Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فناوری و نوآوری وزارت صمت درباره برنامه‌های این وزارتخانه در راستای تحقق شعار سال گفت: مهم‌ترین گلوگاه‌ اقتصاد دانش‌بنیان‌ها، بحث ارتباط با شرکت‌های بزرگ صنعتی و تولیدی بود که برای حل این مشکل در سال جاری سندی مدون شده تا از طریق کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیان این مشکلات مرتفع گردد.

علی بابایی مدیرکل دفتر فناوری و نوآوری وزارت صمت، در حاشیه جلسه پرسش‌وپاسخ حمایت از کسب‌وکار در پاسخ به خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ درباره برنامه‌های وزارت صمت در راستای تحقق شعار سال اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین گلوگاه‌های اقتصاد دانش‌بنیان در کشور عموماً بحث ارتباط بین شرکت‌های کوچک دانش‌بنیان با شرکت‌های بزرگ صنعتی و تولیدی بود که برنامه‌هایی برای رفع این مشکل در سال جاری مدون شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی توضیح داد: اصلی‌ترین عامل این مشکل از آنجا نشأت می‌گرفت که بنگاه‌های بزرگ معمولاً به‌واسطه ضعف واحدهای تحقیق و توسعه ظرفیت جذب دانش بیرونی را نداشتند و در سند دانش‌بنیان وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جاری تقویت واحدهای تحقیق و توسعه در بنگاه‌های صنعتی و معدنی را در اولویت قرار دادیم.

این مقام مسئول بیان کرد: سند دانش‌بنیان تدوین شده از معدود اسنادی است که به بیان یک سری اهداف کلی نپرداخته و این سند در سطح ابزار باقی نخواهد ماند و به‌عنوان یک ابزار معنادار برای سیاست‌گذاری مورداستفاده قرار خواهد گرفت که توانمندی تحقیق و توسعه را در واحدهای صنعتی ارتقا خواهد داد.

وی در زمینه ابزارهای تشویق‌کننده و الزام کننده بنگاه‌های اقتصادی برای همکاری مستمر با شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: هدفمندسازی تعرفه‌ها و مجوزها می‌تواند به‌عنوان مشوق بنگاه‌های اقتصادی برای حرکت به‌سوی دانش بنیانی و تحقیق و توسعه است که در کنار پوشش ریسک تحقیق و توسعه با وجود ماهیت این نوع عملکرد نیز می‌تواند کمک کند تا این ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان با صنعت تداوم یابد.

بابایی ادامه داد: افزایش پوشش صندوق‌های خطرپذیر در کنار حمایت‌های مالیاتی در کنار ابزارهای توانمندسازی بنگاه‌های پیشران که در سال‌های پیش مغفول مانده بود در کنار فعال‌سازی شهرک‌های فن آوری و بنیادهای فناورانه و گسترش زمینه برای نیازهای تجمیعی به این معنا که هر رشته فعالیت پس از احساء این نیازها از طریق کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش خواهد شد تا این نیازها پوشش داده شود.



مدیرکل دفتر فناوری و نوآوری وزارت صمت گفت: مجموع این فعالیت‌ها این توان را ایجاد خواهد کرد تا گلوگاه‌های دست‌یابی به فن آوری دانش‌بنیان که عموماً کوچک هستند از طریق این راه کارها توان حل مشکلات این شرکت‌ها از طریق کنسرسیوم ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان طریق کنسرسیوم تحقیق و توسعه وزارت صمت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۹۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی

امیرشنوا دبیر اجرایی رویداد ملی چادرو گفت: ۷۰ طرح و ایده فناورانه به دبیرخانه این رویداد از استان‌های مختلف کشور ارسال شد که در مرحله‌ی اول ۳۵ طرح برای ارزیابی انتخاب شدند.

افزود: در نهایت پس از ارزیابی‌های فنی ۱۰ ایده نوآور برگزیده شدند که در مراسم اختتامیه رویداد از آنها تجلیل و در این بین ۳ ایده برتر هم معرفی شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه عنوان کرد و افزود: ۱۰ ایده برتر رویداد زنجیره ارزش فولاد از اکتشاف معدن تا محصول نهایی در بخش‌های انرژی، آب، محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال را شامل می‌شدند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری هم در ارتباط ویدئو کنفرانسی در این رویداد با بیان اینکه هم اکنون سهم شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد دانش‌بنیان کشور حدود ۲.۷ درصد در تولید ناخالص ملی است، گفت: بر اساس هدف‌گذاری اعلام شده طبق قانون و در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دانش بنیان باید به ۷ درصد در تولید ناخالص ملی برسد. 

خیاطیان افزود: سیاست ما حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است و هم اکنون تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده که حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار هستند.

وی اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ صنعتی معدنی، چون چادرملو، فولاد مبارکه، شرکت پتروشیمی و صنایع بزرگ مواد غذایی باید برای رسیدن به سهم هفت درصدی شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد کشور ورود کرده و از این شرکت‌ها حمایت کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: رویکرد ما این است که شرکت‌های بزرگ، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق شرکت‌های دانش بنیان تامین کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) هم گفت: برای کم کردن فاصله فناوری کشورمان با کشور‌های پیشرفته آن هم در شرایط تحریم باید از توان دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.

موثقی نیا افزود: در رویداد چادرو تعداد قابل توجهی طرح و ایده ارائه شده، اما برای دست یافتن به رشد ۱۳ درصدی معدن در برنامه هفتم توسعه باید تلاش‌های بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هم از بومی سازی قطعات و مواد اولیه این شرکت با همکاری مراکز و شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: تعداد هزار و ۴۶۳ قلم قطعات یدکی و مواد اولیه در سال گذشته با صرفه جویی ارزی ۴۷ میلیون یورو با بهره گیری از توان بومی و دانش بنیان انجام شده است.

طاهرزاده تصریح کرد: در راستای حمایت از نخبگان نیز طرح بورسیه صنعتی را در کنکور ۱۴۰۲ اجرا کردیم و تعداد ۶ دانشجوی بورسیه کارشناسی در مجتمع صنعتی چادرملو مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر