Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-معاون حمل‌ونقل‌ و ترافیک شهرداری تهران گفت: تلاش شده معماری داخلی ایستگاه هفده شهریور مطابق با تأکیدات شهردار تهران و معماری ایرانی-اسلامی باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سید مجتبی شفیعی معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مراسم افتتاحیه ایستگاه متروی هفده شهریور، ضمن اشاره به موقعیت خاص قرارگیری این ایستگاه در شرق بازار تهران، گفت: این ایستگاه می‌تواند جزو پرمخاطب‌ترین ایستگاه‌های تهران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از محورهای کلیدی که مدیریت شهری آن را پیگیری می‌کند، موضوع توجه به روح شهر در کنار کالبد شهر است. طی سال‌های گذشته توجه جدی به این موضوع نشده و سبب شده بسیاری از آسیب‌ها ناشی از همین کم‌توجهی باشد.
معاون شهردار تهران در ادامه عنوان کرد: یکی از مصادیقی که در عرصه خدماتی باید به آن توجه کنیم، توجه به معماری داخلی اماکن عمومی است. باید هویت معماری ایرانی-اسلامی در فضاهای جدید مورد توجه قرار گیرد؛ تلاش شده معماری داخلی ایستگاه هفده شهریور مطابق با تأکیدات شهردار تهران و معماری ایرانی-اسلامی باشد؛ ممکن است که فاصله بسیاری با طرح‌های ایده‌آل و معماری اصلی داشته باشیم اما تلاش می‌شود که این فاصله کم شود.
شفیعی با بیان اینکه ریل گذاری صورت گرفته در زمینه معماری ایرانی-اسلامی برای باقی ایستگاه‌ها و فضاهای شهری مدنظر خواهد بود تا روز به روز به سمت معماری ایرانی-اسلامی حرکت کنیم، گفت: امروز مترو تهران جزو متروهای پیشرو در دنیا و ارزان‌ترین مترو در جهان و از نظر طول شبکه، تعداد ایستگاه و جابجایی مسافر بین رتبه 20 تا 30 قرار دارد؛ این پارامترها نشان می‌دهد که مترو تهران جزو 10 درصد رتبه اول دنیا است.
وی با بیان اینکه حدود 6 هزار میلیارد تومان منابع برای مترو درنظر گرفته شده است، افزود: هزار و 500 میلیارد تومان از محل اوراق مشارکت، 2 هزار و 500 میلیارد تومان بودجه شهرداری و 2 هزار میلیارد تومان هم از محل مجتمع‌های ایستگاهی درنظرگرفته شده است؛ علاوه براین 31 هزار میلیارد تومان زمینه برای جذب مشارکت‌های بخش خصوصی و توسعه مترو پیش بینی شده است.
معاون شهردار تهران ضمن اشاره به تشکیل کمیته TOD توسعه حمل‌ و نقل محور با رویکرد جدید، گفت: این‌کار با رویکرد جدید و منابع متفاوتی نسبت به گذشته که باعث تحول در ساخت و ساز حمل‌ نقل می‌شود، آغاز خواهد شد و به تکمیل طرح‌های باقی مانده از تکمیل خطوط هفت‌گانه فعلی و احداث خطوط چهارگانه کمک خواهد کرد.
شفیعی ضمن اعلام انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با شرکت مپنا برای ساخت کامل یکی از خطوط مترو، بیان کرد: امسال افتتاح حداقل هفت ایستگاه، ورودی و پایانه‌ها و توسعه خطوط و رفع نواقص گذشته در دستورکار قرار گرفته است.
وی در ادامه عنوان کرد: طبق تأکیدات شهردار تهران، ایستگاه‌ها به صورت کامل افتتاح خواهند شد تا هیچ نقصی در آن نباشد؛ موضوعی که سال‌های گذشته به آن توجه نشده و مدیریت شهری جدید درحال رفع آن‌هاست.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره استانداردسازی آسانسورهای ایستگاه‌های مترو، گفت: استانداردسازی آسانسورهای سازمان استاندارد مربوط به ساختمان‌های عادی است و آسانسور مترو از نظر عمق چاهک و حفاری متفاوت است؛ سازمان استاندارد باید این همکاری را داشته باشد که بتوانیم از آسانسورهای نصب شده و همچنین آسانسورهایی که در آینده نصب می‌شود، بهره برداری کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خط مترو معماری ایرانی اسلامی شهردار تهران ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۲۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود

تین نیوز

 رئیس هیئت مدیره شرکت احیا ریل ایرانیان در نامه ای به وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: این شرکت ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی ، تعطیلی ایستگاه ریلی و جایگزین نمودن سایر مدل های حمل و نقلی در سبد حمل و نقل بیش از ۲ میلیون تن از محمولات شرکت های تابعه خواهد بود.

به گزارش تین نیوز، علی یوسف پور رئیس هیئت مدیره هلدینگ مجتمع صنایع و معادن احیا سپاهان در ادامه از مهرداد بذرپاش درخواست کرده است: با توجه به موارد مطروحه از آن مقام محترم درخواست می گردد دستور فرمایید جهت برون رفت از مشکلات ذکر شده، به هر نحو مقتضی ( نظیر تخصیص قطار برنامه ای به این شرکت ) اقدام لازم صورت پذیرد تا با مساعدت حضرتعالی شاهد تداوم سرمایه گذاری و رشد حمل و نقل ریلی کشور باشیم. 

وی در این نامه با اشاره به سرمایه گذاری بیش از ۵۰ هزار میلیاردی در صنعت ریلی تاکید کرده است: علی رغم سرمایه گذاری های صورت گرفته توسط این مجموعه در صنعت حمل و نقل ریلی، با نهایت تاسف حداقل انتظارات مدنظر این مجموعه از بخش ریلی تاکنون به هیچ وجه محقق نشده است. 

تصویر این نامه را در ادامه ببینید:

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود