Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تنها حدود ۱۶ درصد از دانش‌آموزان پنج تا ۱۱ سال واکسینه شده‌اند که این رقم بسیار کم است، گفت: اگر بخواهیم آموزش حضوری آغاز شود، واکسیناسیون این گروه سنی از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود زیرا طبق گفته‌ها احتمالا در سه ماه آینده پیک جدید کرونا شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید جواد حسینی در جلسه ستاد طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش‌دبستانی استان که امروز در مجتمع فرهنگی رفاهی امام رضا(ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد:  خواهش من این است در موضوع واکسیناسیون گروه سنی پنج تا ۱۸ سال همت شود.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۳۳ درصد از کل نوآموزانی که برای طرح سنجش به ما مراجعه کردند، دارای اختلال بوده که نزدیک ۲۹ درصدشان دارای اختلالات رشد بودند. متاسفانه حل مشکلات رشدی با توجه به شرایط اقتصادی موجود دشوارتر شده است. از همین رو لازم است موضوع تغذیه دانش‌آموزان مورد توجه قرار بگیرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در سال گذشته ۷۲ درصد مراقبت‌های پزشکی مراجعه‌کنندگان طرح سنجش انجام شد که این عدد در سال جاری باید به ۱۰۰ درصد برسد.

حسینی در خصوص بیماری‌های موجود در جامعه خاطرنشان کرد: بیماری کرونا کنترل شده اما این موضوع به معنای ریشه‌کن شدن این بیماری نیست. زمانی می‌توانیم با موفقیت از کرونا عبور کنیم که واکسیناسیون دوز سوم حداقل به بالای ۷۵ درصد برسد. در حال حاضر موضوع بیماری سرخک نیز مطرح است که انتقال آن بیشتر از طریق تنفس است؛ یعنی اگر از ماسک استفاده شود، از سرخک نیز جلوگیری خواهد شد. یکی از راه‌های انتقال بیماری آبله میمونی که در جهان شایع شده نیز از طریق تنفس است که مانند سرخک و کرونا برای پیشگیری از آن با استفاده از ماسک می‌توان اقدام کرد.  

وی ادامه داد: باید توجه داشت یک میلیون از اتباع خارجی نیز به جمعیت ما اضافه شده که یک‌سوم آن‌ها را دانش‌آموز در نظر می‌گیریم. با توجه به شایع بودن برخی بیماری‌ها مانند سرخک در همسایه شرقی و ورود اتباع آن به کشور خواهش من این است تا فرایند واکسیناسیون به شکل به سرانجام رسد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش دانش آموزان استثنائی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان