Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@19:04:16 GMT

سروری: حادثه متروپل یک فاجعه مهندسی است

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۱۳۳۸

سروری: حادثه متروپل یک فاجعه مهندسی است

  به گزارش تابناک به نقل از فارس، پرویز سروری در حاشیه ششمین جلسه شورای عالی استان‌ها در جمع خبرنگاران در خصوص ترافیک تهران اظهار کرد: ترافیک تهران را یک نفر دیگر به وجود می آورد و باید دیگری آن را مدیریت کند!

وی ادامه داد: به طور سالانه ۸۰۰ هزار خودرو وارد شهر تهران می‌شود که کمتر از ۱۰ درصد آن نیز از شهر خارج نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص حل ترافیک تهران باید یک تصمیم ملی گرفته شود و باید سهم‌تقصیر و سهم‌تاثیر این موضوع مشخص شود.

سروری با تاکید بر اینکه نمی‌توان با راه‌اندازی اتوبان و بزرگراه جدید مشکل ترافیک تهران را برطرف کرد، گفت: اگر موتورسیکلت‌ها ساماندهی نشوند و این حجم خودرو وارد شهر شود، شهرداری می‌تواند چه کاری برای حل ترافیک تهران انجام دهد؟

رئیس شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: شهرداری تهران با حمایت شورای شهر قرار گاه ترافیک راه‌اندازی کرده است که در این قرارگاه دستگاه‌های ذی‌ربط حضور دارند تا به وظایف خود را جامه عمل بپوشاند.

وی برای تسهیل ترافیک در پایتخت اظهار کرد: یک سوم بودجه شورای شهر تهران به موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص پیدا کرده و تسهیلات ویژه‌ای برای مردم در خصوص استفاده از اتوبوس و حمل و نقل عمومی پیش بینی شده است.

سروری با اشاره به نقش دولت در توسعه حمل و نقل عمومی بیان کرد: ۶ هزار دستگاه اتوبوس در تهران طی چهار سال اخیر به حدود ۲ هزار دستگاه کاهش پیدا کرده است و اگر بخواهیم به وضعیت قبلی خود دست پیدا کنیم باید حدود ۴ هزار دستگاه اتوبوس خریداری کنیم!

رئیس شورای عالی استانها تاکید کرد: دولت همانند گذشته باید در خرید اتوبوس برای حمل و نقل عمومی کمک کند؛ متاسفانه طی سال‌های اخیر دولت به نقش خود را در این زمینه عمل نکرده است، الحمدالله دولت جدید آمادگی خود را برای این همکاری اعلام کرده است.

وی گفت : در گذشته ۸۲.۵ درصد هزینه خرید یک دستگاه اتوبوس را دولت و ۱۷.۵ درصد آن را شهرداری پرداخت می‌کرد. اکنون هزینه خرید یک دستگاه اتوبوس ۵ میلیارد تومان است که شهرداری ها به تنهایی توانایی خرید آن را ندارند.

 

حادثه متروپل مجموعه‌ای از ناکارآمدی‌ها بود

سروری در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان گفت: اگر این حادثه منجر به یک مقرره جدید نشود به ملت ایران و کسانی که جان خود را در این حادثه از دست دادن ظلم شده است.

رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: در حادثه متروپل مجموعه از ناکارآمدی، تخلفات و سواستفاده و... را شاهد هستیم؛ در این حادثه هیچ کاری در جای خود انجام نشده است. در بخش طراحی اجرا و بخش‌های دیگر ساختمان متروپل اشکالات اساسی وجود دارد.

وی با بیان اینکه پیمانکار ساختمان متروپل در کار کارفرما دخالت کرده است و روندی برخلاف قانون را به کارفرما تحمیل کرده است، تصریح کرد: از طرفی ناظر ساختمان متروپل باید این ساختمان را متوقف می‌کرد.

سروری گفت: در حادثه ریزش ساختمان متروپل سهم تقصیر بسیار زیاد است و نمی‌توان گفت سهم تقصیر تنها به شهرداری و شورا سازمان نظام مهندسی و... برمیگردد.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: میخواهیم موضوع ریزش ساختمان متروپل در آبادان زمینه ساماندهی ساخت و ساز در کشور را فراهم کنیم. 

سروری با اشاره به لزوم برگزاری جلسه‌ای با سازمان نظام مهندسی کشور بیان کرد: زمانی که ناظر در جای دیگری مشغول به کار است نمی‌تواند به ساختمان نظارت داشته باشد! در نهایت این ناظر طی روز بتواند از ساختمان در حال ساخت بازدید کوتاهی داشته باشد که در این بازدید کوتاه ای ناظر نمی توانند تخلفات صورت گرفته را شناسایی کند! 

وی گفت: ناظر باید در ساختمان مستقر باشد و این پیشنهادی است که ما به سازمان نظام مهندسی و وزارت کشور ارائه کرده ایم باید این موضوع با این دو نهاد به جمع‌بندی برسد و شیوه نامه های نظارت و اجرا باید تغییر کند.

سروری اذعان کرد: حادثه پلاسکو منجر به مقرره جدید نشد؛ در آن حادثه تنها گفتار درمانی و همدلی صورت گرفت اما برنامه ریزی هایی که در خصوص ریزش ساختمان پلاسکو صورت گرفت، منجر به مقرره جدید نشد. از همین رو ما هنوز شاهد این اتفاقات هستیم ما به عنوان شورای عالی استان‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم و مطالبه گر آن هستیم. 

 

حادثه متروپل یک فاجعه مهندسی است

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان یک اتفاق بسیار تلخ و ناگوار است که برای نظام مهندسی کشور که در دنیا جایگاه رفیع دارد یک فاجعه مهندسی است.

 

تفاهم شورای عالی استان ها و راهنمایی و رانندگی 

وی گفت: جلسه‌ای با حضور معاون وزیر راه و رئیس راهنمایی و رانندگی کشور با نمایندگان این شورا برگزار شد و موضوعات بدون هیچ محدودیتی مطرح شد، در این جلسه مقرر شد تفاهم نامه ای با رئیس راهنمایی و رانندگی کشور منعقد شود که در این تفاهم نامه موضوعات شوراها و مدیریت شهری مورد توجه قرار گیرد. 

سروری با اشاره به جلسه‌ای که با حضور ریاست محترم قوه قضاییه برگزار شد؛گفت: در این جلسه حجت‌الاسلام محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه برای تشکیل کارگروه مدیریت شهری اعلام آمادگی کردند. در این کارگروه موضوعات مهم مدیریت شهری با قوه قضاییه پیگیری خواهد شد. همچنین کارگروه های دیگری با دیوان عالی اداری، سازمان بازرسی کل کشور و دیگر مجموعه‌های مرتبط با مدیریت شهری تشکیل خواهد شد.

 

کسالت رئیس قوه قضائیه

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: مقرر بود در این جلسه شورا رئیس محترم قوه قضاییه حضور داشته باشند اما متاسفانه به علت کسالتی که برای ایشان پیش آمد کرد از حضور ایشان محروم شدیم انشالله در اجلاس آینده رئیس محترم قوه قضاییه در جلسه شورای عالی استانها شرکت خواهند کرد و تفاهم نامه مابین شورای عالی استان‌ها عملی خواهد رسید.

 

استقبال از سامانه جامع مصوبات کشور 

سروری با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع مصوبات کشور گفت: مصوبات بلدیه از ابتدای شکل‌گیری تاکنون در سراسر کشور در این سامانه بارگذاری خواهد شد و ناسخ و منسوخ مصوبات مشخص خواهد شد.

وی ادامه داد: سامانه جامع مصوبات کشور یک بانک اطلاعاتی بزرگ جریان کارشناسی و حقوقی کشور است . این سامانه در تهران طی ۴ سال ۱۲ میلیون بازدید داشته است.

رئیس شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: اکنون این سامانه رونمایی شده است و در فاز نخست مصوبات شورای عالی استانها در این سامانه بارگزاری شد.

 

مشکلات مردم در خصوص اسناد قولنامه‌ها پیگیری خواهیم کرد

سروری با اشاره به مشکلات زیاد مردم در خصوص اسناد قولنامه‌ای اظهار کرد: در جلسه‌ای که اخیراً با رئیس سازمان ثبت و اسناد کشور برگزار کردیم، این موضوع مورد توجه قرار گرفت.  در این جلسه به راهکارهایی دست پیدا کردیم که این راهکارها در یک کارگروه حقوقی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی محمود دعایی طبس صندوق امانات بانک حادثه متروپل آبادان پرویز سروری آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی محمود دعایی طبس صندوق امانات بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۱۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

رئیس­ جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.   به گزارش ایسنا،  سیدابراهیم رئیسی، ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را به این شرح برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرد:   «ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس مصوبه جلسه ۴۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) به تصویب رسیده است به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:   «ماده واحده- با استناد به ماده ۲ آیین­‌نامه شورای فرهنگ عمومی (مصوب جلسه ۳۹۸ مورخ ۱۳۷۶/۰۳/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحات بعدی آن)، خانم عاطفه خادمی به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی انتخاب می‌­شود».   عاطفه خادمی   عاطفه خادمی کیست عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.   گفتنی است، خادمی متولد سال  ۱۳۶۳ شهرستان بروجرد و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.   وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه  با محوریت زنان و خانواده نیز هست.   در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.   یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • ریزش ساختمان مسکونی در اهواز در پی گودبرداری غیراصولی
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی