Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با افزایش تعداد مبتلایان جهانی به ویروس آبله میمون، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه‌ای، توصیه‌های بهداشتی و پیشگیرانه‌ای را جهت ایمن ماندن در برابر این ویروس به مسافران داده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ همزمان با افزایش تعداد مبتلایان جهانی به ویروس آبله میمون، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده آمریکا با انتشار بیانیه‌ای، اقدامات احتیاطی تقویت شده‌ای را جهت جلوگیری از شیوع بیشتر آن به مسافران توصیه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سی‌تی‌وی نیوز، CDC در این باره گفته است: هرچند احتمال درگیر شدن به ویروس مذکور برای عموم مردم کم است، اما در صورت مشاهده هرگونه بثورات پوستی جدید که پیشتر مشاهده آن در بدن مسبوق به سابقه نبوده، چه در صورت همراه بودن با تب و لرز و چه در غیر این صورت سریعاً به مراکز پزشکی مراجعه کنید.

این سازمان اقدامات لازم جهت جلوگیری از انتشار و گسترش این ویروس را در سه سطح انجام اقدامات احتیاطی معمول، انجام اقدامات احتیاطی پیشرفته و در نهایت خودداری از سفرهای غیرضروری طبقه‌بندی کرده است که اکنون با توجه به شدت و حدت بیماری در سطح جهان توصیه‌های خود را در قالب سطح دوم یعنی انجام اقدامات احتیاطی پیشرفته منتشر کرده است.

این سازمان توصیه‌های بهداشتی و پیشگیرانه‌ای را جهت ایمن ماندن در برابر این ویروس به مسافران داده است که به شرح ذیل است: 

از تماس نزدیک با افراد بیمار و یا افرادی که دارای ضایعات پوستی مشکوک هستند خودداری کنید.

از تماس با حیوانات وحشی زنده و حتی غیر زنده، موش‌ها، سنجاب‌ها، میمون‌ها، شامپانزه‌ها و دیگر پستانداران غیرانسانی جلوگیری کنید.

از خوردن یا تهیه شکار وحشی یا استفاده از محصولات مشتق شده از حیوانات وحشی در آفریقا و همچنین تماس با لباس، ملحفه یا مواد مراقبت بهداشتی که توسط افراد مبتلا به ویروس استفاده شده یا ممکن است با حیوانات آلوده تماس داشته باشد، اجتناب کنید.

در ادامه این گزارش آمده است: هرچند که منشأ پیدایش این ویروس در مناطق آفریقایی بوده اما هم‌اکنون این ویروس تقریباً به تمامی مناطق جهان سرایت پیدا کرده است به طوری که مواردی از ابتلا به آن در اروپا، آمریکای شمالی، آمریکا جنوبی، شمال آفریقا، خاورمیانه و استرالیا نیز گزارش شده است.

همچنین بیشترین میزان مبتلایان به این ویروس در انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی، اسپانیا و پرتغال به ثبت رسیده است؛ به طوری که تا تاریخ 6 ژوئن سال جاری، هرکدام بیشتر 100 مورد مبتلا در مقاصد مذکور گزارش شده است.

DCD همچنین بیان کرده است: این بیماری شامل یک دوره نهفتگی 7 تا 14 روزه است که معمولاً با علائمی شبیه آنفولانزا مانند تب، لرز، خستگی، سردرد و ضعف عضلانی و همچنین تورم غدد لنفاوی همراه است.

علاوه بر آن عارض شدن بثورات گسترده پوستی مانند جوش‌های دردناک و برجسته‌ای که پر از مایع هستند، در ناحیه صورت و بدن، از جمله دهان، کف دست‌ها، کف پاها نیز علائم این ویروس به شمار می‌رود.

این سازمان همچنین توصیه کرده است چنانچه علایم اولیه بیماری در شما پدید آمد ضمن تماس با مراکز بهداشتی و یا مراجعه به بیمارستان و ارائه شرح حال بیماری خود، سریعاً اقدامات لازم جهت درمان خود را آغاز کنید.

همچنین شایان ذکر است تا زمانی که بیماری شما مورد بررسی و مداوای مقامات پزشکی قرار نگرفته است از انجام هرگونه سفر با استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی خودداری کرده و زمان استفاده از آن را نیز به تأخیر بیندازید.

شیوع آبله میمون اتفاقی بود یا عمدی؟ ابتلای قطعی 77 مورد دیگر به "آبله میمون" در بریتانیا سازمان بهداشت جهانی: بیش از 750 مورد آبله میمون در کشورهای غربی شناسایی شده است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری گردشگری اقدامات احتیاطی آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور