Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با سفر به استان قم در جلسه کارگروه ساماندهی مراکز بازی‌های رایانه‌ای این استان حضور یافت.

به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از  مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، سید صادق پژمان در این جلسه با اشاره به جایگاه این بنیاد به عنوان تنها متولی زیست بوم‌ بازی‌های دیجیتال کشور در حوزه‌های مختلفی همچون حمایت از تولید، نظارت بر محتوا، پشتوانه سازی نظری و تحقیقاتی و صدور مجوزها گفت: این بنیاد در حوزه آموزش وظیفه تربیت و آموزش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز برای زیست بوم صنعت بازی کشور را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 او با اشاره به کمبود نیروی متخصص در میان سازندگان بازی‌های دیجیتال کشور گفت: در حال حاضر ما در این صنعت با مشکل کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه هستیم و در این زمینه برنامۀ تحول در ساختار آموزشی بنیاد به منظور رفع تنگناهای موجود در زمینۀ تربیت نیروی متخصص دنبال شده است.

 

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای رسانه بازی را سریع‌ترین و فراگیرترین رسانه از نظر تاثیرگذاری دانست و تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای بازی‌های دیجیتال می‌تواند امکانات مناسبی را برای آموزش و فرهنگ‌سازی ایجاد نماید.

 

او افزود: ارزش بازی‌های ویدیویی از بعد اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای در دنیای امروز، ضرورت توجه به این صنعت به عنوان پیشران صنایع فرهنگی پایه و خلاق را بیش از پیش مشخص و برای سیاستگذاران و مجریان حوزه اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای پر رنگ‌تر می‌کند.

 

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به نقش‌های  متفاوت این بنیاد در حمایت از همه فعالان در زیست بوم صنعت بازی‌های دیجیتال کشور گفت: حمایت از تولید و ارتقاء سواد بازی‌های دیجیتال در میان مخاطبان و حمایت از حقوق معنوی مصرف‌ کننده از وظایف بنیاد است.


سید صادق پژمان با اشاره به میزان هزینه کرد نزدیک به 5 هزار میلیاردی بازیکنان ایرانی برای سخت افزار و نرم افزار براساس آخرین پیمایش مربوط به اطلاعات مصرف بازی‌های دیجیتال ایران در سال 98 گفت: در حوزه تولید بازی‌های دیجیتال به خصوص بازی‌های موبایلی، سالانه۱۵۰ بازی موبایلی در کشور تولید می‌شود که بسیاری از آنها با طی فرآیند تجاری‌سازی در دسترس مخاطبان قرار می­‌گیرد.

 

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای همچنین در این جلسه بر عملکرد مثبت و متفاوت بازیگاه‌ها (گیم نت‌ها) در استان قم و ظرفیت الگوسازی از آنها برای سایر استان‌های کشور تاکید کرد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم توجه به قهرمانان ملی در تولید بازی‌های دیجیتال گفت: شخصیت‌های دینی مانند امام حسین (ع) و قهرمانان ملی مانند سردار شهید قاسم سلیمانی در حوزه تولید بازی‌های دیجیتال باید مورد توجه باشند.

امیرعلی عموزاده افزود: بسیاری از کودکان و نوجوانان ساعت‌های زیادی برای انجام بازی وقت صرف می‌کنند و از این رو باید به تولیدات بومی بازی در کشور توجه ویژه‌ای کرد.


عموزاده تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات در حوزه بازی‌های‌ دیجیتال این است که این بازی‌ها معرفت و هستی شناسی را به کودکان و حتی بزرگسالان القا نمی‌کند و بیشتر شاهد قهرمان‌سازی در بازی‌های دیجیتال هستیم. از این رو بازی‌سازان فعال در این حوزه باید معرفت شناسی خود را بالا برده و عقبه فکری متناسب با فرهنگ کشور برای خود ایجاد کنند.

 

در این دیدار محمد صادق افراسیابی، معاون نظارت و هدایت فرهنگی، فریبا علیزاده، معاون پژوهش، فرزانه شریفی، مدیر انستیتو ملی بازی‌سازی و رضا رسولی، مدیر ساماندهی بازار بازی‌های رایانه‌ای از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی های رایانه ای حمایت از تولید نیروی انسانی زیست بوم تولیدات بومی ساختار آموزشی تربیت نیروی متخصص رسانه بازی بنیاد ملی بازی های رایانه بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی های دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد

حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.

وی گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

این مسوول با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است، گفت: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

وی با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده،‌ بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

این مسوول بیان کرد: امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در پایان این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد