Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «محمد سبزی» روز پنجشنبه در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری ساوه، افزود: در برنامه ششم توسعه با اجرای قانون تجمیع مالیات بر ارزش افزوده، شهرهای صنعتی مانند ساوه بیشترین زیان را متحمل شدند و بنا بر اظهارات مدیران شهری در ۹ سال گذشته از حدود هفت هزار میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده ارسالی ساوه به استان، تنها یک هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال سهم شهرداری ساوه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اگر در یک فضای همدلی، وحدت و هماهنگ فعالیت کنیم کارها به سود مردم پیش می‌رود و اگر خصومت شخصی باشد، کارها به درستی پیش نمی‌رود.

سبزی افزود: بنده به سهم خود برخی اوقات شاهد انتشار برخی اخبار جعلی و خلاف واقع در فضای مجازی نسبت به خود هستم اما سعی می کنم تا در جهت خدمت به مردم وارد مسائل حاشیه‌ای نشوم.

وی تصریح کرد: نکته دیگر اینکه نباید اقدامات مثبت را بی‌ارزش جلوه دهیم بطور مثال اگر شهرداری و شورای اسلامی شهر ساوه در زمینه جذب اعتبارات دولتی و خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس تلاش کرده اند، کار مثبت آنها را کم اهمیت جلوه ندهیم.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: امضای تفاهم‌نامه ۱۵ هزار میلیارد ریالی برای انتقال آب شیرین به ساوه در حال امضا و پیگیری است، البته نواقص هم باید منصفانه بازگو شود.

سبزی ضمن اعلام آمادگی جهت برگزاری جلسات مستمر و موضوع محور با مدیران شهری ساوه، گفت: بسیاری از مشکلات شهر با برگزاری جلسات در صحن شورا با حضور مدیران کل استانی قابل حل است و نیاز به پیگیری استانی و ملی نیست.

وی در خصوص سهم ساوه از محل مالیات بر ارزش افزوده نیز عنوان کرد: در برنامه ششم توسعه شهرهای صنعتی مانند ساوه نادیده گرفته شده‌اند و این نهایت بی‌عدالتی و ظلم در حق ساوه بود که در برنامه هفتم باید اصلاح شود.

سبزی در زمینه صنایع آلاینده نیز اظهار کرد: شهر صنعتی ساوه با دارا بودن بیشترین صنایع حتی یک واحد صنعتی آلاینده هم ندارد این در حالی است که شهرهای دیگر مانند اراک از این امتیاز برخوردار هستند و ارزش افزوده این صنایع سهم خودشان است.

وی با بیان اینکه باید محیط زیست در این زمینه ورود پیدا کند، گفت: نکته قابل توجه اینکه شهر ساوه علیرغم دارا بودن بیشترین صنایع و بیشترین وسعت، دارای کمترین نیرو در اداره محیط زیست می باشد.

سبزی در خصوص حوزه فرهنگی شهر نیز تصریح کرد: جزیره‌ای عمل کردن در حوزه فرهنگی فایده ای ندارد و لازم است تا نشستی مشترک بین متولیان امور فرهنگی شهرستان برگزار و برنامه راهبردی و تخصصی تعریف شود.

وی ادامه داد: در حوزه مسکن نیز در ساوه کار خوبی در حوزه مسکن ملی صورت گرفته اما باید به زیرساخت‌ها و فضاهای لازم نیز توجه شود و برای آینده آنها پیش بینی‌های لازم صورت گیرد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص مشکل اراضی ملی در شهر ساوه نیز گفت: لازم است تا اراضی ملی که توسط مردم ساخته شده و در آنها سکونت دارند، تعیین تکلیف شوند.

منبع: فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی ساوه استان مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ساوه استان مرکزی مجلس شورای اسلامی ساوه استان مرکزی شورای اسلامی ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسید.

دکترحاج عبدالامیر قرشی رئیس مرکز کربلاء للدراسات والبحوث در عتبه مقدس حسینی در دیدار و گفت وگو با رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به شرحی از فعالیت‌های مجموعه دراسات در زمینه‌های مختلفی همچون حوزه‌های علمی، پژوهشی و نشر کتب و مجلات پرداخت.

دکتر محمدرضا قائمی نیک، معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز در این دیدار گفت: تفاهم صورت گرفته با این مرکز برای نخستین بار برای ارتقاء فعالیت‌های دو محموعه انجام شده است که پس از گفت وگو و تبادل نظر‌های متوالی درباره فعالیت‌ها و اقدامات آموزشی و علمی دو مجموعه،  امضای تفاهم نامه همکاری صورت گرفت.

 وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: این دانشگاه با ظرفیت‌های مطلوب علمی و پژوهشی در سال‌های فعالیت خود با مراکز بین المللی زیادی همکاری کرده و  این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسیده است.

 دکتر قائمی نیک گفت: امضا تفاهم نامه با مرکز للدراسات والبحوث فی العتبة الحسینیة المقدسةنیز از شمار توسعه فعالیت‌های بین المللی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بخش‌های علمی و پژوهشی است .

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی