فنی آژانس را بر باد داد. افکار عمومی از هم‌اکنون اقدامات او را متأثر از این سفر ارزیابی می‌کنند. اگر شورای حکام با دروغ‌های رژیم اسرائیل قطعنامه غیر فنی صادر کند، بر اساس قانون اقدام راهبردی مجلس، دولت باید با تصمیمی فنی آژانس را تنبیه کند.»

وحدت فراموش شدنی نیست

مصطفی نخعی، نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس و سخنگوی کمیسیون انرژی هم به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با دست اندرکاران حج اشاره داشت و در توئیتر نوشت: «تذکرات امروز رهبر معظم انقلاب برای چندمین بار در خصوص پرهیز جدی از اختلاف افکنی بین شیعه و سنی و لزوم پرداختن به اشتراکات به جای اختلافات، نشان دهنده دیدگاه مترقی و چارچوب نظری و عملی جمهوری اسلامی در این خصوص می‌باشد. وحدت کلمه، رمز پیروزی است.» این نماینده مجلس در توئیت دیگری حادثه تصادف قطار مشهد – یزد با یک بیل مکانیکی را مورد توجه قرار داد و نوشت: «ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار حادثه خروج قطار محور مشهد یزد، رسیدگی فوری به مصدومان و برخورد با مقصران حادثه حداقل‌های مورد انتظار جامعه است. قطعاً این موارد را در مجلس پیگیری خواهیم کرد.»

رمضانعلی سنگدوینی، ‏‏‏‏‏‏‏‏نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی که رئیس کمیته گاز و پتروشیمی کمیسیون انرژی نیز هست با مخاطب قرار دادن شخص وزیر بهداشت اینطور توئیت کرد: «تک رقمی شدن آمار جانباختگان ویروس کرونا موجب افتخار برای وزیر بهداشت و خروج گریان پرستاران طرحی خط مقدم کرونا که در آرزوی تمدید و تبدیل وضعیت هستند، شده است. وزیر بهداشت چه پاسخی در خصوص این ظلم و این ناامیدی آشکار دارد؟»

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس هم به نقص قانونی در وزارت بهداشت اشاره داشت و نوشت: «عدم توجه و اهتمام کافی به موضوع پیشگیری و بهداشت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. برای مثال: اختصاص بیش از ۷۷ درصد از اعتبارات امور سلامت به فصل درمان، مندرج در قانون بودجه سال ۱۳۹۹.»

سرمایه‌های انسانی و طبیعی

سیدمصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس هم در توئیت خود به اهمیت سرمایه‌های ملی اشاره کرد و نوشت: «اداره کردن کشور با تاراج سرمایه‌های خود هنر نیست و پیشرفت محسوب نمی‌شود. سرمایه‌های ما معادن و منابع طبیعی و میراث فرهنگی ما است ولی مهم‌تر از همه آنها نیروی انسانی و استعدادهای نهفته در آنهاست.»

مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران در مجلس و عضو شورای اقتصاد نیز امنیت سامانه‌های نهادها را سوژه توئیت خود قرار داد و نوشت: «حاکم بودن سازوکار مناقصه بر"ایجاد و نگهداری سامانه‌ها" دلیل اصلی هک شدن سامانه‌هاست. زمانی‌که امنیت وکیفیت را قربانی ارزان‌ترین و بی‌کیفیت‌ترین شرکت‌ها کنیم اطلاعات‌مان بدست هکرها و سرویس‌خارجی خواهد افتاد! این موضوع ازمباحث جدی اقتصاد دیجیتال و امنیت اطلاعات و داده درکشور است.»

احمد نادری، نائب رئیس کمیسیون آموزش هم به ضعف‌های مربوط به مصوبات کنکوری پرداخت و نوشت: «اصلاحیه‌های متوالی بر مصوبه کنکوری شورا، نشان از ضعف اساسی آن دارد. مصوبه امروز شورای انقلاب فرهنگی، هم خلاف تعهد به مجلس بود، هم خلاف قانون و هم خلاف عدالت آموزشی است. این مصوبه جامعه ایران را برای همیشه طبقاتی و مافیا را هزاران سر خواهد کرد. آقای رئیسی، نگذارید این اتفاق بیفتد.»

مالک شریعتی، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون انرژی مجلس هم با اشاره به ماجرای متروپل و انتشار هشتگ مین‌گذاری نجومی در توئیتر نوشت: «برج متروپل آبادان زمان استاندار روحانی افتتاح شد، زمان رئیسی فروریخت. رانت ارز ۴۲۰۰ بدست جهانگیری تعیین شد، زمان رئیسی خنثی شد. امنیت شبکه سامانه پمپ بنزین‌ها و شهرداری تهران، سالها توسط امثال زنگنه و نجفی رها شد، زمان رئیسی و زاکانی هک شد تا مردم را ناراضی کند.»

کد خبر 682028

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیسیون انرژی نماینده مردم انرژی اتمی بین المللی مجلس هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۴۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟

چند روزی بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس باقی نمانده و بالاخره تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص خواهد شد. ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که انتخابات پایان یافته در حالی که چنین نیست و با توجه به این که کرسی های باقی مانده اکثرا به شهرهای بزرگی چون تهران تعلق دارند اهمیت حضور مردم در همه پرسی ۲۱ اردیبهشت را دو چندان می‌کند.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

این انتخابات در ۲۲ حوزه «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» برگزار خواهد شد. 

چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای دهند؟

کسانی که در مرحله اول انتخابات رای نداده باشند، در مرحله دوم می‌توانند رای دهند. کسانی که در مرحله اول رای داده‌اند فقط در همان حوزه انتخابیه می‌توانند رای دهند.

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، «کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند نمود و کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.»

مردم با مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس به وظیفه شرعی و سیاسی خود عمل کنند

غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: در انتخابات دور دوم مجلس مردم برای هر کرسی دو گزینه برای انتخاب دارند و این کار را برای آنان آسان‌تر می‌کند. 

او افزود: مردم باید با مشارکت بیشتری نسبت به دور اول در انتخابات شرکت و بار دیگر به تکلیف دینی،سیاسی و اجتماعی خود عمل کنند.

مصباحی مقدم متذکر شد: آینده چهار سال بعدی قوه مقننه به دست مردم است وانتخاب برای تعیین تکلیف چهل و پنج کرسی باقی مانده مجلس اهمیت بسزایی دارد .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از احزاب و تشکل‌های سیاسی تقاضا دارم تا به صورت مشترک لیست بدهند تا کاندیداها پشتوانه سیاسی و اجتماعی محکم‌تری داشته باشند.

انتخابات دور دوم مجلس نقش بسزایی در آینده چهار سال بعد کشور دارد

همچنین قدرتعلی حشمتیان رئیس خانه احزاب در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی انتخابات‌های بسیاری در کشور برگزار شده و مردم همواره با مشارکت بالا پای صندوق‌های رأی آمده‌اند. 

او افزود:در کشور ما مسئولان با انتخاب مردم مشخص می‌شوند و احزاب و تشکل‌های سیاسی باید مردم را به شرکت در انتخابات تشویق و نقش آنان را در عرصه های مهم کشور پررنگ‌تر کنند.

حشمتیان متذکر شد: امیدوارم که انتخابات آینده شاهد مشارکت بیشتری از مردم باشیم چرا که این دوره از انتخابات نقش پررنگی در شیوه شکل گیری مجلس و سرنوشت جامعه دارد لذا از آحاد جامعه تقاضا داریم به همه پرسی چند روز آینده بی تفاوت نباشند.

حشمتیان درباره چینش هیات رئیسه مجلس دوازدهم افزود: در مجلس دوازدهم شاهد رقابت بین جریان‌های اصولگرایی هستیم و معتقدم که اتحاد شورای وحدت و ائتلاف در شکل گیری هیات رئیسه آینده نقش پررنگی دارد .

رئیس خانه احزاب تاکید کرد: بعد از اعلام نتایج انتخابات دور دوم می‌توانیم با اطمینان بیشتری درباره ترکیب هیات رئیسه مجلس گمانه زنی کنیم.

مشارکت بالای مردم مجلسی قوی می‌سازد 

علی‌اکبر علیزاده نماینده مجلس نیز در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

توصیه رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات 

مقام معظم رهبری درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات فرموده اند: خیلی‌ها ممکن است پای صندوق‌ها نیایند؛ به‌خاطر این‌که حوصله‌اش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهمیت قضیه را نمی‌دانند، متوجه تأثیر رأی خودشان نیستند یا به کسی که به او اطمینان و اعتماد کنند، نرسیده‌اند؛ یا کسی را هم که شناخته‌اند، نپسندیده‌اند؛ لذا نمی‌آیند. تلاش شما - خانواده‌ها و دوستان‌تان - باید این باشد که مشارکت را به معنای حقیقی کلمه حداکثری کنید.

ایشان همچنین فرموده اند: در زمینه‌ی مشارکت مردم، هر طور که می‌توانید، روی خانواده‌ها و دوستان‌تان کار کنید. مشارکت، یکی از اساسی‌ترین مسائل است. حضور مردم برای پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه این‌که اگر عده‌ی زیادی شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفته‌اند؛ به‌هیچ‌وجه این‌طوری نیست. آنهایی که به‌خاطر نه گفتنِ به نظام نمی‌آیند، درصد خیلی کمی‌اند. یک عده به‌خاطر بی‌حالی نمی‌آیند؛ یک عده به‌خاطر بی‌حوصلگی نمی‌آیند؛ یک عده روز جمعه کار دیگری دارند و نمی‌آیند؛ اینها را شما راه بیندازید والا کسانی که معتقد به نظام و قانون اساسی نیستند و دلشان برای بیگانگان و نفوذ آنها پر میزند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمی‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • نیرو‌های مسلح، پشتوانه امنیت مردم هستند
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند