Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با برگزاری گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان استان خراسان رضوی، تفاهم‌نامه دوجانبه آستان قدس رضوی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد.

به گزارش قدس آنلاین، امضای این تفاهم‌نامه در راستای تلاش برای تحقق شعار تعیین شده توسط رهبر معظم انقلاب برای سال ۱۴۰۱ با موضوع «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال آفرین» و همچنین دستیابی به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و سند چشم انداز ۱۴۰۴ تدوین و اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکید بر تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، ضرورت توسعه و تجاری‌سازی علم و فناوری و همچنین تحقق سیاست‌های کلی علم و فناوری و اقتصاد مقاومتی مبتنی بر توسعه علوم و فناوری مورد نیاز کشور، از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.
همکاری برای حمایت همه جانبه از توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری، کمک به توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان و خلاق در کشور در حوزه‌های مختلف، توسعه زیرساخت‌ها اعم از ایجاد کارخانه نوآوری و ایجاد پردیس بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته از جمله اقداماتی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آستان قدس رضوی، آن را دنبال خواهند کرد.
  توافق برای ایجاد پردیس‌های تخصصی علم و فناوری
این تفاهم‌نامه محورهای مختلفی دارد که از آن جمله می‌توان به همکاری برای استفاده از ظرفیت طرفین در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های کلان و دارایی، ایجاد کارخانه های نوآوری در فضاهای تخصیصی از طرف استان با تاکید بر اقتصاد دیجیتال و سوغات زائر، همکاری برای حمایت از استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها و خانه‌های خلاق و نوآوری، ایجاد پردیس‌های بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته و فناوری‌های نرم و خلاق در فضای تخصیصی از طرف آستان قدس، همکاری برای ایجاد و راه‌اندازی پردیس تخصصی زنجیره ارزش سیلیکون در مجاورت شهرک صنعتی توس و... اشاره کرد. ایجاد پردیس تخصصی اقتصاد دیجیتال، حمایت مادی و معنوی از شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا و رشد یافته با به‌کارگیری حداکثر ظرفیت و توانمندی‌های موجود و نیز ایجاد پردیس تخصصی فناوری‌های نرم و خلاق دیجیتال، برخی دیگر از موضوعات و تعهدات این تفاهم‌نامه است.
  فعال کردن بازرگاه‌های تخصصی زنجیره تامین
همکاری برای ایجاد زیرساخت نرم پلتفرم بازارگاه خدمات توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان و خلاق، همکاری در ایجاد بازارگاه های تخصصی زنجیره تامین و عرضه خدمات و محصولات دانش‌بنیان و خلاق، اجرای برنامه‌های هم‌رسانی ذینفعان زیست‌بوم نوآوری اقتصاد دانش‌بنیان و خلاق در حوزه‌های فعالیت آستان قدس با هدف رسوخ نوآوری، همکاری در ارتقاء فناوری‌ها با استفاده از شبکه‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و سایر توانمندی‌های داخلی در حوزه‌های ماموریتی آستان قدس رضوی، برخی دیگر از محورهای این تفاهم‌نامه است. انتهای پیام منبع: استان نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آستان قدس رضوی دانش بنیان بیانیه گام دوم انقلاب دانش بنیان و خلاق دانش بنیان تفاهم نامه ایجاد پردیس فناوری ها آستان قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۱۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق