Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عزت‌الله ضرغامی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت ایرنا، با تأکید بر اهمیت صنعت توریسم دریایی، افزود: پس از اعلام سیاست‌هایمان و اولویت دادن به توریسم دریایی و شروع اقدامات به‌ویژه برای حل مسائل اساسی زیرساخت‌ها که در واقع تکمیل اسکله‌ها و هماهنگی برای ورود کشتی‌های بزرگ گردشگری موسوم به کروز هستند، نخستین و مهمترین اقدامی که باید انجام می‌شد و نشده است، کمک دولت به سوخت این کشتی‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هزینه سوخت آزاد روی دریا حداقل یک دلار است که رقم تمام شده برای گردشگر رقم سنگینی خواهد بود.

ضرغامی خاطرنشان کرد: بنابراین آیین‌نامه سوخت یارانه‌ای در دولت تصویب شد که با تصویب آن، کشتی‌های گردشگری از سوخت یارانه‌ای استفاده خواهند کرد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: در همین دو هفته‌ای که این موضوع اعلام شده، علاقه‌مندی بسیاری برای سرمایه گذاران داخلی مشاهده شده و تعدادی از سرمایه‌گذاران داخلی خواستار سرمایه‌گذاری در این حوزه شده‌اند.

وی بازگرداندن کشتی تفریحی کروز به کشور  را اتفاق بسیار خوبی دانست و ادامه داد: نتیجه دیگر اختصاص سوخت یارانه‌ای این بود که کشورهای دیگر هم برای ورود کشتی‌های تفریحی خود به آب‌های‌ ایران اعلام آمادگی کردند.

ضرغامی گفت: توقع من این است آرام آرام کشتی های تفریحی از همه جای دنیا وارد کشور ما شوند و بتوانیم به زودی آمار آن را اعلام کنیم.

به گزارش ایرنا، هیأت وزیران چهارم خرداد امسال به پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مصوبه «تخصیص سوخت یارانه‌ای» را تصویب کرد.

تصویب‌نامه هیأت وزیران درخصوص “تخصیص سوخت یارانه‌ای به کشتی‌ها، شناورها و قایق‌های تفریحی و مسافری” طی نامه شماره ۳۹۰۱۲ در تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۱۱ توسط محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

در این ابلاغیه که خطاب به وزارت نفت و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صادر شده، آمده است:  براساس این مصوبه،  وزارت نفت مکلف شد تخصیص سوخت یارانه‌ای به کشتی‌ها، شناورها و قایق‌های تفریحی و مسافری دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در مسیرهای داخلی و بین‌المللی از مبدأ یا به مقصد بنادر ایران تردد می‌نمایند را بدون در نظر گرفتن پرچم آن‌ها به نسبت ۸۰ درصد یارانه‌ای و ۲۰ درصد نرخ بانک رینک محاسبه کند.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران وزارت نفت صنایع دستی عزت الله ضرغامی محمد مخبر میراث فرهنگی قانون اساسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران وزارت نفت صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران وزارت نفت صنایع دستی عزت الله ضرغامی محمد مخبر میراث فرهنگی قانون اساسی سوخت یارانه ای میراث فرهنگی صنایع دستی کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۴۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

تین نیوز

کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال دریایی می تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا،  محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی گراد نیازمند تسریع تلاش ها برای کربن زدایی بخش کشتی رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال به شمار می رود که نه تنها از توسعه سوخت ها و کشتی های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می کند.

مطالعه ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ می تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ را تجزیه وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت ها و نیازهای انرژی برای کشتی هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه وتحلیل ها مقدار سوخت های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل سازی استفاده از سوخت های جایگزین کربن صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی هایی برآورده کرده اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه ای از کشتی ها در نظر گرفته شده است.

کربن زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه عطف در کربن زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه ای هم زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب وهوایی شناخته شد.

فعالیت های انجام شده از طریق کریدورهای کشتی رانی سبز می تواند موجب کاهش کربن زدایی گسترده تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟