Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سید احمد علوی، عضو شورای ششم شهر تهران در حاشیه افتتاح پروژه های شهری منطقه 5 تهران از بازبینی و بازطراحی طرح توسعه خیابان شوش، حدفاصل 17 شهریور تا خاوران توسط معاونت معماری و شهرسازی و تصویب طرح جدید در کمیسیون ماده 5 خبر داد.

وی گفت: با توجه به اینکه در 15 سال گذشته این طرح تنها 20 درصد پیشرفت داشت، همکاران ما در معاونت معماری و شهرسازی تصمیم به بازبینی طرح کردند و در این بازبینی مشخص شد که نیازی به عرض 45 متر برای خیابان شوش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو شورای ششم شهر تهران ادامه داد: در بازطراحی توسعه خیابان شوش حدفاصل خیابان 17 شهریور تا خاوران، عرض 20 متر برای این خیابان در نظر گرفته شد، بنابراین بسیاری از املاکی که قبلا در طرح بودند، از طرح خارج شدند.

وی یکی از مشکلاتی که بواسطه پیشرفت کند پروژه ایجاد شده بود را نارضایتی شهروندان از ایجاد فضاهای نا ایمن شهری در این محله عنوان کرد و افزود: این فضاها تبدیل به پاتوقی برای آسیب های اجتماعی شده بود، بنا براین تصمیم گرفته شد تا طرح هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.

علوی با بیان اینکه در بازبینی طرح بسیاری از املاک از طرح خارج شدند افزود: مالکان این املاک که جزو املاک فرسوده محسوب می شوند می توانند با استفاده از طرح های تشویقی اقدام به نوسازی ملک خود کنند.

وی خاطرنشان ساخت: با توجه به بازبینی طرح، هم اکنون با توجه به اینکه تنها لازم است حدود 21 پلاک تملک شود، اجرای پروژه سرعت بسیار بیشتری به خود می گیرد.

عضو شورای شهر تهران همچنین در خبر خوش دیگر برای ساکنان این محله گفت: با توجه به تملک تعدادی از پلاک ها در 15 سال گذشته و خارج شدن این اراضی از طرح، حدود 4.5 هکتار فضای شهری جهت تبدیل به بوستان، سالن ورزش، استخر و ارائه سایر خدمات در اختیار شهروندان قرار می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خیابان شوش آسیب های اجتماعی املاک فرسوده خیابان شوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار در بزرگراه آزادگان | تغییرات جدید در این بزرگراه مهم

به گزارش همشهری آنلاین، تکمیل محورهای بزرگراهی در راستای تسریع و تسهیل عبور و مرور از یک سو و کوتاه شدن سفرهای درون شهری از سوی دیگر، رویکرد مدیریت شهری در دوره ششم است. به گفته هادی حق‌بین، طی سالیان گذشته روند بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان به دلایلی مختلف از جمله کمبود آسفالت و بتن غلتکی یا عدم صدور مجوزهای ترافیکی با کندی پیش می‌رفت. مدیریت شهری سال گذشته تصمیم گرفت ضمن انتخاب یک گزینه اجرایی مناسب‌تر، علاوه بر تسریع روند بهسازی، جریان ترافیک در هنگام اجرای عملیات عمرانی را تسهیل کند.

او ادامه داد: «سال گذشته همزمان با خرید کارخانجات جدید آسفالت و ثبت رکورد تولید و اجرای ۱.۵ میلیون تن آسفالت، انتخاب روش احیای عمیق با سیمان، سبب شد تا سرعت کار بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان دو چندان شود.»

بهسازی تندرو بزرگراه آزادگان

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با یادآوری اینکه عملیات بهسازی مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ فقط روی یک مقطع ۹ کیلومتری انجام شده بود، تاکید کرد: «سال گذشته بیش از ۱۲ کیلومتر از مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان به صورت تمام عرض بهسازی شد و از این حیث در سرعت بهسازی روکش آسفالت معابر بزرگراهی نیز به رکوردی جدید دست یافتیم.»

تعریض لاین کندرو آزادگان

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در تشریح پروژه تعریض محور کندور بزرگراه آزادگان هم گفت: «عرض کم محور کندروی بزرگراه آزادگان در مسیر جنوب به شمال و در محل تقاطع با بزرگراه شهید لشگری منجر به ایجاد گره و گلوگاه ترافیکی یا پس زدگی بار ترافیک می‌شد و از این رو تعریض این مقطع از مسیر کندروی بزرگراه از ۲ خط عبوری به ۳ خط و اصلاح لوپ‌های منتهی به آن سال گذشته عملیاتی شد.»

به گفته حق بین، ۴۳ میلیارد تومان هزینه پروژه تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان در محدوده پل شهید لشگری بوده است.

بهسازی بزرگراه آزادگان

مساحت: ۲۱۶ هزار متر مربع

آسفالت: ۵۱ هزار تن

هزینه: ۲۵۲ میلیارد تومان

کد خبر 846966 برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • آرزو‌های شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ /دروازه ری در انتظار لباس نو
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان با بهره‌برداری از ۲ طرح عمرانی
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • دیدار یحیی السنوار با نیروهای مقاومت در خیابان‌های غزه
  • یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار در بزرگراه آزادگان | تغییرات جدید در این بزرگراه مهم