Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور ونزوئلا در مصاحبه با تلویزیون هیسپان‌‌تی‌وی تصریح کرد ایران و ونزوئلا پیشگام ظهور نظم جدید جهانی در دنیا هستند.

به گزارش فارس؛ نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا که به ایران سفر کرده در مصاحبه‌ای با تلویزیون «هیسپان تی‌وی» گفت که رابطه ونزوئلا با ایران رابطه‌ای مبتنی بر یادگیری و حمایت دوجانبه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این مصاحبه همچنین گفت: «برادری و همبستگی میان ایران و ونزوئلا مستحکم است چون ما یکدیگر را در این نبرد شریک هم می‌دانیم.»

مادورو همچنین درباره اقدام ایران در ارسال نفت به ونزوئلا گفت: «ورود کشتی ایران به ونزوئلا فوق‌العاده بود. در آن زمان، ما چهار پالایشگاه خودمان را به دلیل تروریسم اقتصادی تحمیل‌شده از سوی ایالات متحده تعطیل کرده‌ بودیم. هیچ سوختی نداشتیم.» او تأکید کرد اقدام ایران در تحویل نفت به ونزوئلا در بحبوحه تحریم‌ها کمک بزرگی به مردم کشورش بوده است.

جمهوری اسلامی ایران، ماه مه سال ۲۰۲۰ پنج نفت‌کش به نام‌های «فورست»، «فورچون»، «پتونیا»، «فاکسون» و «کلاول» که همگی تحت پرچم ایران حرکت می‌کردند را در میانه تهدیدهای آمریکا به ونزوئلا ارسال کرد. ایران، بعد از آن در ژوئیه ۲۰۲۰ هم نفت‌کش دیگری به نام «گلسان» را به این کشور فرستاد.

اقدام ایران در شرایطی انجام می‌شد که صنایع پالایشگاهی نفت ونزوئلا به دلیل تحریم‌های اقتصادی شدید دولت «دونالد ترامپ» در سال ۲۰۱۹ دچار فروپاشی شده بود و عرضه‌کنندگان سوخت هم امکان ارسال بنزین به این کشور را نداشتند.

گزارش رسانه‌ها در آن زمان حاکی از آن بود که ایران در ماه مه ۱.۵۳ میلیون بشکه بنزین روانه ونزوئلا کرد. علاوه بر این، نفت‌کش گلسان هم حاوی ۱۹۰ هزار تا ۳۴۵ هزار بشکه سوخت بود.

دولت آمریکا در آن زمان بارها اعلام کرد نحوه پاسخ به اقدام ایران در شکستن تحریم‌ها را بررسی می‌کند، اما در نهایت نتوانست هیچ اقدامی انجام دهد. روسای جمهور ایران و ونزوئلا درباره هر گونه اقدام آمریکا برای توقیف نفت‌کش‌ها هشدار دادند.

نیکلاس مادورو هنگام  رسیدن اولین محموله نفتی به ونزوئلا در توییتی نوشته بود: «ممنون ایران. تنها برادری مردمان آزاد است که ما را نجات می‌دهد.»

رئیس‌جمهور ونزوئلا در مصاحبه با هیسپان‌تی‌وی ادامه داد: «ایران و ونزوئلا پیش‌قراولان ظهور نظم جدید جهانی عاری از استعمار و سلطه در دنیا هستند.» او تأکید کرد ایران و ونزوئلا اهداف مشترکی در مبارزه با استعمار، امپریالیسم و نژادپرستی دارند.»

نیکلاس مادورو همچنین گفت که تهران و کاراکاس  قصد دارند روابطشان را به سطح بالاتری از همکاری‌ها ارتقا دهند. او گفت ایران و ونزوئلا هر دو پیشینه انقلابی دارند و در چند دهه گذشته روابط برادرانه‌ای داشته‌اند.

با به قدرت رسیدن «هوگو چاوز» رئیس‌جمهور قبلی ونزوئلا به قدرت در سال ۱۹۹۹ تا زمان مرگ وی در سال ۲۰۱۳ روابط ایران و ونزوئلا تقویت شد و با روی کار آمدن مادورو به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا، این روابط عمیق‌تر شد.

رئیس‌جمهور ونزوئلا در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که دو کشور قصد دارند پروازهای مستقیمی بین کاراکاس و تهران راه‌اندازی کنند.

رئیس‌جمهور ونزوئلا همچنین گفت که ایران و ونزوئلا در زمان‌های سخت از یکدیگر حمایت کرده‌اند. او تصریح کرد عصر جدیدی در روابط میان ایران و ونزوئلا ایجاد خواهد شد.

وی اضافه کرد: «ما روز شنبه نقشه‌ای برای همکاری میان دو کشور به مدت ۲۰ سال امضا خواهیم کرد که به منزله شروعی جدید در روابط میان مردمان ایران و آمریکای جنوبی خواهد بود.»

او همچنین تصریح کرد ونزوئلا و ایران در حال همکاری برای گسترش همکاری‌ها در بخش توریسم هستند.

«نیکلاس مادورو» امروز جمعه (۱۰ ژوئیه/ ۲۰ خرداد) در راس هیات بلند پایه سیاسی و اقتصادی وارد تهران شد. دیدار و گفت‌وگو با رئیس جمهور و برگزاری نشست مشترک هیأت‌های عالی‌رتبه دو کشور، از جمله برنامه‌های سفر رئیس جمهور ونزوئلا به تهران است.

 

تماشاخانه ببینید/ اولین مصاحبه با سارقان صندوق امانات بانک ملی ببینید| مشاهده دلفین‌های کور در جنگل/ جایی که کمتر انسانی به آنجا پا گذاشته فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رئیس جمهور ونزوئلا ایران و ونزوئلا اقدام ایران نیکلاس مادورو رئیس جمهور نفت کش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۷۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد

به گزارش قدس آنلاین، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در مراسمی در کاراکاس به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: ما در این دوره چهار ماهه (بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴/ اوایل دی تا اوایل اردیبهشت)، بیش از دو میلیارد دلار ضرر داشتیم.

مادورو با رد «باج‌خواهی دائمی امپراتوری آمریکای شمالی»، مخالفان دولت از جناح «راست افراطی» از جمله ماریا کورینا ماچادو رهبر اپوزیسیون را متهم کرد که اعمال «تحریم‌های جدید» علیه شرکت نفت دولتی این کشور (Pdvsa) را از دولت آمریکا خواستار شده‌اند.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با این حال اطمینان داد که «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت این کشور را متوقف کند؛ رشدی که هر چند «با سرعت کمتر» از حد انتظار، در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ «حفظ شد».

در این راستا، مادورو پیش‌بینی کرد این کشور با اتکا به «تلاش‌های خود»، سال ۲۰۲۴ را با تولید نفت یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بست که در مقایسه با ۸۷۴ هزار بشکه در روز، در مارس گذشته (اسفند- فروردین)، افزایش ۳۷.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین افزود که در این کشور «الگوی اقتصادی متنوع و جدیدی متولد شده است که رشد آن را تضمین می‌کند» و «به تحریم‌ها و مجوزهای ایالات متحده وابسته نیست»، که «در نظر دارد یک مدل استعمارگری را تحمیل کند».

دولت آمریکا به تازگی (۱۷ آوریل/ ۲۹ فروردین) اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های لغو شده بر نفت و گاز ونزوئلا را دوباره فعال می‌کند. این تصمیم واشنگتن پس از متهم کردن رئیس جمهوری ونزوئلا به عمل نکردن به تعهدهای انتخاباتی خود با رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو نماینده مخالفان اتخاذ شد.

به این ترتیب، مجوز عمومی ۴۴ (Licencia General ۴۴) که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا صادر شده بود و به مدت شش ماه به کاراکاس اجازه داده بود تا نفت و گاز خود را در بازارهای بین‌المللی به فروش برساند، از روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل/ ۳۰ فروردین) منقضی شد. شرکت‌هایی که تحت تاثیر این لغو معافیت از تحریم‌ها قرار می‌گیرند، تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) فرصت خواهند داشت تا عملیات‌های خود را به پایان برسانند.

همچنین شرکت‌هایی که می‌خواهند همچنان با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) معامله انجام دهند، نیاز به مجوز انفرادی از خزانه‌داری ایالات متحده دارند تا به صورت موردی ارزیابی شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در انتقاد از تصمیم واشنگتن مبنی بر تمدید مجدد تحریم‌ها علیه کاراکاس، دولت آمریکا را متهم کرد که به تعهدهای مربوط به لغو «همه تحریم‌های جنایتکارانه» اعمال شده علیه این کشور حوزه کارائیب عمل نکرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها