Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از طبس، جواد قناعت روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در طبس اظهار داشت: ۸۶ مصدوم این حادثه برای درمان به بیمارستان شهید مصطفی خمینی طبس منتقل شدند که از این تعدا ۸۱ نفر تا شب گذشته ترخیص شدند اما ۶ نفر دوباره برگشتند.

وی گفت: با احتساب ۶ مصدوم که به درخواست خودشان بستری شدند اکنون ۱۱ نفر در بیمارستان طبس بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: از مجموع ۱۱ مصدوم بستری در بیمارستان طبس، حال عمومی ۱۰ نفر خوب است و یک نفر بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نیز وضعیت نگران‌کننده ندارد.

وی درباره علت وقوع حادثه هم گفت: راه‌آهن جمهوری اسلامی، متولی اعلام علت اصلی بروز حادثه قطار مشهد - یزد است.

قناعت افزود: راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان متولی در چند روز آینده علت حادثه قطار را به‌صورت فنی، تخصصی و کارشناسی بررسی و اطلاع‌رسانی خواهد کرد چون چشم مسلح این موضوع هستند.

وی گفت: علت این حادثه توسط وزارت راه و شهرسازی حوزه معاونت وزیر و شرکت راه‌آهن کشور در کمیته بررسی حوادث و سوانح در دست بررسی است.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: راه‌آهن جمهوری اسلامی در کمیته بررسی حوادث و سوانح با حضور افراد صاحبنظر و کارشناس پیگیر علت حادثه است لذا این فرایند خارج از هر نوع حواشی انجام و نتایج بررسی اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مدیریت بحران جزو وظایف ماست اظهار داشت: روز گذشته هماهنگی و تعامل بسیار خوبی بین اعضای مدیریت بحران استان و شهرستان‌ها انجام شد البته مدیریت بحران استان یزد هم پای کار آمد و تعامل خوبی بین دو استان رقم خورد.

قناعت گفت: طی چند ساعت صحنه حادثه مدیریت و جمع شد، مصدومان و اجساد در اولین ساعات انتقال پیدا کردند.

وی اضافه کرد: چون حادثه در ساعات اولیه صبح و تاریکی هوا رخ داده بود، بالگرد قادر به پرواز نبود از طرفی استان محدودیت‌هایی نیز از این حیث دارد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی جزو استان‌های کم‌برخوردار کشور است و موضوعاتی از جمله جاده‌ها، پرواز هوایی، بالگردها و از این قبیل نیاز به رسیدگی و توجه دارد چراکه که در این حوزه‌ها دچار ضعف و کمبود هستیم و باید از هر فرصتی برای جبران این کمبودها استفاده کنیم.

وی افزود: در مورد حادثه قطار در دقایق اولیه نیروهای امداد و نجات حضور پیدا کردند و کمتر از دو ساعت تمامی مسافران به وسیله قطار به ایستگاه طبس منتقل شدند و با ۱۰ دستگاه اتوبوس به یزد رسیدند.

قناعت گفت: مدیریت در صحنه و بحران که از وظایف وزارت کشور و استانداری است در این حادثه تلخ به نحو احسن و شایسته انجام شد.

وی ادامه داد: خط ریلی که جزو کریدورهای اصلی است نیز با تلاش بی‌قفه باز شده و تردد در حال انجام است.

حوالی ساعت ۵:۲۲ بامداد چهارشنبه ۱۸ خرداد هنگام عبور قطار مسافری مشهد به مقصد یزد، در بلاک عباس‌آباد - ریزو در منطقه طبس به دلیل برخورد قطار با بیل مکانیکی که کنار خط بود، چند واگن آن از خط خارج شد.

علت حادثه ریلی قطار مشهد - یزد توسط کمیسیون عالی به‌عنوان مرجع رسمی بررسی سوانح ریلی، در حال بررسی است و پس از جمع‌بندی، نتیجه اعلام خواهد شد.

بنابر اعلام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۸۶ مصدوم این حادثه به بیمارستان طبس منتقل شدند و براساس آخرین آمار ۲۲ نفر جان باختند.

وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی ظهر چهارشنبه برای بررسی حادثه خروج قطار مسافری از ریل در محل حادثه حضور یافتند و سپس برای بررسی روند درمان مصدومان در بیمارستان طبس حاضر شدند.

ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران هم دیروز با حضور وزرای کشور و راه و شهرسازی در طبس برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حادثه طبس خراسان جنوبی طبس بیمارستان طبس خراسان جنوبی حادثه قطار راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۹۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل

دکتر نگار خوشنویس گفت: پارسال در مجموع ۱۳ هزار و ۶۷۸ نفر با ادعای جراحات ناشی از نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کردند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل افزود: از این تعداد مراجعه ۱۰ هزار و ۸۶ نفر مرد و سه هزار و ۵۹۲ نفر زن بوده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که حدود ۱۴ هزار نفر بوده، هشت درصد کاهش داشته است.

به گفته او، بیشترین تعداد مراجعین ناشی از نزاع و درگیری به پزشکی قانونی اردبیل در سال گذشته در تیرماه با هزار و ۵۴۷ نفر و کمترین مراجعین نیز در اسفند ماه با ۷۷۰ نفر بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل با بیان اینکه بیشترین علت مراجعه به مراکز پزشکی قانونی این استان و حتی کشور نزاع و درگیری است، افزود: افراد بعد از مراجعه به مراکز انتظامی و قضایی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده و بر اساس نوع و میزان آسیب دیدگی و صدمات برای آنها گوهی صادر می شود.

دکتر خوشنویس گفت: با توجه به اینکه در پزشکی قانونی هیچ گونه کار درمانی انجام نمی‌شود، لذا اولویت اول برای مصدومین ناشی از نزاع به ویژه در موارد پر خطر ، مراجعه به مراکز درمانی جهت اقدامات درمانی می‌باشد.

او با بیان اینکه داشتن معرفی نامه از مراجع قضایی و انتظامی جهت پذیرش و ارائه نظریات پزشکی قانونی الزامی است، افزود: داشتن ظاهر خون آلود نه تنها تاثیری در نظریه‌های کارشناسی نخواهد داشت، بلکه معاینه دقیق تر زخم و جراحات را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج / علت مرگ در دست بررسی است
  • بررسی علت فوت کارگر معدن زغالسنگ کوهبنان توسط دستگاه قضایی
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • بررسی علت فوت کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است
  • بررسی علت مرگ کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی