Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@03:50:14 GMT

بازسازی تصویر تخریب‌شده چین پس از قرنطینه

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۰۴۶۶

بازسازی تصویر تخریب‌شده چین پس از قرنطینه

مقامات شانگهای با برگزاری جلسات متعدد با شرکت‌های خارجی و کاهش یک الزام کلیدی مرزی برای کارگران خارج از کشور، به دنبال احیای اعتماد بین شرکت‌های چند ملیتی هستند که از قرنطینه کووید-۱۹ در این شهر آسیب دیده و ناامید شده‌اند.

به گزارش ایسنا، تصویر جهانی‌ترین شهر چین و بزرگ‌ترین مرکز تجاری آن به دلیل قرنطینه دو ماهه به شدت آسیب دید، به طوری که تعداد بیشماری از مهاجران، مهاجرت کردند و مشاغل خارجی هشدار دادند که در حال تجدید نظر در برنامه‌های سرمایه‌گذاری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه ای اعلام شد که دولت شانگهای قصد دارد ۲۰ جلسه در این ماه با شرکت‌های خارجی درگیر در صنایع کلیدی مانند خودرو، تجارت، نیمه هادی‌ها و زیست پزشکی برگزار کند. این شرکت‌ها از کشورها و مناطق سرمایه‌گذاری عمده، از جمله ایالات‌متحده، اروپا، ژاپن و کره‌جنوبی انتخاب خواهند شد.

در این بیانیه آمده است که اولین جلسه از دو جلسه‌ای که تاکنون برگزار شده، با حضور مدیران شرکت‌های آمریکایی مانند پی‌اندجی و جانسون اند جانسون و دومی شامل خودروسازانی از جمله تسلا، جنرال موتورز و فورد بود.

به گزارش رویترز، چین قاطعانه به سیاست «کووید صفر» که هدف آن ریشه‌کن کردن گسترش ویروس است، پایبند بوده است و این رویکردی است که به طور فزاینده‌ای با سایر نقاط جهان فاصله دارد.

جورج ووتکه، رئیس اتاق اتحادیه اروپا گفت که سیاست مقابله با کووید صفر تنها جذابیت شانگهای، بلکه چین را به‌عنوان یک کل کاهش می‌دهد، به‌ویژه که دیگر بازارهای رقیب باز شده و تلاش می‌کنند شرکت‌ها را از چین به سواحل خود بکشانند. وی افزود: جهان منتظر چین نخواهد ماند تا این مشکل را حل کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی محمود دعایی طبس صندوق امانات بانک بازسازی تخریب شده قرنطینه آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی محمود دعایی طبس صندوق امانات بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۰۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • نقش ویژه ارتش در مقابله با تهدیدات خارجی کشور
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان