Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر کاووسی گفت: در راستای جذب و تسهیل در کار سرمایه گذاران باید در شهرداری همدان پنجره واحد سرمایه‌گذاری راه‌اندازی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان، اکبر کاووسی، رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان در جلسه کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر که پیرامون بررسی سرمایه گذاری برای راه اندازی مجدد دو جایگاه سوخت تعطیل شده در شهرهمدان، با حضور شهردار، رییس سازمان سرمایه‌گذاری و کارشناسان حقوقی شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: اقدامات پیش‌بینی شده در حوزه مدیریت شهری باید سازمان‌دهی شود که سرمایه گذاری از آن جمله بوده و شکل گیری پنجره واحد سرمایه‌گذاری از بهترین راهکارهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاوسی‌امید با تاکید بر اینکه مدیران باید پرکار و جهادی باشند، اظهارکرد: اگر باور داریم در حالت جنگ هستیم و باید بهره‌وری بالا باشد، لزوم بکارگیری مدیران جهادی و پرکار ضروری است.

وی خطاب به شهردار گفت: در صورت باور به کار جهادی باید بهره‌وری در شهرداری همدان نیز بالا رفته و کارها سازماندهی شود.

رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان با اشاره به حضور سرمایه گذار برای راه اندازی دو جایگاه سوخت در همدان افزود: لازم است نقاط ضعف این سرمایه گذاری بررسی شده و رفع شود و در این راستا از نظر کارشناسان استفاده شده و بسته سرمایه‌گذاری خوب متناسب با ظرفیت کار تهیه شود.

کاوسی‌امید با بیان اینکه شهرداری نمی‌تواند تصدی‌گری کند و این مورد در توان آن نیست، تصریح کرد: باید در مباحث سرمایه گذاری منافع شهرداری را در نظر بگیریم که شهرداری متضرر نشده و سرمایه هدر نرود.

رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان ادامه داد: در مباحث سرمایه گذاری باید همه جوانب کار دیده شده و موارد حقوقی لحاظ شود.

کاوسی‌امید با اشاره به پیگیری بحث سرمایه‌گذاری در طبقه دوم ترمینال انقلاب، خاطرنشان کرد: پیش بینی شده است که در این مکان بازار دائمی برای ارائه صنایع دستی ایجاد شود چرا که باید از این فضای خالی به نحو مطلوب بهره گرفت.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری پراکنده بسیاری در شهر داریم، یادآور شد: مالکیت‌هایی که سرقفلی به شهروندان فروخته شده از جمله این موارد است. که باید این واحدها بهره برداری درستی داشته باشد.

رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان اظهار کرد: به دنبال تحقق درآمد پایدار در این دوره هستیم.

کاوسی‌امید خواستار تعریف طرح جامع سرمایه‌گذاری شد و گفت: تحقق این مهم می‌تواند به عنوان یک کار ماندگار از دوره ششم شورا باقی بماند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر سرمایه گذاری کاوسی امید راه اندازی شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد

به گزارش قدس خراسان، باقر صدیقی امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه دیدار با مدیر برق شهرستان قوچان با بیان اینکه مدیریت حوزه برق سرولایت با قوچان و سه روستا نیز با خوشاب سبزوار است، افزود: مدیریت حوزه آب و آب‌رسانی سرولایت نیز با شهرستان نیشابور و آب‌رسانی به تعدادی از روستاهای فیروزه، نیشابور و خوشاب نیز با این بخش است.
وی عنوان کرد: چون نقطه مرزی هستیم متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی شده است. در حوزه برق‌رسانی از ۴۰ روستا ۳۷ روستا زیر نظر قوچان و سه روستا با خوشاب است.
بخشدار سرولایت با بیان اینکه در حوزه خدمات‌رسانی مانند گاز و آب این منطقه نیاز شهرستان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند، تصریح کرد: چون هم‌جوار ما روستاهای بخش آبکوه شهرستان قوچان است، به همین دلیل از این منطقه برق مورد نیاز وارد بخش سرولایت می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: برای شبکه توزیع برق استان از این مسیر مقرون به صرفه‌تر است تا اینکه بخواهد از نیشابور توزیع برق صورت گیرد. بخش سرولایت ۹۰ کیلومتر تا مرکز شهرستان فاصله دارد، در صورتی که این فاصله تا قوچان ۳۰ کیلومتر بیشتر نیست.
صدیقی در ادامه تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان را از محورهای مهم توسعه و آبادانی یک منطقه دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم موانع و مشکلات را برطرف و راهکارهای عملی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را انتخاب کنیم.
وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح تعویض شبکه توزیع برق فعلی به کابل خود نگهدار و همچنین تأمین روشنایی معابر روستایی خاطرنشان کرد: فرمانداری و بخشداری نقش حمایتی، نظارتی و هدایت‌کننده دارد و سایر دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مشکلات مردمی را برطرف کنند.
بخشدار سرولایت در ادامه بر اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، پیگیری چارت و تأمین نیرو و بالابر مختص اداره برق مستقر در منطقه تأکید کرد.
وی همچنین به ضرورت هماهنگی بیش از پیش بین ادارات آب و برق با لحاظ حداقل اثرات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: انتظار داریم برق کنتورهای چاه و خط پمپاژ به هیچ وجه قطع نشوند تا مشکل در کمبود و توزیع آب شرب برای اهالی بخش سرولایت را نداشته باشیم.صدیقی همچنین با هرگونه تعامل و همکاری با مجموعه برق و تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد و خواستار تسریع در اصلاح و نوسازی شبکه توزیع برق و برخی از خطوط انتقال آب و همچنین رفع مشکل مالکیت و دولتی شدن شبکه آب‌رسانی در ۳ روستای باقی مانده سطح بخش شد.
مدیر برق شهرستان قوچان در این نشست سه جانبه ضمن بیان اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام اظهار کرد: با توجه به اینکه رسالت شرکت برق خدمت‌رسانی به مردم است، از هیچ کوششی جهت خدمت شایسته به مردم دریغ نخواهیم کرد.
مهدی آدینه ادامه داد: خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان یک نعمت الهی است که باید قدردان و شکرگزار این نعمت باشیم.
وی با اشاره به هزینه کرد حدود ۴۵ میلیارد ریال برای برق‌رسانی به روستای ماه نشین سرولایت در سال گذشته ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و پیگیری مطالبات به حق مردم از جمله محورهای مهم مورد توجه است که برای موفقیت در این راه و کسب رضایت مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • تعطیلی واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • شهر اسلامی را با درآمد حلال اداره می‌کنیم/ مسئله اصفهان‌ستیزی باید در سطوح عالی دنبال شود
  • پلمب واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است