Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جلال محمودزاده پنجشنبه شب در جلسه شورای کشاورزی این شهرستان که با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس و شماری از تولیدکنندگان بخش کشاورزی جنوب آذربایجان غربی در مهاباد برگزار شد، افزود: در کاهش ۵۵ میلیون مترمکعبی سهمیه آب کشاورزی این شهرستان توسط ستاد احیای دریاچه ارومیه منطقی نبوده و قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کاهش این میزان آب از سهمیه کشاورزی که از محل سد مهاباد تأمین می‌شود ظلم بزرگی به تولیدکنندگان این حوزه است، ادامه داد: میزان کاهش سهمیه آب کشاورزی از ۱۴۵ میلیون به ۹۰ میلیون مترمکعب در حالی توسط ستاد احیای دریاچه ارومیه صورت می‌گیرد که اقدامی از سوی دولت برای توسعه آبیاری تحت فشار در این شهرستان انجام نشده است.

عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای با اشاره به پتانسیل‌های بسیار خوب دریاچه سد مهاباد در حوزه گردشگری از مسؤولان دست اندرکار خواست زمینه لازم برای توسعه گردشگری در این منطقه را فراهم سازد.

محمودزاده در بخش دیگری از سخنان خود پایین بودن ضریب مکانیزاسیون کشاورزی شهرستان و استان در مقایسه با سرانه کشوری، عدم پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان از سوی شرکت تعاون روستایی، پایین بودن سهمیه آرد روستایی و عدم پرداخت خسارت زنبورداران مهابادی را از عمده مشکلات این بخش در منطقه عنوان کرد.

فرماندار ویژه مهاباد گفت: با وجود داشتن ۸۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ذخیره ۱۷۲ میلیون متر مکعبی سد این شهر، داشتن هشت هزار هکتار آبیاری تحت فشار به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

امیر قادری با تاکید بر توسعه آبیاری تحت فشار در این شهرستان اظهار کرد: میزان خروجی سد مهاباد به بهانه احیای دریاچه ارومیه امری کارشناسی نبوده و کشاورزان این شهرستان به اندازه کافی از آن بهره نمی‌برند که این امر موجب گلایه مردم شده است.

وی تفکیک اراضی را یکی از آفات بزرگ حوزه کشاورزی این شهرستان و کشور دانست و تاکید کرد: این امر بهره وری را در این حوزه بسیار تقلیل داده و نظام تولید را با چالش بزرگی مواجه ساخته است.

قادری همچنین بر تکمیل ایستگاه‌های پمپاژ آب کشاورزی نیمه تمام و تکمیل زیرساخت‌های پارک جنگلی استاد هه ژار این شهرستان تاکید کرد.

تعدادی از معاونان وزارت جهاد کشاورزی و رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی جهت بررسی مسائل کشاورزی استان به آذربایجان غربی سفر کرده‌اند.

کد خبر 5510531

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیسیون کشاورزی جلال محمودزاده بوشهر کرمانشاه خروج قطار از ریل قیام 15 خرداد دهه کرامت آمار کرونا سفر استانی خراسان رضوی اردبیل ویروس کرونا مشهد تغییر ساعت کاری سانحه تصادف سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری استان تولید شود.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین در رابطه با برنامه نهاد متبوعش برای تولید تخم مرغ اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری این استان تولید شود.

وی از فعالیت ۷۶ واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه در استان قزوین خبر داد و افزود: استان قزوین رتبه چهارم تولید تخم مرغ در کشور را دارد و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی تخم مرغ در شهرستان آبیک است.

رئیس جهاد کشاورزی استان همچنین از تولید ۸ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخم‌گذار استان قزوین طی ماه اخیر خبر داد و افزود: ۸ هزار و ۷۶۰ تن تخم مرغ در فروردین ماه امسال در واحدهای مرغداری تخم‌گذار این استان تولید شده است.

عطایی با اشاره به عملیات مبارزه با آفت سن مادر تصریح کرد: مبارزه با آفت سن مادر در ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی آبیک شروع شده و این عملیات به طور دقیق در سطح ۱۰ هزار و ۲۹۵ هکتار از مزارع گندم و جو این شهرستان که قطب اصلی تولید گندم و جوی استان است، اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این میزان مبارزه انجام شده نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: همچنین اجرای طرح کشت روی پشته‌های بلند در ۴۲۶ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان البرز از دیگر برنامه‌های جهاد کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با تاکید بر اینکه در این طرح گندم و کلزا با دستگاه کشت روی پشته‌ های بلند ثابت و به صورت آبیاری تیپ انجام شده است، اضافه کرد: از این میزان ۴۰۰ هکتار به زیر کشت گندم و ۲۶ هکتار به کشت کلزا رفته است.

عطایی اضافه کرد: در این طرح ارقام هیدرومیل، نپتون، اکاپی، نیما و نفیس از لحاظ خصوصیات فنولوژیکی و عملکردی با هم مقایسه می‌شوند که تراکم بهینه و کاهش مصرف بذر حداقل تا ۵۰ درصد، هوادهی مناسب بوته‌ها و کاهش بیماری‌های قارچی از مهمترین مزایای این طرح است.

وی از اجرای طرح مبارزه با علف‌های هرز در ۱۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان آوج خبر داد و گفت: با توجه به سطح زیر کشت ۵۰ هزار هکتار گندم در اراضی کشاورزی این شهرستان پایش این مزارع توسط کارشناسان ادامه دارد.

کد خبر 751125

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ