Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرکل هماهنگی‌های ویژه ریاست جمهوری به منظور پیگیری و بررسی روند تحقق دستور هشت ماده‌ای رییس جمهور از گروه صنعتی ایران خودرو بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ایران خودرو؛ آقای محمدمجید فولادگر در بازدید سرزده از ایران خودرو رویکرد این گروه صنعتی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بدون شک این بازدید بسیار موثر بوده و سبب ایجاد نیروی پیشران و انگیزه‌ای ویژه و محرک برای این مجموعه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ایران خودرو برای تحقق 8 دستور رئیس جمهور برنامه‌هایی را در دستور کار قرار داده و به خوبی پی‌گیر موضوعات بوده است، اما در بسیاری موارد با محدودیت‌هایی در مسیر مواجه هستیم که در سطوح بالاتر تصمیم گیری می‌تواند گره‌گشا باشد.
 وی با اشاره به عزم جدی و ملی این گروه صنعتی برای رفع مشکلات، افزود: این یک مسیر طولانی است و در حال حاضر برای افزایش کیفیت، کاهش قیمت و افزایش تولید، ریل‌ها در ایران خودرو در حال اصلاح است، هرچند مشکلاتی که در صنعت خودرو به وجود آمده، مشکلات مزمن تدریجی است و برای حل و فصل شدن نیازمند صرف زمان و انرژی بیش‌تری هستیم.
 فولادگر گفت: با شاخص‌های تعیین شده از سوی ریاست جمهوری، حرکت به سمت بهبود شاخص‌ها اتفاق افتاده و ایران خودرو در موضوع کیفیت و افزایش تولید کامل خودرو تلاش ویژه‌ای داشته و اقدامات خوبی نیز صورت گرفته است.
 وی با بیان این که تولید به صورت عبور مستقیم محصولات و نیز تامین قطعات، اقدامی سنجیده از سوی ایران خودرو است، افزود: مسایلی در خارج از صنعت خودرو وجود دارد که باید به کمک وزارتخانه و سایر نهاد‌های دخیل حل شود که یکی از آن‌ها، موضوع تامین قطعات و قیمت مواد اولیه است.
فولادگر برخی از موضوعات خودروسازی از جمله بهره وری، کیفیت، تیراژ تولید و تامین مواد اولیه را موضوعات داخلی و مربوط به برنامه ریزی خودروسازان دانست و گفت: طی ماه‌های اخیر ایران خودرو در رسیدگی به مسایل و مشکلات درونی عملکرد مطلوبی داشته و با توجه به چشم انداز برنامه‌های این شرکت به نظر می‌رسد تحولات عمده‌ای را در این مجموعه شاهد باشیم.
 وی اظهار امیدواری کرد، با کمک و مشارکت نهاد‌های مختلف و مشارکت و انسجام بین بخشی، بتوانیم مسایل خارج از این صنعت را نیز حل کنیم تا دستورات ریاست جمهوری محقق شود.
 تولید خودروی ناقص عامل هزینه 4000 میلیارد تومانی در ایران خودرو
 در ادامه این نشست، آقای مهدی خطیبی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ضمن تاکید بر نگاه کارشناسی برای رفع مشکلات مرتبط با صنعت خودرو کشور، گفت: نباید با پرداختن به موضوعات حاشیه‌ای از مشکلات و موانع تولید و رفع آن برای تحقق اهداف اصلی صنعت خودروی کشور غافل شد.
وی با تاکید بر ارایه تعریف صحیح از شاخص‌های تولید در خودروسازی، تولید ناقص و دارای کسری قطعه را یک ادبیات نادرست سال‌های اخیر دانست و گفت: اگر در سال گذشته خودرو ناقص تولید نمی‌شد، علاوه بر صرفه جویی چهار هزار میلیارد تومانی در هزینه ها، جهش 25 درصدی در کیفیت محصولات نیز محقق می‌شد و در بدبینانه‌ترین حالت، 15 هزار دستگاه خودرو کم‌تر تولید می‌شد و از همه مهم‌تر این‌که تبعات و حاشیه‌ها دامن گیر این صنعت نمی‌شد.
 وی با بیان این‌که از ابتدای خردادماه صد در صد تولیدات ایران خودرو بدون کسری قطعه و به صورت عبور مستقیم از خط تولید انجام می‌شود و برای عرضه به مشتریان در اختیار سازمان فروش قرار می‌گیرند، گفت: ما در حال حاضر شاهد افزایش ملموس سطح کیفی محصولات تولیدی سال جاری نسبت به اسفندماه سال قبل هستیم و با به سرانجام رسیدن 272 پروژه ارتقای کیفی در دست اقدام، دستاورد‌های بزرگ تری نیز حاصل خواهد شد.
 خطیبی با بیان این که عملکرد ایران خودرو کاملا شیشه‌ای و شفاف است، مهم‌ترین دستاورد رویکرد‌های وزیر صمت را در چند ماه اخیر، تولید کامل دانست و گفت: این موضوع موجب شده است تا ضعف‌های شبکه تامین مشخص و برای رفع آن برنامه ریزی شود.
 وی با بیان این که علاوه بر ارتقای سطح کیفی تولیدات جاری ایران خودرو توسعه محصولات جدید نیز با جدیت دنبال می‌شود، افزود: برای اجرای پروژه TF 21 از مرحله طراحی تا تولید و عرضه، به طور کلی 18 ماه زمان در نظر گرفته شده و در روز‌های آینده رونمایی از نمونه اولیه محصول پروژه K 125 نیزصورت خواهد گرفت.
 خطیبی با تاکید بر ارایه گزارش شفاف از کیفیت محصولات و برنامه‌های بهبود در حال اجرا گفت: ایران‌خودرو می‌کوشد تا با ارایه وضعیت کیفیت و برنامه‌های بهبود اطلاع رسانی لازم را انجام دهد.
 وی با بیان این‌که دلیلی ندارد خودروسازان زیر قیمت تمام شده محصولات خود را به فروش برسانند، افزود: به عنوان مثال در زنجیره تامین قطعات خودرو، در حوزه تامین فولاد و ورق، بسیاری از تامین کنندگان دولتی هستند و محصولات خود را به قیمت آزاد به خودروساز عرضه می‌کنند، ولی خودروساز موظف است محصول نهایی را با قیمت دستوری عرضه کند. این درحالی است که علاوه بر خرید مواد اولیه صنعت خودرو به قیمت آزاد، هزینه‌های تولید و منابع انسانی نیز کاملا منطبق با نرم جهانی است.
 وی در خصوص اجرای استاندارد‌های ملی در محصوات ایران خودرو نیز گفت: در حال حاضر استاندارد‌های 85گانه در تمامی محصولات جدید ایران خودرو اعمال شده است و این شرکت در موضوع اخذ استاندارد‌هایی که به تازگی رفع تعلیق شده‌اند نیز برنامه اجرایی ارایه کرده است.
 مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، خودروسازی را صنعتی پیچیده خواند و گفت: ما خودروساز نمی‌شویم مگر این‌که افزایش تولید داشته باشیم و برنامه تولید ما برای سال 1403، 1.5 میلیون دستگاه خودرو است که برای تحقق این برنامه، نیازمند سرمایه گذاری یک میلیارد و 200 میلیون یورو، معادل 40 هزار میلیارد تومان هستیم.
 وی با بیان این‌که برای دستیابی به اهداف توسعه‌ای خود نیازمند همکاری با شرکت‌های دانش بنیان هستیم، بیان کرد: هرچند گروه صنعتی ایران خودرو در درون خود دارای شرکت‌های دانش بنیان است و طی سال‌های گذشته با آن‌ها همکاری داشته است، اما این همکاری باید گسترش و توسعه یابد.
 خطیبی گفت: هدف ما این است که ظرف پنج سال آینده خودروساز جهانی شویم و بتوانیم بر اساس یک نقشه راه مشخص به بازار‌های منطقه‌ای نفوذ کرده، در زنجیره جهانی تولید خودرو قرار گیریم.
تولید ایران خودرو روزانه به 2900 دستگاه می‌رسد
قائم مقام توسعه و تولید مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز در این نشست گفت: تعداد تولید در این گروه صنعتی، در پایان خرداد ماه به عدد 111 هزار دستگاه خواهد رسید که از مدت مشابه سال گذشته بیش‌تر است.
کیانوش پورمجیب با تاکید بر این‌که بدون توقف به تولید ادامه می‌دهیم، اظهار کرد: میانگین تولید روزانه به حدود 2600 دستگاه رسیده و به زودی به 2900 دستگاه خواهد رسید و با این آهنگ تولید تا پایان آبان ماه، کل تولید سال گذشته را پشت سر خواهیم گذاشت و هدف گذاری تولید 725 هزار دستگاه را محقق خواهیم کرد.
وی با بیان این‌که در سال جاری، 100 هزار خودرو به صورت مونتاژی تولید خواهد شد، گفت: این اقدام نیز کمک خوبی به افزایش نقدینگی خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اجرای دستور گروه صنعتی ایران خودرو ایران خودرو صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است

در پی اظهارات روز گذشته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مبنی بر توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری که مراحل طراحی و شبیه سازی پروازی آن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده، برخی رسانه ها با تصور این که تنها یک پروژه ساخت هواپیمای مسافربری در کشور در حال پیگیری بوده از توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، حسین شکری، دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار ایسنا در این خصوص، تاکید کرد: اظهارات دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری روز شنبه که در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مطرح شده، ناظر به یک پروژه دانشگاهی ساخت هواپیمای مسافربری است که از دوره قبلی معاونت علمی با همکاری چند شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال پیگیری بوده و با پروژه جامعی که در پی تاکید دو سال پیش رئیس جمهور آغاز شده، کاملا متفاوت است.

به گفته وی، طرح متوقف شده ساخت هواپیمای مسافربری، همان طور که در توضیحات روز گذشته دکتر دهقانی فیروزآبادی به تاریخچه آن اشاره شده، به دنبال توقف خط تولید هواپیمای مسافربری «ایران ۱۴۰» (آنتونوف - ۱۴۰) در شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا)، در سال ۱۳۹۳ در قالب پروژه‌ای با همکاری چند دانشگاه تعریف شد و قرار بود بر پایه هواپیمای آنتونوف ۱۴۰ با بازطراحی و ارتقای در بال، بدنه و موتور یک هواپیمای جت ۷۲ نفره طراحی و ساخته شود.

شکری افزود: دکتر دهقانی در اظهاراتی که در نشست خبری داشت، با اشاره به بازدیدی که از روند اجرای این پروژه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشته و تقدیر از دست اندرکاران این پروژه خاطرنشان کرد که  کارگروه تخصصی‌ تعیین شده توسط رئیس‌جمهور که در پی آن بازدید شکل گرفت، بعد از هشت جلسه تخصصی به این نتیجه رسیده که پروژه هواپیمای ۷۲ نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیمای پایه که می‌خواهد ارتقاء پیدا کند (آنتونوف ۱۴۰) نمی‌تواند جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد و لذا قرار شد این طرح متوقف و ظرفیت‌های دانش‌بنیان موجود در آن مجموعه به جای ساخت هواپیما به ساخت تجهیزات کم حجم و باارزش هواپیما معطوف شود. جمع‌بندی کارگروه تخصصی در زمینه ساخت هواپیما در کشور هم اجرای پروژه هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با تکنولوژی روز دنیا بود.

پروژه ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور در چه مرحله ای است؟

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در ادامه با یادآوری این که رئیس جمهور خردادماه ۱۴۰۱ در بیست و پنجمین سفر استانی خود در استان اصفهان در بازدید از شرکت هواپیمایی سازی ایران (هسا) بر توانمندی متخصصان داخلی در زمینه طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری و باری و ضرورت بهره گیری از این قابلیت‌ها تاکید کرده بود، خاطرنشان کرد: در پی تاکیدات رئیس‌جمهور در کنار طرحی که از چند سال قبل بر اساس تجربه ساخت هواپیمای ایران ۱۴۰ بر مبنای بازطراحی آن هواپیما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال اجرا بود، برنامه جامعی برای طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با فناوری روز دنیا در کشور تدوین شد که قرار است در قالب کار مشترک با شرکت‌های دانش‌بنیان که همکاری‌های بین‌المللی دارند، اجرا شود.

شکری تصریح کرد: طرح ساخت این هواپیمای مسافربری با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت دفاع که زیرساخت‌های صنعتی لازم را داراست، در حال پیگیری است و در قالب کنسرسیومی از شرکت‌های داخلی و بین‌المللی اجرایی خواهد شد.

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در عین حال تاکید کرد: طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری، برنامه‌ای بلندمدت و مستلزم رعایت ملاحظات بسیار دقیق فنی و ایمنی استاندارد است که در شرکت‌های بزرگ هواپیماسازی دنیا نیز حداقل ۱۰، ۱۲ سال زمان می‌برد. این روند البته با اتکا به اراده و دانش و توانمندی متخصصان کشورمان قطعا تا ساخت و پرواز این هواپیما با انگیزه و توانی روزافزون دنبال خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا